Aşık olan ve evlenmek isteyen adam aile tanışmasından sonra neden vazgeçer?

Ailenizin tutumunu sevmemiş. Belli ki ailenizle anlaşamayacağını düşünmüş. Yani daha yeni tanıdığı insana saçından bahsetmek de hoş değil. Kayınvalide adayı kilon da var dese siz de hoşlanmazdınız.
Yersiz zamansız bir şaka. Aileniz nerede nasıl davranacağını bilmiyor. Adam da çekmiş kendini.
Yapacak bir şey yok.

Ailenizin tutumunu sevmemiş. Belli ki ailenizle anlaşamayacağını düşünmüş. Yani daha yeni tanıdığı insana saçından bahsetmek de hoş değil. Kayınvalide adayı kilon da var dese siz de hoşlanmazdınız.
Yersiz zamansız bir şaka. Aileniz nerede nasıl davranacağını bilmiyor. Adam da çekmiş kendini.
Yapacak bir şey yok.
Malesef bu durum beni çok üzdü ben ne yapabilirdim ki ;( orada abim müdahale etti toparladı ama... Alınmış olabilir de bu benden vazgeçmesini gerektirir mi? Sonuçta başka şehirde yalnız yaşayacağız.

Aaa pardon İşimde gücümde bir insanım, daha önce hiç ilişkim olmadı demiş bu kişi size. Yani onun ilki sizsiniz sanırım. 30 lu yaşlara kadar nasıl ilişkisi olmamış ona şaşırdım.
Bana öyle beyan etti. Doğrusunu ben bilemem ki ;( ama bence olmuştur çünkü bana nasıl yaklasacagini çok iyi biliyordu. Yaklaşımı çok dikkatli ve özenliydi. Bana özel miydi yoksa tecrübeden miydi bilemem

Back