Aşılama 5.gün belirtileri kızlar toparlanın bilgi akışı sağlayalım 💞

Yanlış alarm kızlar hala pozitifim negatife düşmemiş hala ilaç etkisi devam ediyor :)

Eklentiler

• IMG_0353.jpeg
    109,6 KB · Görüntüleme: 249
Gün gün yaptığım testler bunlar bugün de silikleşmedi yorumlayalım :)

Eklentiler

• IMG_0363.jpeg
    77,8 KB · Görüntüleme: 293
Doktorum normalde en az 1 hafta dedi ama 10 gün geçti diyince verebilirsin 11 gün garantidir diyor :)

Eklentiler

• IMG_0364.jpeg
    142,5 KB · Görüntüleme: 317
Valla yarın sabah gebelik testini tekrarlicam eğer ki yine silikte olsa gözle görülür birşey çıkarsa gidip kan vereceğim eğer ki çıkmazsa hiç gitmem :)))

Valla yarın sabah gebelik testini tekrarlicam eğer ki yine silikte olsa gözle görülür birşey çıkarsa gidip kan vereceğim eğer ki çıkmazsa hiç gitmem :)))
Siz de 22 martta aşılama yaptırdınız değil mi? Aynıydı sanki sizin sonucundan cesaret alırsam ben de yaparım belki

Yarın mı vereceksiniz? Sonucu paylaşın bizimle benim salı günü hastanede işim olduğu için o güne kadar beklicem ama sabırsizlanıyorum
Eğer ben yarın pozi
Siz de 22 martta aşılama yaptırdınız değil mi? Aynıydı sanki sizin sonucundan cesaret alırsam ben de yaparım belki

Ayyy tamam yazıcammmmm

Kızlar koskoca bir negatif ben elendim şimdi adet zamanını beklicem tüp bebeğe başlamak için :) insallah diğer bekleyenlerin çıkar :)

Eklentiler

• IMG_0366.jpeg
    81,2 KB · Görüntüleme: 291
Kızlar koskoca bir negatif ben elendim şimdi adet zamanını beklicem tüp bebeğe başlamak için :) insallah diğer bekleyenlerin çıkar :)
Ümitsizliğe kapılmayın hwrseyin hayırlısı bunu demek için erken daha hersey gönlünüzce olsun ne zamandır deniyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…