Aşık mı olmalıyım

Arhezdemm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2015
331
149
33
Ya kızlar sizede oluyo mu böyle bilmiyorum ama şu sıralar içimden hiçbirşey yapmak gelmiyo gezmek tozmak arkadaşlarla buluşmak bile içimden gelmiyo aranızda var mı bunları yaşayan

bende çalışmak istemiyorum ama işteyim çıkıp gidesim var ama yapamıyorum.
hep havalar hep

Bende de durum aynı. Halbuki gezmeyi, tozmayı çok severdim. Şu ara sadece evde yatıp uyuyasım var.

Ya kızlar sizede oluyo mu böyle bilmiyorum ama şu sıralar içimden hiçbirşey yapmak gelmiyo gezmek tozmak arkadaşlarla buluşmak bile içimden gelmiyo aranızda var mı bunları yaşayan

Bu ruh hali üzerine konu başlığınızın "aşık mı olmalıyım" olmasına güldüm.

Eskilerin "canım sıkılıyor" diye oflayıp puflayan kızlara birçok durumda olduğu gibi evlenince geçer demesini anımsattı.

Durumunuza gelince ben de böyle hissediyordum son günlerde, evden çıkasım gelmiyordu.

Bu hissin üstüne gidip süslenip püslenmek...

Ilık bir duş sonrası güzel kokular sürüp arkadaşlarla buluşmak gerekiyor.

Bunun için haliniz olmayacak, ruj sürmek bile zor gelecek ama pes etmeyin.

Sohbet, kahkaha, kalabalık sokaklar vs öyle enerjik oluyorsunuz ki bırakın miskinliği uykunuz bile gelmiyor.

Bu kez de eve giresiniz gelmiyor ama...

Aslında aşık olursam geçer diye şey ettim de sizde başka şekilde şey etmişsiniz evet dışarı çıkmak bazen zorluyo işkence gibi geliyo

İnsanoğlu her "canı birşey yapmak istememe" durumunu yok bahar yorgunluğu, yok pazartesi sendromu falan gibi şeylerle adlandırıyor ya, çok gülüyorum. :) Evet, baharın tam anlamıyla henüz gelememesi yani mevsimlerdeki dengesizlik hali insanda olumsuz etkiler yaratabiliyor ama boşverin bunları, takılmayın. Aşık olmak da her zaman yanında güzellikleri getirmez. Hadi Nisan ayında zaten yağmur normaldir ama Mayıs nasıl geçecek bunu çok merak ediyorum.

bahardandır canım..
ben de sürekli bi kavgacı haldeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…