- Konu Sahibi CadiKazani
evet asnil bencede aşk aslında bana hiç ykışmıo ama bu forumu herşeye olan aşkım için yaptım oğluma hayata herşeye aşığım ve ben bu kadar sevgi dolu bir insanken beni yaşamamdan soğutanlar var artık depresyon ilaçlarıyla ayakta duruorum eşim tarafından aldatılmış bir insanım ben ama genede bu zalimliklilere karşı hayata bir kere daha aşığım zemuszemus
herşeyden önemlisi bir oğlun var senin, sana ihtiyacı olan senin mutlulugundan beslenen mutlu olan bir oglun var canım.Hayata karşı umudumuzu hiçbir zaman yitirmemeliyiz özelliklede kendimiz ve sevdiklerimiz için.Aşk sadece bir sevgiliye duyulan bir his değildir bencede insan herşeyden önce kendine aşık olmalıdır , kendini sevmekle başlar sevgi.Kendisini sevmeyen kendisine saygı duymayan bir insanın samimi olarak bir başkasını sevmesini bekleyemeyiz.İnsanların düşünceleri yüzünden kendini yıpratma canım , olumsuz insanlar , mutsuzluklardan zek duyup onlarla beslenen insanlar malesef çok cevremizde.Şunu düşün , bu tip insaları hiçbir zaman tatmin edemezsin ne yaparsan yap onlar her zaman sende bir kusur bulacaklardır o yuzden çokta önemseme sen onları bak bir cevrene seni gercekten seven sana deger veren arkadaşların dostların , yakınları mutlaka vardır . sen onların düşüncelerine deger ver canım.Kimse aslen kimsenin içinde yaşadıklarını yaşattıkalrını bilmez, ve herkez yanından ayrılıp evlerine odalarına çekildiginde sadece sen kalırsın kendinle , onlarda sadece kendileriyle kalırlar kendi sorun ve düşünceleriyle.O yüzden sen herşeye ragmen iyi ol canım, kalıcı olan sen ve oglunsun şu an .Birbirinize destek olun, eşin için üzülmemeye çalış demem saçma olabilir illaki üzüleceksin ama , üzüleceksende onun acizligine üzül sadece kendinde suç aramayı bırak canım. dostcakal