- 15 Kasım 2012
- 208
- 2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende kürtaj oldum 36. gün adet oldum aşırı ağrım var ama kanamam çok az çok korkuyorum yarın doktora gideceğim
36 yine iyi aslında miktarın azalması düzelir inşallah benim ilk defa başıma geliyo 3 kez daha kürtaj olmuştum 29 yada engeç 31. gün regl oldum ama bu kürtajım 3,5 saat sürdü şansızlığımdan öyle bir doktora düştümki canıma okudu kadın kazı kazı bitiremedim dedi deli altı üstü 6 haftalık bebek ti sana vakum kürtaj yapıldıysa korkma onda pek böyle durum yaşanmıyormuş yani yaşanmıyor zağten çünki 3 kez ben du şekilde kürtaj oldum karnımda öyle bir ağrı varki düşün bu zaman içerisinde 2 kez acile 1 kezde muayne için gittim antibiyotik verdi şimdi o çıldırtan ağrım geçti fakat rahimin içinde yara varmış gibi acıyor bende yarın gidicem bakalım kesin adet söktürücü verir onlada olmazsam yıkıcam o hastaneyi kesin yapışıklık var demektir ben birde rahim delinmesinden şüpheleniyorum çünki 4 ünite kan verildi 2 gece hastanede yattım düşün artık okadar sinirliyimki sanada çok geçmiş olsun canım hemen toparlanırsın inşallah yanlız yapışıklık az olunca kanamada az oluyomuş doktor bişeyin yok derse için rahat etmezse bi rahim filmi çektir ben öyle düşünüyorum ilaçlarla olmazsam eğer neymiş ozaman çıkar doktordan gelince banada yaz tatlım bakalım nediycek tekrar geçmiş olsun
ya çok üzüldüm yazdıklarını okudukça ben doktordan geldim şu an doktor herşey normal gayet iyisin dedi vajinal ultrasonda baktı hatta yeni yumurtayı bile gördük ama vajinal ultrason yeterli mi bilemiyorum bi daha ki adetim de az olursa o zaman tekrar gitcem
bu arada bu 3.5 saatlik kürtajda uyanık mıydın yoksa anestezi mi verdiler
umarım bişey çıkmaz sende de tekrar eski sağlığına kavuşursun çok çok geçmiş olsun
herşeyin normal olduğuna sevindim canım beni uyuttular kürtaj sırasında bende gittim banada adet söktürücü verdi vajinal baktı banada sıvı var dedi rahimde adet görürsün dedi yinede verdi ilacı 5 gün kullanıcam bakalım olmazsam rahim filmi çektricem biraz tuzlu olcak ama herşey onda görünüyo belli oluyo hayırlısı bakalım yani okadar korktumki birtane çocuğum olsa inan yapışmış yapışmamış umursamıycam rahmimi aldırıcam :) en azından ilerleyen yaşta rahim kanserinden korunmuş olurum vajinal usg yeterlimi tabiki değil sağdece rahim iç tabakası kalınlığı yumurta felan kist vs şeyler için kullanılıyo yapışıklık ve rahimdeki delik sağdece rahim filminde görünür tüplere felan o şekilde bakıyolar canım bebek düşünüyormusun
yok canım henüz bişey çektirmedim 52 53 gün oldu sanırım bir damla lekem bile olmadı adet söktürücü verdi doktor kullandım ve bitti 1 hafta beklemem gerekiyomuş olmazsam eğer mecbur çektiricem ve okadar kötüyüm ki ruhsal olarak birtürlü kendime gelemedim napıcamı bilemiyorum tamamen yapışıklık olunca rahmin heryerinde adet görülmüyomuş az olunca kanama az oluyomuş bende bir damla bile olmadı
yok canım henüz bişey çektirmedim 52 53 gün oldu sanırım bir damla lekem bile olmadı adet söktürücü verdi doktor kullandım ve bitti 1 hafta beklemem gerekiyomuş olmazsam eğer mecbur çektiricem ve okadar kötüyüm ki ruhsal olarak birtürlü kendime gelemedim napıcamı bilemiyorum tamamen yapışıklık olunca rahmin heryerinde adet görülmüyomuş az olunca kanama az oluyomuş bende bir damla bile olmadı inşallah sağlıklı bebeklerimiz olur inşallah bi sorunumuz yoktur
derdi veren rabbim çözümünü de vermiştir inş neticede onun verdiğine engel olacak , vermediğini de verecek kimse yok
kızlar bu korku üzerine doktora gittim tam da adetimin 3. günüydü ve hormonlarına bakalım dedi. sonuç: prolaktin yüksekliği. yani süt hormonu. üst sınır 23, bende 85 çıktı. prolaktin yüksekliği adet kanamasının azalmasına ya da hiç adet görmemeye sebep oluyormuş. normalde gebelikte ve lohusalıkta artan bir hormon. ancak strese bağlı olarak da böyle artıyormuş. bence siz de baktırın. ilaçla düşürülüyor, rahim içi yapışıklıktan çok daha kolay bir tedavisi var yani.
evet bende bunu birkaç gündür düşünüyordum 1 haftam var tekrar gidicem son olarak bu hormon testlerini istiycem eğer bişey çıkmazsa rahim filmi çektiricem
yok canım henüz bişey çektirmedim 52 53 gün oldu sanırım bir damla lekem bile olmadı adet söktürücü verdi doktor kullandım ve bitti 1 hafta beklemem gerekiyomuş olmazsam eğer mecbur çektiricem ve okadar kötüyüm ki ruhsal olarak birtürlü kendime gelemedim napıcamı bilemiyorum tamamen yapışıklık olunca rahmin heryerinde adet görülmüyomuş az olunca kanama az oluyomuş bende bir damla bile olmadı inşallah sağlıklı bebeklerimiz olur inşallah bi sorunumuz yoktur
merhabalar kızlar geçmiş olsun..bende boş kese nedeniyle kürtaj oldum ve 45 gün oldu hala regl olamadım..çok korkuyorum bişe olmuştur diye..yarın gidicem doktora.bu rahim içi yapışıklığa bu sitese rastladım ve korkularım dahada arttı ..inşallah yoktur öyle bişe daha 5 aylık evliyimm ..Allah hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah..