asherman sendromu (rahimiçi yapışıklık) yaşayanlar lütfen yardımm

Daha önce yazdığım gibi benimde başıma asherman sendromu yani rahim yapışıklığı durumu gelmisti, sonrasında anlattığım gibi Dr.Ömer Faruk Vanlıoğlu'na gittim. Operasyonla açmıştı histeroskopiyle ve cok iyi bir doktor olması nedeniyle onermistim. Simdi de cok sükür Allahıma ki hamileyim. Başına gelmis olanlar icin ozellikle yazdım ki acaba tekrar hamile kalırmıyım gibi kaygılar yaşıyor insan ister istemez.
Ne zaman farkettiniz yapisiklik oldugunu ve belirtisi neydi

Ne zaman farkettiniz yapisiklik oldugunu ve belirtisi neydi

Operasyonumu devlette olmustum ve operasyondan sonra adet olamadim, sonra doktora gittim ilac verdi kullandim yine olmadim. Oyle olunca da zaten bir terslik oldugunu anladim simdiki doktoruma gittim, rahim filmi cektiler,filmde yapisiklik oldugu goruldu.

Eveeeet yapisikliktan sonra doktorumun basarili operastonu sayesinde yapisiklik acildi, sonrasinda hamile kaldım ve dogal ikiz hamilelikle, cok sukur saglikli dogdular. Simdi masallah 2 yasindalar.cok sukur.

Eveeeet yapisikliktan sonra doktorumun basarili operastonu sayesinde yapisiklik acildi, sonrasinda hamile kaldım ve dogal ikiz hamilelikle, cok sukur saglikli dogdular. Simdi masallah 2 yasindalar.cok sukur.
Regl kanamanızda farklılık varmıydı nasıl oluyordu yqpısıklık hangi boyuttaydı

Cok az derken leke gibi mi? Bende supeleniyorum ama iki doktora gittim ayrintili ulturason yaptilar dorun yok denildi

X