Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yok canım daha anne değilim ama adayım. Düşünmeye başladık artık çocuk kısmet.. yakın arkadaşımdan biliyorum ben. En yakın arkadaşımda vardı böyle çok panikleyip sanki heran bişi olcak gibiydi gözünden ayiramiyordu.
Ay vallahi öyle yarın aşımız var. Hemşire 2 tane bacaktan yapalım, koldan olan 10 gün sonra olur dedi. Ne biliyim bu konuyu açtığım zamana göre daha rahatım Geçiyor. Hormonlar normale dönüyor sanırım yavaş yavaş
Her anne çocuğu aci çekerken uzulur ama sizinki fazla abartili. Normal degil. Sonuçta çocuğunuzun sagligi için yapiliyor ve acisi da bir kaç dakikaya geçiyor
Her bebeğe yapılıyor boşuna kendinizde travma yaratmayın bu kadar hassaslığın sonu hastalık gerekirse bi yatıştırıcı isteyin doktorunuzdan
Güle güle büyütün
Haha kızlar eski konularıma bakarken güncelliyim burayı dedim
O zaman yazdığımda yüreği ağzında daha lohusa bi anne olarak yazmıştım. Şimdi daha daha iyiyim ve sakinim. Bebeğimi gayet rahat aşısına götürüyorum. O psikolojiyle demek normalmiş öyle olması da. Tedavi ol diyenler, tecrübeliler keşke "zaman ver kendine" deselermiş
Haha kızlar eski konularıma bakarken güncelliyim burayı dedim
O zaman yazdığımda yüreği ağzında daha lohusa bi anne olarak yazmıştım. Şimdi daha daha iyiyim ve sakinim. Bebeğimi gayet rahat aşısına götürüyorum. O psikolojiyle demek normalmiş öyle olması da. Tedavi ol diyenler, tecrübeliler keşke "zaman ver kendine" deselermiş
Yok sizin yazdığınızda sorun yok da geçeceğini bilseydim keşke. Tecrübeliler bilir diye yazmıştım . Belki benim gibi olanlar görür diye yazdım daha çok "geçecek"