- 6 Şubat 2018
- 11.206
- 14.571
- 298
- Konu Sahibi Safsarisin
Burada bir çözüm bulamazsın. Aidin Salih’in kitaplarında bütün aşıların etkilerini yazıyor.
Burada bir çözüm bulamazsın hatta insanlar yadırgıyor bile. Bende tıp ilmine karşı biri değilim ama aşıyı üreten insanları birazcık araştırınca be kadar büyük oyunlar döndüğünü görüyorsunuz. Aidin Salih hanımefendinin aşı konusunda kitapların çok geniş yazıları hatta hayat öyküleri var. İsua diye bir instagram kullanıcı da şuan aşı yaptıran ve yaptırmayan insanların yaşadıklarını video şeklinde anlatıp herkese anlatmayı düşünüyorlar. Benim çevremde aşı yaptırmayan birçok insan var. Tedavi olarak da çok iyi altarnetif tıp dan fayda görüyorlar. Hatta bir tanıdığım 5 yaşındaki çocuğuna hazır gıda hiç vermedi. İllaki yiyecek ama ben şuan onun kul hakkına giremem diyor. Üzerlerine çok baskı oluyor ama çok güzel çocuk yetiştiriyorlar. Onlar gibi olmak isterdim ama maalesef bizim üzerimde hep bir baskı var.
Evet zaten o kullanıcı ve ona benzer birkaç kullanıcıya baktim ve aklım tamamen karıştı. Onlar hacamat yaptırıyorlar gördüm yorumlarda da. O videoları da gördüm vaxxed tv yi de izledim videoları youtube dan

Ben yaptırdım aşıları bugün. O kitabı da merak ettim alcam. Bilgiye her zaman muhtacız bilgi cok önemli.
Siz de yaptırmıyor musunuz aşı?