• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşık oldum bir doktora

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
olumlu olumsuz yorumlarınızı fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar.
4/5 defadır düzenli gitmiş olduğum bir doktor var ilk gittiğm gün hemşirelere tavrı filan sert gelmişti ama akşam üzeri sonuç alıp yanına gittiğimde hastane sakinleşmiş hemşirelerde odadan ayrılmıştı.gayet ılımlı sakince konuştuk.dikkatimide çekmedi o gün.bir kaç defa daha gittim..

kontroller vs derken ufak cerrahi bir müdehale yapılmalıydı.tamam canım rahat ol kendini kasma canın yanmayacak vs gibi konuşmalar oldu..ben kalkmak istedim hemen yok olurmu sen acele etmiyorsun yatıyorsun dedi güldü ..dosyayla ilgili işlemlerimi halletti..arkadaşla çıktık hastaneden ben bir baktım tam arkamdan geliyor bana bakıyordu arkadaşıma bak dr bey dedim ..çıktık hastaneden.ama aklım takılı kaldı..izin aldım bir hafta sonra gittim bahanem de yoktu bari sonuç vardı sonrada getirsen olur demişti gittim o sonucu aldım kapıda beklemeye başladım.bayada kalabalık o sırada sonuç gösterecekler girsin dedi.girdim kafayı kaldırdı a sizi hatırladım nasılsınız varmı bir şikayetin dedi ben zaten o sıra bulutların üzerinde olduğum için yok harikayım iyiyim dedim.dr .hasta muhabbeti yapıldı yani.sonra ben kendisine doktor bana söylemiş olduğunuz tahliller vardı dışarıda yaptıracağım vs bunlar için danışmak için kartınızı veya özel numaranızı alabilirmiyim dedim.bakındı masasına bulamadı hastalar kapıda yığınla hemşirede sanki uzaylı görmüş modunda bana birde doktora bakıyor.burdan santralden ulaşın dedi.ben bulutlardan aşağıya indim o an..peki teşekkür ediyorum dedim çıktım odadan.arkadaşım kapıdaydı ona o anki rehavetle durumu anlatıyordum arkadaşımda yürüyoruz arkasına bakıyor sana bakıyor kaç dkdır dedi..ben durumu anlayıp döndüğümde odasına giriyordu..
ben her ne kadar doktor beyın ozel numarasını alamamıs olsamda aklım onda kaldı .yaşım ufak da değil.arkadaşlarım beni tanıyanlar şasırmıs durumda dalga geçiyorsun yok yapmazsın etmezsin derken onlarda inanmaya başladılar.iki kez cesaretimi topladım gururumu ayaklar altına aldım santralden aradım ama ben cıkıs saatıne denk gelsın yanlız olsun derken hep cıktıgı saatlerde aramısım.ararken kı halımı gormenız lazım saatlerce dusunup tunedım telefonun basına:(telefona cıksaydı ben sızın hastanızım gecen gun geldım kartınızı ıstedım ama alamadım ozel numaranızı verırmısınız yada ben vereyım sız caldırın dıyecektım ama onu demeye mecalım kalırmıydı bılmıyorum..
işin asıl yüzü dr.benden yaşça oldukça büyük 44/46 civarı vardır..evlimi bilmiyorum ama elinde yüzük yoktu.hakkında bilgi alabileceğim kimse yok.kayıt yapan kızla konuşuyorduk çok sinirli dr .sabır diliyorum size hele eşinin düşünemiyorum dedim o sıra yok vs birşeyler dedi tam orda bayanı çağırdılar gitti.direk sormak istemiyorum evli filandır adam hastane ortamı dedikodu olur eşi duyar mazallah aman aman:
ben kendimce bunu yorumluyor olabilirim ama hemşirelerin yanında vermek istemedi yada aklına getirmedi malum yaşca baya küçük olduğum için ondan..diyorum arasam istesem numarasını ya vermezse yine hemşireler olur yanında ne var problemmi var der:(hastayım vs ağrım var diyemem süperim dedim adama:(bir sonrakı ay kontrolüm. vermezse yüzüne asla bakamam... ne yapmalıyım arkadaşlar

bazı yerlerde prosedür geregi yüzük takılmıyor. bence siz evli olup olmadigini bi sekilde ogrenin ve ters bi cvp almak ıstemıyorsanız da acele etmeyin. belki adam nisanlı olabilir ya da baskasında gonlu olabilir. 2 harekete aldanmayınnnnnnnnn

Güzelim 26 yasindasin....adam 50 sine merdiven dayadi...:delphin:

Mantikli bir düsün yani...Ayrica mutlaka ya evlidir yada bosanmis...belki cocuklarida vardir...problemli bir iliski olur bu...:delphin:

Agrimayan basini agritma bence....kendine yasina göre birini bul...:kahve:

Ayrica bence seninki ask degil sadece bir etkilenme begeni gibi birsey...

bazı yerlerde prosedür geregi yüzük takılmıyor. bence siz evli olup olmadigini bi sekilde ogrenin ve ters bi cvp almak ıstemıyorsanız da acele etmeyin. belki adam nisanlı olabilir ya da baskasında gonlu olabilir. 2 harekete aldanmayınnnnnnnnn

dediğim gibi özel hayatını düşünme zorundayım doktorunda belkide evlidir veya boşanmıştır.o yaşta evlenmemiş olmasının ihtimali yok gibi.boşanmıştır bir şekilde eşinin çocukları vardır kulaklarına gider hastane ortamı duyulur yani.nasıl evli olduğunu öğrenebilirim bilmiyorum ama tezimi hazırlayamıyorum oturdum ölece düşünüyorum..

bu bir hayranlık sanırım, yaşça da sizden çok büyük üstelik, hiç uğraşmamanız yararınıza olur bence. bu arada benim ailemde de çok doktor var ve çalıştıkları kurumlarda yüzük takmıyorlar, bunu da düşünün.

Kafana çok takma.Önemli olan şu andaki yaptığın eğitim.....................
Erkekler insanda soru işareti bırakmaya bayılırlar.......................

Doktorlar yüzük kullanamıyorlar genelde özelliklede operatör olanlar büyük ihtimalle evlidir.

Sana o gözle baktığını pek sanmıyorum..

Evli olup olmadığını öğrenmeden bu işe girişme derim

Güzelim 26 yasindasin....adam 50 sine merdiven dayadi...:delphin:

Mantikli bir düsün yani...Ayrica mutlaka ya evlidir yada bosanmis...belki cocuklarida vardir...problemli bir iliski olur bu...:delphin:

Agrimayan basini agritma bence....kendine yasina göre birini bul...:kahve:

Ayrica bence seninki ask degil sadece bir etkilenme begeni gibi birsey...

özellikle doktor beye ilgimin başladığı zamandan itibaren bana uygun ,kariyer sahibi vs ilgili sevgili evlilik teklifi ile gelen gelmeyen kim olursa olsun beni hiç ilgilendirmiyor şu an öyle bir haldeyim ki..evliyse asla asla mezara girerim gene uzak dururum ama boşanmışsada kabulüm..ama gerçekten numarasını vermek isteseyd diyorum o an bir şekilde verirdi diyorum ama arkaaş ta elinde bir şey vardı sana baktı uzun uzun hangi doktor cıkar o kadar hastanın arasından kapıya cıkar deyince acaba benım pesıme mı cıktı dusuncesi yedi bitidi beni...

Mantıklı davranmalısın,üzülen sen olursun evli ise........................

Ahhh aşk helede böyle platonik olunca bir başkadır... :delphin:

Aşk dediğin zaten kavuşuncaya kadardır... :delphin:

çok yaş farkı varmış. 20 yaş babanız yaşında .. ben yaş olayı yüzünden sıcak bakmadım...

dktor işini yapmışş..
peşinden bakmışşa ilgi göstermişşede size aşık olduğu anlamına gelmez..
ya evliyse ya da hayatında biri varsa napıcaksın?
kusura bakma ama bence kendi kendine gelin güvey oluyorsun..
iyi cesaret...

Adamın senin yaşında çocuğu vardır belkide,kaldırabilecekmisin bu durumu?
Ne derler?........................................

Mantıklı davranmalısın,üzülen sen olursun evli ise........................

aklmada gelmiyor değil evli ise. ve ben bunu bilmeyerek hareket ediyorum .bir şekilde bana numarasını verdi diyelim veya ben aklına girmiş olacağım.kendinden 20 yaştan bile belki daha küçük biri var aklı kayar gönlü kayar evinde huzursuzluğa neden olurum bunuda düşünüyorum ..ben görüşmem desemde aklı kaldıktan evine huzursuzluk verdikten sonra ben o günahın altından kalkamam.ama belki değil boşanmış veya bu ihtimal aklımı kurcalıyor işte.

:(telefona cıksaydı ben sızın hastanızım gecen gun geldım kartınızı ıstedım ama alamadım ozel numaranızı verırmısınız yada ben vereyım sız caldırın dıyecektım ama onu demeye mecalım kalırmıydı bılmıyorum..

ya ben bu cümleniz tuaf.adam neden size özel telini versin.ya hastaneden ararsınız yada muanehaneden..ayy kusura bakmayında siz çaldırın ben ararım da diyecekmişsiniz.iyikide çıkmamış doktor.bence yanlış olurdu

Evet suçluluk duygu çok kötü birşey,Vijdanın rahat edermi adamın hayatını bozarmasan?................

Evet suçluluk duygu çok kötü birşey,Vijdanın rahat edermi adamın hayatını bozarmasan?................

arkadaşım adam evlimi değil mi henüz bilmiyor. belkide bekar yada eşinden ayrılmış...
neden vicdan azabı duysun ki şu an... öğrenir, evliyse zaten görüşmez. önemli olan bunu öğrenmesi.
hoş bu arada dediğim gibi. yaş farkı beni rahatsız ediyor...

Bu yaştaki adamların evli olması muhtemel.Bunu arkdaşta tahmin ediyor.Vijdan azabı başlamış
bile onda.............................

bilemeyiz. orası meçhul... boşanmışta olabilir.

Back