- 1 Şubat 2019
- 202
- 210
- 103
INŞALLAH INŞALLAH DUA ETCok teşekkür ederim inşallah banasa nasip olur![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
INŞALLAH INŞALLAH DUA ETCok teşekkür ederim inşallah banasa nasip olur![]()
Cnm bebeğin hayırlı uğurlu olsun sana birşey sormak istiyorum crinone jel i ne zaman kullanmaya başladın aşılama günümü kullandin10 şubatta oldum aşılama bekliyorum evet vajinal jel verdi canım çok heycanla bekliyorum umarım tutmuştur belim ağrıyor ama bakalım..
selam canim kacinci asilaman da. tuttu acaba bende oldum 4gun oldu insallah guzel sonuclar olurMerhaba yumurtam 18 mm yarın aşılama olucam tek yumurtam oluştu bende pco var şansım varmı bazen aşılamada ikiz oluyormuş ACILI BIR ISLEM MI LUTFEN acil cevap ve ilk asilamada tek yumurta ile kalan varmı gebe arkadsalrr
canim bu arada rabbim saglikla kucagina almayi nasipetsin canim benimMerhaba yumurtam 18 mm yarın aşılama olucam tek yumurtam oluştu bende pco var şansım varmı bazen aşılamada ikiz oluyormuş ACILI BIR ISLEM MI LUTFEN acil cevap ve ilk asilamada tek yumurta ile kalan varmı gebe arkadsalrr
Evet canım aşılama oldum gün kullanmaya başladım sonra kalp atışını duyma akadar kullandım sagolsin inşallah seninde tutarCnm bebeğin hayırlı uğurlu olsun sana birşey sormak istiyorum crinone jel i ne zaman kullanmaya başladın aşılama günümü kullandin
Amin cumlemizinlikin inşaallahcanim bu arada rabbim saglikla kucagina almayi nasipetsin canim benim
MERHABA canım 1 ci aşılamam tuttu inşallah seninde tutar dua et canimselam canim kacinci asilaman da. tuttu acaba bende oldum 4gun oldu insallah guzel sonuclar olur
Çok saol cnm ya kime sorduysam ertesi gün dedi acaba dedim ben dr yanlışmış mi duydum. Bide kacinci gun TEST yaptın senide rahatsız ediyorum kusura bakma nolurEvet canım aşılama oldum gün kullanmaya başladım sonra kalp atışını duyma akadar kullandım sagolsin inşallah seninde tutar![]()
Esatfurllah ne rahatsızlığı valla bana douro 12 günü yapalım dedi test ama ben 14 cü gün yaptım canım hakkında hayırlısı olsun insallahÇok saol cnm ya kime sorduysam ertesi gün dedi acaba dedim ben dr yanlışmış mi duydum. Bide kacinci gun TEST yaptın senide rahatsız ediyorum kusura bakma nolur
Arkadaşım yine ben :) yqrın aşılamam var cok korkuyorum o spekulum aklıma geldikçe kalbim hızlanıyor nasıl bişey olduğunu bilmiyorum ama canım cok yancakmgibi grliyorAmin cumlemizinlikin inşaallah
Insaallah canim bnmMERHABA canım 1 ci aşılamam tuttu inşallah seninde tutar dua et canim
KORKMA bende korkagimidr ama inan azıcık idarar a sıkışık ol evet spkeulum aynı allahtan muayne gibi takılıyor çok ama çok ince bir boru ile sperm veriliyor benim de acicaksandım ama inan hiç acımadı 2 dk lık işlem sonra ayakları yukarıda 10 dk bekliyor evine gidiyorsun Bide benim hiç acimamasina rağmen hafif lekelemem oldu bikere sonra geçti INSLALAH TEK SEFERDE TUTAR korkmaArkadaşım yine ben :) yqrın aşılamam var cok korkuyorum o spekulum aklıma geldikçe kalbim hızlanıyor nasıl bişey olduğunu bilmiyorum ama canım cok yancakmgibi grliyorsende acıma oldumu ne kadar sürüyor sende idrara sıkısıkmıydın
ALLAHIM TÜM ANNE OLMAK ISTEYENLERE NASIP ETSIN aratmasin stres yapmayin arkadaşalr bende tezcanlı biriyimidr ama anladım ki herşey olacağına varıyor siz dua edin ben her isteyene ediyorumInsaallah canim bnm
ALLAHIM TÜM ANNE OLMAK ISTEYENLERE NASIP ETSIN aratmasin stres yapmayin arkadaşalr bende tezcanlı biriyimidr ama anladım ki herşey olacağına varıyor siz dua edin ben her isteyene ediyorum![]()
Teşekkür ederim suan bekliyoruz eşim sperm örnepi verdi öğleden sonra yapılcak sanırımKORKMA bende korkagimidr ama inan azıcık idarar a sıkışık ol evet spkeulum aynı allahtan muayne gibi takılıyor çok ama çok ince bir boru ile sperm veriliyor benim de acicaksandım ama inan hiç acımadı 2 dk lık işlem sonra ayakları yukarıda 10 dk bekliyor evine gidiyorsun Bide benim hiç acimamasina rağmen hafif lekelemem oldu bikere sonra geçti INSLALAH TEK SEFERDE TUTAR korkma![]()
Ağır kaldırmadım çok hoplayıp ziplamadim o kadar gerisi rutin hayatAmin insaallah canim normalde cok heyecan yaparim ama su 3gundur akisina biraktim kafsmi dagitiyorum peki nelere dikkat ettim canim
Hadi bismillahTeşekkür ederim suan bekliyoruz eşim sperm örnepi verdi öğleden sonra yapılcak sanırım![]()
analadim canim insallH tutar yaaa 6senelikhastet son bulur insallahAğır kaldırmadım çok hoplayıp ziplamadim o kadar gerisi rutin hayat![]()
InsAlalhanaladim canim insallH tutar yaaa 6senelikhastet son bulur insallah
Ne yaptın bitti mi aşılama basil geçti:)InsAlalh