- 17 Kasım 2016
- 10.268
- 25.712
- Konu Sahibi Backyoureyes
Siz niye anlamamak için uğraş veriyorsunuZ. Mutasyona uğruyor diyor kadın mutasyoooooonnnnnnnİyi de aşı koruyucu ise zaten sizin çocuğunuza bir şey olmaz ki.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Siz niye anlamamak için uğraş veriyorsunuZ. Mutasyona uğruyor diyor kadın mutasyoooooonnnnnnnİyi de aşı koruyucu ise zaten sizin çocuğunuza bir şey olmaz ki.
Evet yaygın ve insanlar yaptırıyor bende yaptırdım ve ailecek yaptırıyoruz eşim annem ablam akrabalarımdan bir çoğu. Ve ciddi anlamda iyileşmeler var. Hemde vucudumuza kimyasal bulasmadan.Bu konuda katılıyorum.. Hacamat ve sülük yurtdışında da oldukça yaygın..
Evet hacamat ve sülük vücuttaki pis kano topluyor. Hatta migren rahatsızlığında bile öneriliyor.. Peygamber Efendimizin zamanında tedavi şekillerinden ikisi bunlardı..Özellikle Avrupa'da kangren safasina gelinlerin o bölgeye sülük koyuluyor kanı temizlesin diye. Hatta bir kişi parmağının kesilmesinden kurtulmuştu
Ben yaptırmadım korkuyorum canım biraz tatlıdı yaptırmayı da istiyorum ama işte.. Hatta belirli zamanlarda yapılıyor daha çok ay konumuna göre diye biliyorum..Evet yaygın ve insanlar yaptırıyor bende yaptırdım ve ailecek yaptırıyoruz eşim annem ablam akrabalarımdan bir çoğu. Ve ciddi anlamda iyileşmeler var. Hemde vucudumuza kimyasal bulasmadan.
İyi de hacamatın bazı şeylere iyi gelmesiyle aşının ne alakası var yahuEvet hacamat ve sülük vücuttaki pis kano topluyor. Hatta migren rahatsızlığında bile öneriliyor.. Peygamber Efendimizin zamanında tedavi şekillerinden ikisi bunlardı..
Aşı ile bunun alakası yok .. Arkadaş söylemiş de ben öyle birşeyin olamayacağını söyleyenlere cevap olarak yazdım sadeceİyi de hacamatın bazı şeylere iyi gelmesiyle aşının ne alakası var yahu
Tamamen kendi düşüncelerim, size de tavsiye ederim ufkunuz açılır.Siz kimsiniz ki size kendimi kanıtlayım ya. İster inanırsınız ister inanmaz Allaj Allah ya. Pardon da Siz kimin düşüncelerini paylasıyorsunız hayırdır ya
Siz niye anlamamak için uğraş veriyorsunuZ. Mutasyona uğruyor diyor kadın mutasyoooooonnnnnnn
Güzelim tedavi değil önleyici bir işlemdi. Allah Resulü bunlar için yılda belli zaman dilimleri önermiş bu zamanlarda yaptırın sağlık bulun diye buyurmuşEvet hacamat ve sülük vücuttaki pis kano topluyor. Hatta migren rahatsızlığında bile öneriliyor.. Peygamber Efendimizin zamanında tedavi şekillerinden ikisi bunlardı..
Bak korkularını yen. Bugün eşim bel ağrısına işe gidemedi aksamına hacamata götürdüm ve eşim iğneden bayılan biri. Düşün ben onu götürdüm çünkü kendim çocuk olsun diye hep bunları yaptırdım ve herseye katlandım eşime de dedim ki ben senin ve çocuğum olsun diye nasıl kaylandıysam sende katlanacaksın dedim doktor zaten bişey yapmıyor. Ve bugün ona hacamat yaptırdım gercekten o kadar çok rahatladıki diyorki üstümden bi yük kalktı nasıl sırtım belim kuş gbi diyor. Ve şaşıracaksınız belki ama ben sülüğü rahime attırdımBen yaptırmadım korkuyorum canım biraz tatlıdı yaptırmayı da istiyorum ama işte.. Hatta belirli zamanlarda yapılıyor daha çok ay konumuna göre diye biliyorum..
Tedaviden kastım sizin söylediğiniz öyle tedavi yazdm afedersin Evet belli zamanlarda yapılıyor her zaman aman gidip yaptırayım diye birşey yok Benim de eltim yapıyor bir de yaptırtıyor ondan biliyorumGüzelim tedavi değil önleyici bir işlemdi. Allah Resulü bunlar için yılda belli zaman dilimleri önermiş bu zamanlarda yaptırın sağlık bulun diye buyurmuş
Çünkü o dönemde de bir sahabe misal ayağı kangren olmuş ve kesilmesi gerekmiş ve kesilmiş. Mutlak tedavi dememis şifa bulun demiş. Tabi bir âlim değilim bu işte ama yengem migren ve kronik bel ağrısı için yaptırıyor oradan biliyorum.
Siz oldunuz mu menenjit aşısı?Yahu kimse hacamat ve sülük tedavisine birşey dediği yok zaten alternatif seyleri kimse yok saymıyor sizin gibi Allah bebeklerinizi korusunda aşıya muhtaç kalmayın veya geç kalmayın sizin gibi aşısını yaptırmamış birinden menenjit kaparsa bebeğiniz çok aglarsınız
Rahme nasıl attırdınız. O ordan kendisi nasıl düştü.. ay acımadı mı ?Bak korkularını yen. Bugün eşim bel ağrısına işe gidemedi aksamına hacamata götürdüm ve eşim iğneden bayılan biri. Düşün ben onu götürdüm çünkü kendim çocuk olsun diye hep bunları yaptırdım ve herseye katlandım eşime de dedim ki ben senin ve çocuğum olsun diye nasıl kaylandıysam sende katlanacaksın dedim doktor zaten bişey yapmıyor. Ve bugün ona hacamat yaptırdım gercekten o kadar çok rahatladıki diyorki üstümden bi yük kalktı nasıl sırtım belim kuş gbi diyor. Ve şaşıracaksınız belki ama ben sülüğü rahime attırdım
O yüzden mi aşıları arastırıyorsunuzTamamen kendi düşüncelerim, size de tavsiye ederim ufkunuz açılır.
İtici tavırlara ifrit oluyorum o yüzden burdayım.O yüzden mi aşıları arastırıyorsunuz
Kendi düşüncenizse neden burdasınız ki. Bailıkta ne diyor aşı vurdurmayan var mı. Vurduruyorsanız sorular size değil demekli
Hayır o an onu düşünmüyorsunuz. Ve doktor benm mantarımı bile görmemiş. Aşılama yaptırdığım zamanda doktorum dediki maşallah rahim içi ne kadar temiz dedi. Hamd olsun o sülüklerin faydası oldu cünkü ben o zamanlar hiç ilaç kullanmamıstım. Ve sülükler doydgu yerde hayatta durmaz. Direk düşer. Onlardada doyan geri geliyordu. Gercekten Allahın bir mucizesi çok müthiş birsey. Ve inanırmısınız sülüklerden sonra eve geldiğimde afedersiniz abdestime oturdum ama gözlerime inanamdım yumrugum kadar kan pıhtısı düştü içimden o kadar güzel temizlemişRahme nasıl attırdınız. O ordan kendisi nasıl düştü.. ay acımadı mı ?
Hayır! Şurada bir kaç yıldır bunlar hızla türedi bunu doktor akrabalarından biliyorum! Ayrıca Arap göçü olunca daha da fazlalaştı asisiz çocuk sayımız!uğrayacak olsa bunca yıldır uğramaz mı acaba? Herkes aşı mı oluyor ki? düzgünce sohbet ediyoruz. Neden düzgün yazmıyorsunuz, imla kurallarına uyarak? Bu neyin hırsı?
Kızamık rota virüsü vs hastalıklardan mı korkuyorsunuz ayrıca?
Çocuk felci tamam verem tamam. Aids aşısı olsa koşa koşa yaptırırım. Ama her ıvırın zıvırın da aşısı olmaz ki.
mesela hpv aşısı saçmalık. Tam bir ticari oyun. Bazı hastalıkları da geçirsin yani çocuk. Suçiçeği olsun. Nolacak?
benim sıkıntım şu an neden bizim çocukluğumuzdan çok daha fazla aşı var şu an? Biz 3 tane aşı olunca ölmedik. Şimdi neden 18 tane.
sinirlenecek bir şey demiyorum. Sorgulayalım azıcık. Sohbet edelim
Hayır! Şurada bir kaç yıldır bunlar hızla türedi bunu doktor akrabalarından biliyorum! Ayrıca Arap göçü olunca daha da fazlalaştı asisiz çocuk sayımız!
Geriliyoruz çünkü laf, laf değil... Sizin bu hastalıklara cozumunuz yok aşı karşıtları olarak. Hastalığı 0 riske indirgeyip aşıyı kotuluyorsunuz!