- 26 Ağustos 2023
- 158
- 48
- 29
- Konu Sahibi rabiactn75
Kan testi yaptırmadım hala pozitif sonuç alamayacagımı bildiğim için adeti bekliyorum yarın 13 günüm olacak sen yaptın mı hiç evde falan yada betaKızlar test yaptjnizmi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kan testi yaptırmadım hala pozitif sonuç alamayacagımı bildiğim için adeti bekliyorum yarın 13 günüm olacak sen yaptın mı hiç evde falan yada betaKızlar test yaptjnizmi
Hayır yaptirmadim korkuyorum biraz pek belirtim yok yaptırmamak için test bile almadım sadece Birtane kaset tet kalmış evde negatif görürüm diye korkuyorum belki siz yapmisinizdir olumulu sonuç almisinizdir cesaretlenirim diye sordum hayırlısı olsun Herşeyin inşallah hepimiz pozitifi görürüzKan testi yaptırmadım hala pozitif sonuç alamayacagımı bildiğim için adeti bekliyorum yarın 13 günüm olacak sen yaptın mı hiç evde falan yada beta
Merhaba inşallah hepimiz pozitifi görürüz. Bende pazartesi günü aşılama oldum. Femara kullandım.16 ve 14mm yumurtam oluşmuş. Doktor biraz daha büyüsün diyip 2gün sonra çağırdı. Gittiğimde yumurtan çatlamış dedi ve direkt aşılama yapıldı. İğnenin etkisinden dolayı testler pozitif çıkıyormuş fakat ben iğne vurulmadığım için böyle bi durum olmaz sanırım. Bu durumda sizce ben testi kaçıncı gün yapmalıyım. İlk aşılamam bir an önce sonucu görmek istiyorumYanlış alarm kızlar hala pozitifim negatife düşmemiş hala ilaç etkisi devam ediyor :)
İnşallah canım pozitifi görürsün aslında çok erken belirtiler için ben hiç yapmadim test negatiften korkuyorum sanırım bende simdi bahcecik tüp bebek merkezine bakıyorum bilmiyorum belki oraya giderim inşallah gerek kalmaz kimseninde yaaYa kaset test sonuç görmek için adet tarihinin cidden geçmesi lazım ya ondan ben hep erken gebelik yapıyorum açıkçası ama ayın 30 sanırım bıraktım onu da yapmayı :) yarın devlet hastanesinde işim var belki beta da verebilirim ama çokta içimden gelmiyor göğüslerim adet olacak gibi şiş bide kararmış ya şimdi adeti ben hep ilaçla olduğum için bu kararma hormondandır diye düşünmeye başladım
Yok daha 4. Gün bugünTest yaptinizmi
Bence sen 12 gün yapsan çıkar gibiYok daha 4. Gün bugün
Sen benle berabersin dimi bugün 13 günümüzİnşallah canım pozitifi görürsün aslında çok erken belirtiler için ben hiç yapmadim test negatiften korkuyorum sanırım bende simdi bahcecik tüp bebek merkezine bakıyorum bilmiyorum belki oraya giderim inşallah gerek kalmaz kimseninde yaa
Aşılamanin 12 günü öğünü saymazsak sayilmiyormus çünkü 11 bugünSen benle berabersin dimi bugün 13 günümüz
Belki yerlesme kanamasidiraşılama günü dahil benimde 8. Günüm kızlar kasık bel ağrım hiç geçmeden devam ediyor benim dün de çamaşırıma kahverengi az leke gelmiş
kaset test icin gecmesi lazim siz erkwn gebelik yapin onda cikabilir yarin 13. Gun daha net cikarBenim de aşılamanın 12.günü. Normal kaset test yaptım negatif çıktı. Henüz erken mi sizce ? Reglime 2 gün kaldı
Insallah hepimize cikar Sen yaptin miBence sen 12 gün yapsan çıkar gibi
Reglim cuma günü, artık reglin geçilmesini beklicem bugunki negatif üzdü biraz En azından merakım azaldıkaset test icin gecmesi lazim siz erkwn gebelik yapin onda cikabilir yarin 13. Gun daha net cikar
İnşallah Bu 2. AşılamamBelki yerlesme kanamasidir
Çok erken kaset test için çıkmaz kanda çıkar amaBenim de aşılamanın 12.günü. Normal kaset test yaptım negatif çıktı. Henüz erken mi sizce ? Reglime 2 gün kaldı
12. Günü böyle çıkmıştı canım benimÇok erken kaset test için çıkmaz kanda çıkar ama
Gerçi kanda çok düşük çıktı böyle yükselmesini beklemek daha zormuş kızlar12. Günü böyle çıkmıştı canım benim
Canım hafif silik sanki yaa yemin ederim böyle pozitif görünce sanki ben hamileyim gibi seviniyorum inşallah bizde oluruz12. Günü böyle çıkmıştı canım benim