- 1 Nisan 2022
- 12.787
- 15.583
- 228
- Konu Sahibi sudedemir098
Amin canım.Bana 9 dedi yumurtan var.Seninkide güzel gecerGeçmiş olsun canım inşallah güzel haberler alırsın.benimde salı aşılamam olacak.kaç yumurtan gelişmişti peki?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım.Bana 9 dedi yumurtan var.Seninkide güzel gecerGeçmiş olsun canım inşallah güzel haberler alırsın.benimde salı aşılamam olacak.kaç yumurtan gelişmişti peki?
İnşallah bakalımAmin canım.Bana 9 dedi yumurtan var.Seninkide güzel gecer
merhaba bende 13 ocakda aşılama oldum normal aşılama mıydı sızınkı mikroçipli miydi bide aşılamadan sonra sizi nie cagırdı bana sadece 14 gün sonra test ver dediAmin canım.Bana 9 dedi yumurtan var.Seninkide güzel gecer
Merhaba.Normal aşılama benimki.Neden çağırdığını bende bilmiyorum...merhaba bende 13 ocakda aşılama oldum normal aşılama mıydı sızınkı mikroçipli miydi bide aşılamadan sonra sizi nie cagırdı bana sadece 14 gün sonra test ver dedi
hakkımızda hayırlısı olsun inşMerhaba.Normal aşılama benimki.Neden çağırdığını bende bilmiyorum...
Amin Allahhakkımızda hayırlısı olsun inş
bana aşılamadan sonra progestan verdı ve estrefermMerhaba.Normal aşılama benimki.Neden çağırdığını bende bilmiyorum...
Estreferm aşılamadan öncede yazmiştı bana ve şimdide devam et dedi ama progestan için dedi gel bakıcam ona göre söylicembana aşılamadan sonra progestan verdı ve estreferm
anladım özel olarak yaptıgınız bır sey var mı nelere dikkat edıyorsunuzEstreferm aşılamadan öncede yazmiştı bana ve şimdide devam et dedi ama progestan için dedi gel bakıcam ona göre söylicem
3 gün uzanıcam bir tek başka özel olarak bir şey yapmadım..siz yaptinizmı?anladım özel olarak yaptıgınız bır sey var mı nelere dikkat edıyorsunuz
Bende 11 ocakta aşılama oldum ve beni de çağırmadılar 25 gel dediler sonra progestan verdiler bana damerhaba bende 13 ocakda aşılama oldum normal aşılama mıydı sızınkı mikroçipli miydi bide aşılamadan sonra sizi nie cagırdı bana sadece 14 gün sonra test ver dedi
neler yaptınız bana bakmadan verdı progestanıBende 11 ocakta aşılama oldum ve beni de çağırmadılar 25 gel dediler sonra progestan verdiler bana da
Mikroçipli aşılama nasıl oluyor hiç duymadımmerhaba bende 13 ocakda aşılama oldum normal aşılama mıydı sızınkı mikroçipli miydi bide aşılamadan sonra sizi nie cagırdı bana sadece 14 gün sonra test ver dedi
Bana aşılama sonrası fitil yazıcam dedi birşey demedineler yaptınız bana bakmadan verdı progestanı
bende burda okuyunca duydum ama hiçbir farkı yok dedi doktor kafanızı karıştırmayım sızın ne zaman bellı olcakMikroçipli aşılama nasıl oluyor hiç duymadım
25 de gidicem nasipsebende burda okuyunca duydum ama hiçbir farkı yok dedi doktor kafanızı karıştırmayım sızın ne zaman bellı olcak
ben 26 sında test verıcem sonuca göre gidicemsiz ne zamn gidiceksiniz
İnşallah güzel haberler alırızben 26 sında test verıcem sonuca göre gidicem
her gün şu oldu acaba ondan mı bu oldu acaba olabilir mi diye düşünmekden yoruldum inş olur haberleselım nelere dıkkat edıyorsnuz nelerı tavsıye ettilerİnşallah güzel haberler alırız