- Konu Sahibi CadiKazani
-
inşallahhhhh canım opuyorumnanaktan
çoooook iyi opuyorumnanaktan sen nasılsın canım
Aşık olmak için bekliyorum işte. Belki bir gün birine gerçekten aşık olabilirim diye
Olursun canım , olursun.... Bende senin gibi diyordum birde baktım hoppppppppp evlenmişim :roflol: Umarım yanına yakışan özgürlügünü seni bunaltacak kadar kısıtlamayan( çünkü ister istemez biz onlarınkini onlar bizimkini kısıtlıyorlar hayatın gercegi bu evleniyorsan biraz kendinden ödün vereceksin) anlayışlı birini bulursun , toplumun insanı geren önyargılarından uzak özgürce evliliginizi yaşarsınız canım , hadi sana bol şanslaar:lepi:
aşık bacular ve aradığını bulamayan speedy hepinize slm olsun dedikoya başalmışız yaf bu erkeklere güvenip aşık olunamıoki sana hak veriorum canım ama inşallah şu beyaz atlı çalar kalbini :Saruboceq:
kaydirigubbakcemile3sırnaşık şey:roflol:
1 yıl olmuş Canım sizin
Hayatıma birisi girsin karşılıklı seviyeli bi ilişkimiz olsun bi şeylerden vazgeçmeye razıyım
:asigim::asigim::asigim:
Allah gönlüne göre verir bir tane sanada , içimden bir his çok ta uzak değil bu tarih diyor canımyerimseniben sende göster artık speedy ligini :) daha dikkatli bak etrafına belki yakınlarındadır aşk sen göremiyorsundur :) öpüldün canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?