• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşıklar kulübü

herkeze slmlar aşık bacılar nerelerdesiniz bakalım yılbaşınız nasıl geçti :54:

selam canım yalnız geçti yılbaşı senin nasıldı

oyy canım ya neden yanlız geçtiki:2: benim çok güzeldi gerçekten hayatımda ilk defa en güzel yılbaşımdı ilkkez aşkımla kutladık 3 yıldan sonra ayın 5 ide doğum günümde ogünde çok güzel geçti gerçekten çok güzeldi herşey:3:

evet gerçektan öyle aşık olmak güzel ama acısı zor benim sevgilim şubatta askere gidio uzun zman ayrı kalcaz düşündükçe çok üzülüorum :2:

oyy canım ya neden yanlız geçtiki:2: benim çok güzeldi gerçekten hayatımda ilk defa en güzel yılbaşımdı ilkkez aşkımla kutladık 3 yıldan sonra ayın 5 ide doğum günümde ogünde çok güzel geçti gerçekten çok güzeldi herşey:3:

babamdan izin alamadım aşkımla görüşmek için ondan evde geçirdim öyle yani senin adına çok sevindim canım beraberce güzel günler görün inşallah:16:

inşallah canım sende bende hep beraber olacağımız günlerede kavuşuruz :69::46:

ne zmandır uğramıodum aşıklar nerelerdesiniz bakalım benim aşkım şimdi asker:72::72:

ne zormuş aşkı uzak şehirlerde yaşamak araya mesafe girince sorun olmaz diyenlerdendim ama illaki sorun oluyomuş :( yinede ona aşığım

Back