Kaygı bozuklugunuz olmasın.. ilerlemeden doktorla görüşün benceMerhaba hanımlar.
Ben bebeğime aşı yapılacağı zaman taa 1 ay önceden endişelenmeye başlıyorum. Çok kötü bi duygu. Gün içinde defalarca aşıya götüreceğim gün aklıma geliyor. 1 aylık aşısı yapıldı daha yeni. Hadi o 1 taneydi, 2 aylık aşısı 3 tane olacakO çaresiz hali beni mahvediyor. Kendim sağlıkçıyım ama sağlıklı düşünemiyorum
En son aşıdan getirdiğimizde 2 3 saat kendime gelemedim. Çok aşırı moralim bozuluyor ve sinirleniyorum. Bir günde 3 aşı bi bebeğe nasıl yapılır diye. Siz nasıl baş ediyorsunuz ben mi abartıyorum?
Her anne çocuğu aci çekerken uzulur ama sizinki fazla abartili. Normal degil. Sonuçta çocuğunuzun sagligi için yapiliyor ve acisi da bir kaç dakikaya geçiyorMerhaba hanımlar.
Ben bebeğime aşı yapılacağı zaman taa 1 ay önceden endişelenmeye başlıyorum. Çok kötü bi duygu. Gün içinde defalarca aşıya götüreceğim gün aklıma geliyor. 1 aylık aşısı yapıldı daha yeni. Hadi o 1 taneydi, 2 aylık aşısı 3 tane olacakO çaresiz hali beni mahvediyor. Kendim sağlıkçıyım ama sağlıklı düşünemiyorum
En son aşıdan getirdiğimizde 2 3 saat kendime gelemedim. Çok aşırı moralim bozuluyor ve sinirleniyorum. Bir günde 3 aşı bi bebeğe nasıl yapılır diye. Siz nasıl baş ediyorsunuz ben mi abartıyorum?
Çok teşeklür ederim. Gerçekten bunları duymak istediğim için açtı konuyu. Sizin de bebeğiniz var sanırım?Her anne çocuğu aci çekerken uzulur ama sizinki fazla abartili. Normal degil. Sonuçta çocuğunuzun sagligi için yapiliyor ve acisi da bir kaç dakikaya geçiyor
Siz de annesiniz değil mi?Kaygı bozuklugunuz olmasın.. ilerlemeden doktorla görüşün bence
Hayir canim. Anne olmak için mucadele aparanlardanimÇok teşeklür ederim. Gerçekten bunları duymak istediğim için açtı konuyu. Sizin de bebeğiniz var sanırım?
Dünyanın en rahat insanlarından biriydim. Kendim için hâlâ öyleyim ama bebek işin içine girince çok değiştim
Ben de ayni sizin gibiydim, değişmediMerhaba hanımlar.
İşte anlamak için olmak lazım sanırım. Yoksa ben de böyle biri değildim.Hayir canim. Anne olmak için mucadele aparanlardanim
Bilmiyorum ben de ... Normalde böyle biri değildim. Kucağıma aldığımdan beri her şey değiştiBen de ayni sizin gibiydim, değişmediaslında çocuğumun üstüne çok titreyen, yere düştüğünde çığlık atan annelerden de değilim. Bu konuda niye bukadar evham yaparım bilmiyorum.
Ne demek istediğinizi biliyorumBilmiyorum ben de ... Normalde böyle biri değildim. Kucağıma aldığımdan beri her şey değişti
Sizin ilk bebek mi ikinci mi? Kusura bakmayın soruyorum. Kucağına almadan yorum değil de, benim durumumda olanlardan yorum almak istedimAllah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
Hasta bebekleri bi düşünün aşı değil ameliyat geçirenleri
Belki abartığınızın farkına varırsınız
Hayır ilk değil 10 yaşında oğlum var 9 yıl tedaviden sonra olduSizin ilk bebek mi ikinci mi? Kusura bakmayın soruyorum. Kucağına almadan yorum değil de, benim durumumda olanlardan yorum almak istedimteşekkür ederim
Hayır ilk değil 10 yaşında oğlum var 9 yıl tedaviden sonra oldu
Emin olabilirsiniz gerçekten çok abartıyorsunuz
Sarılık geçirmişti oğlum her gün topuktan kan alınıp bakılıyordu her seferinde bende ağlardım ama böyle bir ay önce falan anormal gerçekten
Çok teşekkür ederim . Böyle düşünmeye çalışıcamİlk aşıya gittiyseniz benden daha iyi durumdasınız demektir. 4. ay aşılarına kadar bırakın aşı odasına girmeyi sağlık ocağına bile gidemedim. Sanki işkence ediliyor gibi geliyordu. Ama 4. ay aşısında iş başa düştü. Korktuğum gibi olmadı, ben kahrolurken oğlum güle güle aşı oldu. Benim 1 ay önceden karnım ağrımaya başlamıştı oysa.
Henüz lohusasınız, her geçen gün daha iyi hissedecekseniz. Yavrunuzu güle güle büyütün. He bir de, onların acı, ağrı eşiği ve iyileşme hızlarının bizimkinin kat be kat fazlası olduğunu düşünün.
Her bebeğe yapılıyor boşuna kendinizde travma yaratmayın bu kadar hassaslığın sonu hastalık gerekirse bi yatıştırıcı isteyin doktorunuzdanTeşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?