Aşılama 5.gün belirtileri kızlar toparlanın bilgi akışı sağlayalım 💞

Canım hafif silik sanki yaa yemin ederim böyle pozitif görünce sanki ben hamileyim gibi seviniyorum inşallah bizde oluruz
Allah razı olsun canım. Bugün tekrar yaptım testi böyleydi . Aşılamanın 14. Günü bugün

Eklentiler

• 20240403_092229.jpg
    77,7 KB · Görüntüleme: 154
Kaçıncı aşılama nelere dikkat etin
İlk aşılamam canım. 3 yumurtam oluştu . Amh 0.29 eşimin spermi 9 milyondu yıkamadan sonra. hatta sağ tüpüm kısmen kapalı hatta tıkalıydı açılmadı. Sol tüpm acıktı sadece . Ama 3 yumurta da Allahn hikmeti ile hepsi solda oluştu. Aşılama yapıldı 20 dakika uzandım eve gittim 2 gün yattım sonra sadece yürüyüş yaptım evde yemek yaptım temizliği eşim yaptı. Her gün yarım avokado mutlaka yedim. Bide olumlu olmaya çalıştım hep. Doktor ilk muayene de tüp bebek tedavisi denemek lazım umarım başarılı oluruz demişti.

Hayırlı olsun canım yaaa inşallah bizde görürüz kan tahliline kadar yapmicam diyordum Vala sende cesaretlendjm yarın izlicem

Hayırlı olsun canım yaaa inşallah bizde görürüz kan tahliline kadar yapmicam diyordum Vala sende cesaretlendjm yarın izlicem
Olumlu olmaya çalış canım. Stres yapma. Çünkü dediğim gibi değerini çok düşük öğrenmek de iyi değil korkuyorsun bu defa da

Olumlu olmaya çalış canım. Stres yapma. Çünkü dediğim gibi değerini çok düşük öğrenmek de iyi değil korkuyorsun bu defa da
Bakalım hayırlısı bizim buradaki kadın doğum iğrenç kan tahlili için saatlerce bekliyoruz muane etmeden istemiyo bile

Kızlar bana da cevap verirmisiniz . 1nisan da aşılama oldum normalde çatlatma iğnesi yapacaktık ama yumurtalarım kendi çatlamış. İğne 14gün pozitif gösteriyor diye 14.gün test yapın diyorlar. Ben iğne yaptırmadığım için aşılamanın kaçıncı günü test yapmalıyım.

Bende 1 nisanda aşılama oldum aynı gün olmuşuz çatlatma iğnesi olmadysan 12. Gün net sonucu öğrenirsin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…