Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
aşıkken daha mutluyum ben ,, çünkü aşksız hayatta hep bi yanım eksik ,gerçi insan sadece karşı cinse aşık olmuyor, benim hayatta aşkım çok en başta bana anne diyen ablamın iki kız en büyük aşklarımmm bence tabiki :):teytey:
Valla ben anormalim heralde, asikken mutluyum ama ask bitince yani sevgi olunca, ozaman yanliz olmakdan daha mutlu oldugumu anladim. Yani 5-6 aylik askdan sonra aslinda yanlizligi tercih ediyorum.
eşime aşık olduğumda mutluluğu bir yakaladım hala bırakmıyorum..allahta bıraktırmasın...kısaca ben eşimle evlendikten sonra daha çok mutluyum diyebilirim...
Aşıkken hem mutluyum ,hem de mutsuz.Bu iki kavram birbirinden ne yazık ki uzak kalamıyor.Aşkımızla her anımız lay lay lom geçmiyor.Önemli olan birlikte sevinip,birlikte üzülebilmek.Aşkımla mutluluğu ve mutsuzluğu paylaşabiliyorsam benden mutlusu olamaz.yerimseniben Şayet bir aşkım olmasaydı sentetik mutluluklar yaratırdım. :)))