• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşıklar kulübü

aAşığım ama kendime
İşimi Seviyorum Ama aşık değilim
Diğerleri zaten bende yok :)

olsun insan illa başka şeylere aşık olcak değil yha kendinede aşık olabilir hoşgeldin kendine aşık biri olarak :)

speedy hoşgeldin canım olsun bizim kapımız herkeze açık aşık olanda olmayanda gelsin gel abla gelkaydirigubbakcemile4

balon kadar özgürmüşsün canım daha ne isticeksin , bırak digerleride yavaş yavaş gelir :lepi:

resim200604151024092797em2.png

kanadımı koparmaya çalışıolar yoksa bende uçucam özgür olucamkaydirigubbakcemile3:lepi::lepi:kötükedihüso

herkeze iyi haftalar şekerlerzemuszemusopuyorumnanaktan

çoooook iyi opuyorumnanaktan sen nasılsın canım

Aşık olmak için bekliyorum işte. Belki bir gün birine gerçekten aşık olabilirim diye

Aşık olmak için bekliyorum işte. Belki bir gün birine gerçekten aşık olabilirim diye

inşallah en kısa zamanda rabbim karşına kadir kıymet bilen , gönlüne göre birini çıkartır canım..aşk karşılıklı oldu mu mükemmel bi duygu opuyorumnanaktan

inşallah en kısa zamanda rabbim karşına kadir kıymet bilen , gönlüne göre birini çıkartır canım..aşk karşılıklı oldu mu mükemmel bi duygu opuyorumnanaktan

Evet Karşıma öyle birini çıkarsınki Rabbim
Beni benden bile seven olsun ki kıymetimi bilsin
Allahtan öyle çok korksunki bana kıyamasın üzemesinlülülülülülü

Back