- 22 Mart 2021
- 2.325
- 18.813
- Konu Sahibi VanessaRinki
Bahsettigi kisi Dwayne Johnson. Yanilmiyorsam diger konuda kel de demisti. Tum ozellikleri tutuyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bahsettigi kisi Dwayne Johnson. Yanilmiyorsam diger konuda kel de demisti. Tum ozellikleri tutuyor
arabada apartmıştır adamıZıpladın mı nasıl eriştin? Dudak boyuna yani
neresi gerçekci değil adama yazdım birkaç gün konştuk ve buluştuk ben de adamın dudaklarına yapıştım
adam hala hasta bakmaya devam ediyor poliklinikte inş görmem gidince
Adam belki balık etli seviyordur..Adama acidim ben de
Nerde yemek yediniz mekan adı yazsanaahhhh adama delicesine bağlandım ama işte ilişki yaşamamız imkansız
tek bir seferlik date gibi oldu
devamının gelmeyeceğini biliyorum ama mükemmeldi çok zevk aldım
yine denk düşmez gsgsgsjks, eski masallardaki gibi doktorun bi dudağı yerde bi dudağı gökteyse belki.arabada apartmıştır adamı
kız vanessanın da boyu az değildi ya 170e yakındı sanki? hatta kilosu da az değildi kilo vermeli konuları vardı. foto görmüştüm de oradan hatırlıyorum, gördüğüm minyon bir kız değil yani fotolar gerçekseyine denk düşmez gsgsgsjks, eski masallardaki gibi doktorun bi dudağı yerde bi dudağı gökteyse belki.
Öyle mi o zaman erişir herkesi kendim gibi yarım metre sanıyorumkız vanessanın da boyu az değildi ya 170e yakındı sanki? hatta kilosu da az değildi kilo vermeli konuları vardı. foto görmüştüm de oradan hatırlıyorum, gördüğüm minyon bir kız değil yani fotolar gerçekse
Johnimm yaaa
Tövbe deJohnimm yaaa
Demem adam kingTövbe de
30 tl ye kahve mi kalmış çay yok kız 30 tl yeİLK DEFA Doğru yorum yaptın
ben 30 tlye kahve içiyorum adam 400 tl tatlıya verince zengin gibi göründü gözüme halbuki fakirmiş
yalı çapkını daha iyi gider sanki 3 kocalı sunaPffff doktor adam da sana bakıcak “HE Mİ” vanessa hsdjjdkfkkffk
Kızılcık serbeti son sezon gibisin sarmıon artık