Aşıklar kulübü

inşallahhhhh canım opuyorumnanaktan

Aşık olmak için bekliyorum işte. Belki bir gün birine gerçekten aşık olabilirim diye

Olursun canım , olursun.... Bende senin gibi diyordum birde baktım hoppppppppp evlenmişim :roflol: Umarım yanına yakışan özgürlügünü seni bunaltacak kadar kısıtlamayan( çünkü ister istemez biz onlarınkini onlar bizimkini kısıtlıyorlar hayatın gercegi bu evleniyorsan biraz kendinden ödün vereceksin) anlayışlı birini bulursun , toplumun insanı geren önyargılarından uzak özgürce evliliginizi yaşarsınız canım , hadi sana bol şanslaar:lepi:

1 yıl olmuş Canım sizin
Hayatıma birisi girsin karşılıklı seviyeli bi ilişkimiz olsun bi şeylerden vazgeçmeye razıyım
:asigim::asigim::asigim:

aşık bacular ve aradığını bulamayan speedy hepinize slm olsun dedikoya başalmışız yaf bu erkeklere güvenip aşık olunamıoki sana hak veriorum canım ama inşallah şu beyaz atlı çalar kalbini :Saruboceq:

gamyoncuiremsugamyoncuiremsu
yazık bana yazık bana bu kaçıncı kazık bana.
laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

kaydirigubbakcemile3sırnaşık şey:roflol:

1 yıl olmuş Canım sizin
Hayatıma birisi girsin karşılıklı seviyeli bi ilişkimiz olsun bi şeylerden vazgeçmeye razıyım
:asigim::asigim::asigim:

Allah gönlüne göre verir bir tane sanada , içimden bir his çok ta uzak değil bu tarih diyor canımyerimseniben sende göster artık speedy ligini :) daha dikkatli bak etrafına belki yakınlarındadır aşk sen göremiyorsundur :) öpüldün canım

1 yıl sonra bugün heeee :1shok::1shok: O kadar uzak mı oysa hep yarın diye bekledim
gamyoncuiremsugamyoncuiremsugamyoncuiremsu

ANI..

Ne varsa en güzel üç gün üç gece
Bir kıyı şehrinde seninle yaşadık
Tutuştum,elim ellerine değince
Öylesi sıcaktın,öylesi aydınlık

Güzellikten,mutluluktan,sevgiden
Kumların üstünde bir evren yarattık
O dakikalar yaşandı mı sahiden
Bir düş müydü yoksa gerçekten var mıydık

Nasıl geçip gidiverdi o zamanlar
O bir daha zor yaşanılır çılgınlık
O alev alev yaktığımız ormanlar

Ey şimdi o kıyı şehrinde kalanlar
Duyun,anlayın,haykırın çığlık çığlık
Böyle bir anı bir daha yaşanmaz artık.

slm aşık bacılar herkez nerde herkeze iyi bol sevgi dolu haftalaropuyorumnanaktan

iii canım sen nasılsın aşık bacılar uyuyo yaz yorguluğu var tabi

aşıklar havalar soguyunca dondu kaldı benim gibikaydirigubbakcemile3

evet asnil bencede aşk aslında bana hiç ykışmıo ama bu forumu herşeye olan aşkım için yaptım oğluma hayata herşeye aşığım ve ben bu kadar sevgi dolu bir insanken beni yaşamamdan soğutanlar var artık depresyon ilaçlarıyla ayakta duruorum eşim tarafından aldatılmış bir insanım ben ama genede bu zalimliklilere karşı hayata bir kere daha aşığım zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…