- 17 Kasım 2016
- 10.268
- 25.712
-
- Konu Sahibi Backyoureyes
İyi de siz beden eğitimi öğretmeniyim demediniz mi? (Ona bile inanmıyorum da neyse.) Gören de sanıcak laboratuvardan çıkmayıp araştırma yapıyorsunuz. Başkalarının düşüncelerini savunuyorsunuz burda günlerdir. Dolayısıyla araştırın deyip durmayın alanlarımız değil, o işi gerçekten bilenlere bırakın.Zaten benm ilk fikirlerimle suanki bir değil hatta bi kadın yazmıstı ilk zaman ilaçlarınızı kullanmıssınız diye evet kullandım ama arastırdıktan sonra bıraktım. Yani sabit fikirliden kastımız doğru fikirli olmak önemli. Sizde biraz arastırsanız keşke
Ay kusura bakma alıntıladım da geçen biri sülükten iğrenenlere o bi melek nasıl iğrenirsiniz diyodu aklıma geldi alakasızcaÜfürükçü ve hacamatcilar birliği
Siz kimsiniz ki size kendimi kanıtlayım ya. İster inanırsınız ister inanmaz Allaj Allah ya. Pardon da Siz kimin düşüncelerini paylasıyorsunız hayırdır yaİyi de siz beden eğitimi öğretmeniyim demediniz mi? (Ona bile inanmıyorum da neyse.) Gören de sanıcak laboratuvardan çıkmayıp araştırma yapıyorsunuz. Başkalarının düşüncelerini savunuyorsunuz burda günlerdir. Dolayısıyla araştırın deyip durmayın alanlarımız değil, o işi gerçekten bilenlere bırakın.
Hacamat sülük peygamber efendimiz zamanından beri yapılan tedavidir neyin kafasını bu ya neyi sorguluyırsunuz varsa sorunlarınız gidin sizde arastırın. Kadına dizinden araba carpmış hastaneye gidiyor doktor buna yapacak bişeyim yok doğal yollara bak diyor hadi bakalom açıklayın. Sizin inanmadığınız hacamatları melek sülüklere yönlendiriyor doktorEvet sizin ufurukculer, hacamatcilar doğru, yıllarca tıp okumuş, günlerce odadan çıkmadan ders çalışmış, araştırma yapmış, halen hastanelerde deli gibi çalışan insanların fikirleri yanlış.
Siz iyi misiniz ya? Hangi doktor böyle bir şey der? Doktor değil de üfürükçü olmasın o!! Allahım sen akıl fikir verHacamat sülük peygamber efendimiz zamanından beri yapılan tedavidir neyin kafasını bu ya neyi sorguluyırsunuz varsa sorunlarınız gidin sizde arastırın. Kadına dizinden araba carpmış hastaneye gidiyor doktor buna yapacak bişeyim yok doğal yollara bak diyor hadi bakalom açıklayın. Sizin inanmadığınız hacamatları melek sülüklere yönlendiriyor doktor
O iş öyle olmuyor işte.. şu zihniyet yüzünden ilerde aşılı çocuklar bile tehlike altında kalacak. NEDEN çünkü bu hastalıkları tekrar gündeme getirtip çoğaltacaksınız ve zamanla bu hastalıklar mutasyona uğrayıp aşılı cocukları da olumsuz etkileyecek.. Sizin aşı yaptırmamanız yüzünden eğer ilerde şuan yok olmuş olan hastalıklar çoğalıp biz aşı yaptıranların çocuğuna veya torunlarına birşey olursa hakkımı asla helal etmiyorum !!!Allaha şükür zoruma giden birsey yokta bizim aşı yaptırmamamız herkesin zoruna gidiyor
İlerde çocuğunuza virüs aşıda yapılmak istenecek yani bu başlıkta virüs aşısıda olacak. Siz yaptırın bben böyle iyiyim hamd olsun herkes kendi yaptıgına baksın lütfen. Siz istediğinizi diyin bizim fikrimiz değişmicek o yüzden bosa cenenizi yormayın
Yoo alternatif tıbba inanırım ben. Sadece aklın ve tıbbın ışığından ayrılmam.Hacamat sülük peygamber efendimiz zamanından beri yapılan tedavidir neyin kafasını bu ya neyi sorguluyırsunuz varsa sorunlarınız gidin sizde arastırın. Kadına dizinden araba carpmış hastaneye gidiyor doktor buna yapacak bişeyim yok doğal yollara bak diyor hadi bakalom açıklayın. Sizin inanmadığınız hacamatları melek sülüklere yönlendiriyor doktor
Hanımı engelledim ama meraktan baktım. Tabiki hacamat ve sülük Allah peygamberinin onerisidir! Doğrudur sağlıklı olduğunu bugün modern tıp da onaylıyor bizim ülkemizin hastanelerinde hatta yurtdışında ki hastahanelerde bile var!Siz iyi misiniz ya? Hangi doktor böyle bir şey der? Doktor değil de üfürükçü olmasın o!! Allahım sen akıl fikir ver
Hemde özel hastanede bizzat kendimız yaşadık ya Allah aşkına şurda bir konu üzerinde tartısıyoruz tamam herkes aynı düşünceye sahip değil olamazda. Ama Allah var yukarda ya neden birbirimize yalan borcumuz olsun ki. Doktorun ismini versemde ne yapabilirsiniz ki. O doktorun görüşü sizin değil sonucta.Siz iyi misiniz ya? Hangi doktor böyle bir şey der? Doktor değil de üfürükçü olmasın o!! Allahım sen akıl fikir ver
Kesinlikle kesinlikle kesinlikle! İki cihanda Rabbim hesabımı sorsun!O iş öyle olmuyor işte.. şu zihniyet yüzünden ilerde aşılı çocuklar bile tehlike altında kalacak. NEDEN çünkü bu hastalıkları tekrar gündeme getirtip çoğaltacaksınız ve zamanla bu hastalıklar mutasyona uğrayıp aşılı cocukları da olumsuz etkileyecek.. Sizin aşı yaptırmamanız yüzünden eğer ilerde şuan yok olmuş olan hastalıklar çoğalıp biz aşı yaptıranların çocuğuna veya torunlarına birşey olursa hakkımı asla helal etmiyorum !!!
Valla o konuda emin olmayın çünkü avrupada bile oldukça yaygı hacamat ve sülük tedavisiSiz iyi misiniz ya? Hangi doktor böyle bir şey der? Doktor değil de üfürükçü olmasın o!! Allahım sen akıl fikir ver
İyi de aşı koruyucu ise zaten sizin çocuğunuza bir şey olmaz ki.O iş öyle olmuyor işte.. şu zihniyet yüzünden ilerde aşılı çocuklar bile tehlike altında kalacak. NEDEN çünkü bu hastalıkları tekrar gündeme getirtip çoğaltacaksınız ve zamanla bu hastalıklar mutasyona uğrayıp aşılı cocukları da olumsuz etkileyecek.. Sizin aşı yaptırmamanız yüzünden eğer ilerde şuan yok olmuş olan hastalıklar çoğalıp biz aşı yaptıranların çocuğuna veya torunlarına birşey olursa hakkımı asla helal etmiyorum !!!
Bu konuda katılıyorum.. Hacamat ve sülük yurtdışında da oldukça yaygın..Hacamat sülük peygamber efendimiz zamanından beri yapılan tedavidir neyin kafasını bu ya neyi sorguluyırsunuz varsa sorunlarınız gidin sizde arastırın. Kadına dizinden araba carpmış hastaneye gidiyor doktor buna yapacak bişeyim yok doğal yollara bak diyor hadi bakalom açıklayın. Sizin inanmadığınız hacamatları melek sülüklere yönlendiriyor doktor
Demekli o kadar merak konusu içeriyor aşı yaptırmamakHanımı engelledim ama meraktan baktım. Tabiki hacamat ve sülük Allah peygamberinin onerisidir! Doğrudur sağlıklı olduğunu bugün modern tıp da onaylıyor bizim ülkemizin hastanelerinde hatta yurtdışında ki hastahanelerde bile var!
Amma bunlar koruyucu onlemlerdir sadece vitamin takviyesi gibi hastalığı iyilestirmezzzzzzz!!!!!!!!!!
Özellikle Avrupa'da kangren safasina gelinlerin o bölgeye sülük koyuluyor kanı temizlesin diye. Hatta bir kişi parmağının kesilmesinden kurtulmuştuValla o konuda emin olmayın çünkü avrupada bile oldukça yaygı hacamat ve sülük tedavisi
Yorumu okuduğunuza emin misiniz? Diyor ki kadının bacağına araba çarpmış hastaneye gitti doktor da yapacağım bir şey yok hacamat yap dedi gönderdi. Sizce böyle bir şey mümkün mü?Valla o konuda emin olmayın çünkü avrupada bile oldukça yaygı hacamat ve sülük tedavisi
Orada ben birşey yazdım farkındaysanız iyi okuyun..İyi de aşı koruyucu ise zaten sizin çocuğunuza bir şey olmaz ki.
hastalıkları tekrar gündeme getirtip çoğaltacaksınız ve zamanla bu hastalıklar mutasyona uğrayıp aşılı cocukları da olumsuz etkileyecek