-
- Konu Sahibi rabiactn75
İnşallah ikimizde pozitifi görürüzBende 1 nisanda aşılama oldum aynı gün olmuşuzçatlatma iğnesi olmadysan 12. Gün net sonucu öğrenirsin bence
Aşılamanin 14 günü test yaparsan çıkar canimKızlar bana da cevap verirmisiniz . 1nisan da aşılama oldum normalde çatlatma iğnesi yapacaktık ama yumurtalarım kendi çatlamış. İğne 14gün pozitif gösteriyor diye 14.gün test yapın diyorlar. Ben iğne yaptırmadığım için aşılamanın kaçıncı günü test yapmalıyım.
Benimki bir tane 8 hsftaliken kalbi durdu diğeri letu catlatma iğnesi kullanmıştım oda kimyadan olduYok canım geçirmedim daha önce
Yok hayır ilk değil benim inşallah ikimizde pozitifleri görürüzİnşallah ikimizde pozitifi görürüzilk aşılamanızmı acaba
Koyulaşma var dimi heyecan yaptım yine 2 gün arayla yaptığım testlerBende Vala senden cesaret aldım yarın test yapicam
Allahım ya umarım Rabbim kucağına almayı nasip edecek pozitif haberler duyursn. Melek olmuş kuzularım.Beni
Benimki bir tane 8 hsftaliken kalbi durdu diğeri letu catlatma iğnesi kullanmıştım oda kimyadan oldu
Benim ilk denemem haberleşelim mutlakaYok hayır ilk değil benim inşallah ikimizde pozitifleri görürüz
Evet canım var gerçekten sevindim senin adına hayırlısıyla kucağınada alırsın kaset test mi yoksa erken gebelik testimiKoyulaşma var dimi heyecan yaptım yine 2 gün arayla yaptığım testler
Evet ilkinde çok zor olmuştu psikolojik olarak çökmüştümAllahım ya umarım Rabbim kucağına almayı nasip edecek pozitif haberler duyursn. Melek olmuş kuzularım.
Belirtin varmiydi bideKoyulaşma var dimi heyecan yaptım yine 2 gün arayla yaptığım testler
Belirti sadece çok gaz vardı bide ayaklarım üşüdü başka olmadı fazlaBelirtin varmiydi bide
Kaset test canım . Hcg varsa kaset de algılıyor nasılsaEvet canım var gerçekten sevindim senin adına hayırlısıyla kucağınada alırsın kaset test mi yoksa erken gebelik testimi
Böyleydi canım kaset testBelirtin varmiydi bide
Belirgin tam canım gözle görülüyor kasete geç gösteriyormuş yaaa ondan sordum hadir çıkmışBöyleydi canım kaset test
Erken gebelik testi de yaptım negatif, pozitife dönmez artık. Bu ay ben elendimÇok erken kaset test için çıkmaz kanda çıkar ama
Kan testi verdinmi belki daha yenidirErken gebelik testi de yaptım negatif, pozitife dönmez artık. Bu ay ben elendim2. Aşılamayi sonraki ay yapacağım, bu ay dinlenicem artık.
Veremedim, başka ildeyim reglim cuma günü. Regl olmazsam haftasonu acilden veririm dedim ama ümidim kalmadı.Kan testi verdinmi belki daha yenidir
İnşallah olmazsın canım hayırlısıVeremedim, başka ildeyim reglim cuma günü. Regl olmazsam haftasonu acilden veririm dedim ama ümidim kalmadı.
Ne güzel kaset testte bile çıkmış12. Günü böyle çıkmıştı canım benim
Siz test yaptinizmjNe güzel kaset testte bile çıkmış