• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşıklar kulübü

kızlar aşıklar , madem aşıksınız o zaman sizi bende şiir kulübüne bekliyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/fanatik-kuluplerimiz/318932-siir-kulubu.html

insan aşık olurda içinden şiir okumak yada yazmak gelmezmi , öyle kuru kuruya aşık olunmaz kaydirigubbakcemile3
hadi bakalım benim aşık arkadaşlarım gelin ve en sevdiginize bir şiir ile sevginizi gösterin.

Hepinizi bekliyorummmmmm

birşey değil canım , bu davet biziiiiiimkaydirigubbakcemile5

evime aileme takımıma müstakbel kocama aşığım ulennnnnn ama şu anda saçlarını yolmak istiorm o müstakbelin o ayrıkaydirigubbakcemile3

ne olsun işte gülüm aşık aşık dolanıyoruz :)

bu kulüp neden bu kadar arka planda kalıo yha hiç mi aşık yok

bende anlamadım aşk bitmiş artık demekki istanblue yolma eşinin saçlarını yazıkkk:sinifsinif:

evet onun eşinin saçlarına yazık ama benimkine değil , şuan beni sinir etti ben yolucam sacını sakalınıdelikafadulden

gitti adamların saçları kaydirigubbakcemile3 nabersiniz aşık bayanlar

iyi valla çalışmaktan aşkıda düşenemez oldum bu ara bütün kocaların saçlarını yolalım o zaman böyle aşık bayanları üzdükleri için:roflol:

ask9ry4.png

iş güç işte , saç yolma falan fırsatımız olmuyor , neyseki kocam kendisini hemen affettirdi :lepi: zafer benim oldu.:sm_cool:

2230.bmp
[/url][/IMG]

Son düzenleme:
iş güç işte , saç yolma falan fırsatımız olmuyor , neyseki kocam kendisini hemen affettirdi :lepi: zafer benim oldu.:sm_cool:

tebrikler kocalara karşı kazanılmış bir zafer daha işte zemuszemus

ızmirli bayanlar biraz cazgır oluruz kaydirigubbakcemile5

Back