Aşı fobisi :(

Bebeginiz sizin kadar korkmuyordur
Ay vallahi öyle yarın aşımız var. Hemşire 2 tane bacaktan yapalım, koldan olan 10 gün sonra olur dedi. Ne biliyim bu konuyu açtığım zamana göre daha rahatım Geçiyor. Hormonlar normale dönüyor sanırım yavaş yavaş

Kaygı bozuklugunuz olmasın.. ilerlemeden doktorla görüşün bence

Her anne çocuğu aci çekerken uzulur ama sizinki fazla abartili. Normal degil. Sonuçta çocuğunuzun sagligi için yapiliyor ve acisi da bir kaç dakikaya geçiyor

Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

Hasta bebekleri bi düşünün aşı değil ameliyat geçirenleri
Belki abartığınızın farkına varırsınız

Kimse çocuğunun ağlamasını istemez de sizinki fazla abartılı. Onun iyiliği için yaptırıyoruz sonuçta, bu kadar kahrolacak bir şey yok.

Hayır ilk değil 10 yaşında oğlum var 9 yıl tedaviden sonra oldu
Emin olabilirsiniz gerçekten çok abartıyorsunuz

Sarılık geçirmişti oğlum her gün topuktan kan alınıp bakılıyordu her seferinde bende ağlardım ama böyle bir ay önce falan anormal gerçekten

Her bebeğe yapılıyor boşuna kendinizde travma yaratmayın bu kadar hassaslığın sonu hastalık gerekirse bi yatıştırıcı isteyin doktorunuzdan
Güle güle büyütün

Bebeginiz sizin kadar korkmuyordur

Haha kızlar eski konularıma bakarken güncelliyim burayı dedim
O zaman yazdığımda yüreği ağzında daha lohusa bi anne olarak yazmıştım. Şimdi daha daha iyiyim ve sakinim. Bebeğimi gayet rahat aşısına götürüyorum. O psikolojiyle demek normalmiş öyle olması da. Tedavi ol diyenler, tecrübeliler keşke "zaman ver kendine" deselermiş

Ne desek yaranamıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…