- 2 Ocak 2024
- 422
- 97
- 20
-
- Konu Sahibi rabiactn75
Hayırlısı olsun bakalım sakin ol gönlünü ferah tut inşallah tekrar çift görürsünBugün ki gebelik testim ilaç komple vücudumdan çıkmış bakalım ne olacak artık :)
Hayırlısı olsun yine de rabbim hepimize nasip etsinOlacağı varsa her türlü oluyor inanın
İnşallah, haftaya sonuçlarımızi yazarız hepimiz pozitif görürüz umarımHayırlısı olsun yine de rabbim hepimize nasip etsin
catlatma iğnesinin kaçıncı günüYanlış alarm kızlar hala pozitifim negatife düşmemiş hala ilaç etkisi devam ediyor :)
Bugün tam 10 günücatlatma iğnesinin kaçıncı günü
İğne etkisi 12.gunde geçiyormuş. Ben 2 nisan kan vermeyi düşünüyorum iğnenin 14.gunu oluyorGün gün yaptığım testler bunlar bugün de silikleşmedi yorumlayalım :)
İnşallah hayırlı haberiniiii alırızİğne etkisi 12.gunde geçiyormuş. Ben 2 nisan kan vermeyi düşünüyorum iğnenin 14.gunu oluyor
Yarın mı vereceksiniz? Sonucu paylaşın bizimleDoktorum normalde en az 1 hafta dedi ama 10 gün geçti diyince verebilirsin 11 gün garantidir diyor :)
Siz de 22 martta aşılama yaptırdınız değil mi? Aynıydı sankiValla yarın sabah gebelik testini tekrarlicam eğer ki yine silikte olsa gözle görülür birşey çıkarsa gidip kan vereceğim eğer ki çıkmazsa hiç gitmem :)))
Eğer ben yarın poziYarın mı vereceksiniz? Sonucu paylaşın bizimlebenim salı günü hastanede işim olduğu için o güne kadar beklicem ama sabırsizlanıyorum
Siz de 22 martta aşılama yaptırdınız değil mi? Aynıydı sankisizin sonucundan cesaret alırsam ben de yaparım belki
Ayyy tamam yazıcammmmmSiz de 22 martta aşılama yaptırdınız değil mi? Aynıydı sankisizin sonucundan cesaret alırsam ben de yaparım belki
Ayyyyuu inşallah vardır müjdeli haber verirsin bizeGün gün yaptığım testler bunlar bugün de silikleşmedi yorumlayalım :)
İnşallah ama vallahi hiç beklenti içinde degilimmmmAyyyyuu inşallah vardır müjdeli haber verirsin bize
İnşallah olur umudunu taze tut umut güzel şeydir ne zamandır deniyorsunuzİnşallah ama vallahi hiç beklenti içinde degilimmmm
6-7 aydır diyebilirim benim kendi kendine oluşan 2 gebeliğim vardı zaten tedavisiz biri düşük biri kimyasal oldu sonrası tedaviye başladımİnşallah olur umudunu taze tut umut güzel şeydir ne zamandır deniyorsunuz
Ümitsizliğe kapılmayın hwrseyin hayırlısı bunu demek için erken daha hersey gönlünüzce olsun ne zamandır deniyorsunuzKızlar koskoca bir negatif ben elendim şimdi adet zamanını beklicem tüp bebeğe başlamak için :) insallah diğer bekleyenlerin çıkar :)