- 2 Ocak 2024
- 422
- 97
- 20
-
- Konu Sahibi rabiactn75
Daha erkenmis ben daha uzun zamandır bekliyorum benimde aynı şekilde tedavisiz bir gebeligim oldu 5 haftalık kalbi durmuştu ben sekiz haftaliken öğrendim gelişiminin durduğu kürtaj benim için çok zor bir karar olmuştu iki hafta bekledim belki düzelir diye olmadı artık beni zehirlemeye başlayınca mecbur aldırdım ondan sonra bir yıla yakın ara oldu bu sefer kimyasal gebelik düşük oldu ve şu an bir yıl olcak neredeyse hiç gebelik elde edemedik biz hiç korunmadik hep istiyorduk yani daha erken olmuyor demek için bence6-7 aydır diyebilirim benim kendi kendine oluşan 2 gebeliğim vardı zaten tedavisiz biri düşük biri kimyasal oldu sonrası tedaviye başladım
Regl olana kadar hala umut var, zaten erken test yaptınız siz . 3 4 gün sonra yinelersiniz ins pozitife dönerKızlar koskoca bir negatif ben elendim şimdi adet zamanını beklicem tüp bebeğe başlamak için :) insallah diğer bekleyenlerin çıkar :)
Benim bir düşüğüm var peşine de direkt hamile kaldım kimyasal oldu sonra da sebepsiz yere hiç olmadı korunmadığı haldeSebebiniz neydi aşılamak için sorununuz
Valla direk adet olmayı bekleyeceğim eğer olmaz isem test yaparım evde tekrar pek sanmıyorum doktor direk 11 gün net diyince umudum pek yoktu onu da kestim bugün çok yoğun beyaz akıntım da başladı sanırım adet olunduğunda oluyorRegl olana kadar hala umut var, zaten erken test yaptınız siz . 3 4 gün sonra yinelersiniz ins pozitife döner
Aynen gününüz geçince yapın, umudunuzu kaybetmeyinValla direk adet olmayı bekleyeceğim eğer olmaz isem test yaparım evde tekrar pek sanmıyorum doktor direk 11 gün net diyince umudum pek yoktu onu da kestim bugün çok yoğun beyaz akıntım da başladı sanırım adet olunduğunda oluyor
Öyle oluyor genelde sebepsiz infertil deniliyo bu duruma gönlünüzü ferah tutunBenim bir düşüğüm var peşine de direkt hamile kaldım kimyasal oldu sonra da sebepsiz yere hiç olmadı korunmadığı halde
Normal o zamanbende öyleydimiğne aşırı derecede etkiliyor
Ben devlette yaptırdım işlemi ama çatlayıp çatlamasının kontrol etmediSelamlar Benim de ilk gunum Asilamadan sonra hicbir belirtim Yok , ilkinde kendimi surekli dinliyodum simdi saldim herseyi. Rabbim ol derse olur 4 yumurtam vardi 3 u catlamisti biri de 23 mm di . Bakalim rabbim en kisa zamanda hepimize saglikli evlatlari kolaylikla nasip etsin
Ben de devlette yaptirdim ilk asilamada bakmadi, bunda bakti cok anlam ifade etmiyor cunku cok yuksek hormon veriliyo catlamamasinkn imkani Yok icinizi ferah tutun insallah bu ay rabbim bize de nasip eder saglikla gelir bebisleeimjzBen devlette yaptırdım işlemi ama çatlayıp çatlamasının kontrol etmedi
Benim doktorun söylediğine göre kan testim ayın 5 de yani 4 günüm var bazen aklım diyor git bir ver bazende hiç verme regll olmazsan gidersin diyor bu aydan pek ümidim kalmadı çünkü evdeki gebelik testine de inancım kalmadı pek çünkü beta 20 olunca anca gebelikte çok silik çıkıyormuşw
Ben de devlette yaptirdim ilk asilamada bakmadi, bunda bakti cok anlam ifade etmiyor cunku cok yuksek hormon veriliyo catlamamasinkn imkani Yok icinizi ferah tutun insallah bu ay rabbim bize de nasip eder saglikla gelir bebisleeimjz
ben ilkinde de yapmadim regli bekledim, bunda da yapmam bi gun once ogrenmisim nolcak, ama bi gun once gebe olmadigimi ogrenip uzulmek istemiyorumBenim doktorun söylediğine göre kan testim ayın 5 de yani 4 günüm var bazen aklım diyor git bir ver bazende hiç verme regll olmazsan gidersin diyor bu aydan pek ümidim kalmadı çünkü evdeki gebelik testine de inancım kalmadı pek çünkü beta 20 olunca anca gebelikte çok silik çıkıyormuş
2. Aşılamanız mı :) hayırlısı olsun inşallah ben direk tüp bebeğe geçiş yapıyorum artıkq
ben ilkinde de yapmadim regli bekledim, bunda da yapmam bi gun once ogrenmisim nolcak, ama bi gun once gebe olmadigimi ogrenip uzulmek istemiyorum
Evet , 2.yi deneyelim dedi doktor tamam dedim sonucta rabbim neyi Vesile kilcak bilmiyorum diye tevekkul ettim. Umarim sizin de gerek olmadan gebelik olur2. Aşılamanız mı :) hayırlısı olsun inşallah ben direk tüp bebeğe geçiş yapıyorum artık
Ben olayı tamamen kafama takmama bağlıyorum yeni evlendiğimde kendi kendime gebe kalmıştım o zaman hamilelik aklımda gram yoktu ve düşündüğüm birşey değildi yeni evliliğin vermiş olduğu yeni heyecanlar vardı şimdiyse gereksiz bi araştırma iç güdüsü beni fazla yıpratıyor sanırım :)Evet , 2.yi deneyelim dedi doktor tamam dedim sonucta rabbim neyi Vesile kilcak bilmiyorum diye tevekkul ettim. Umarim sizin de gerek olmadan gebelik olur
Kızlar test yaptjnizmiBen olayı tamamen kafama takmama bağlıyorum yeni evlendiğimde kendi kendime gebe kalmıştım o zaman hamilelik aklımda gram yoktu ve düşündüğüm birşey değildi yeni evliliğin vermiş olduğu yeni heyecanlar vardı şimdiyse gereksiz bi araştırma iç güdüsü beni fazla yıpratıyor sanırım :)
Test yaptinizmiw
Ben de devlette yaptirdim ilk asilamada bakmadi, bunda bakti cok anlam ifade etmiyor cunku cok yuksek hormon veriliyo catlamamasinkn imkani Yok icinizi ferah tutun insallah bu ay rabbim bize de nasip eder saglikla gelir bebisleeimjz