Merhaba arkadaşlar...Sorum bu ? Sorunumda şu :) Eşim kendi işini yapıyor 8 senedir.6 senedir de evliyiz.İşin gideri yüksek oluyor,bir türlü borçlardan kurtulamadık.Diyorum ki dükkandaki malzemeleri satıp borçları baya kapatıp,eşim bi işe girse geçinemezmiyiz.Bulunduğum yerde kiralar 300 civarı.Elektirk su da tabi kullanıma göre aylık 100 bulur. Bir kızım var,bir de oğlum olcak inş.Onu da belirteyim...Yaptığımız iş te günlük kazanıyoruz,borçlardan başka bir şey koyulmuyo kenara,borçlar dahi çıkmıyo aslında şu an...
Eşim geçinilmez diyip duruyor.Diyorum ki zaten şu anda da hatta 6 senedir zar zor geçiniyoruz,değişen bir şey gene olmaz.Ama artısı hem paramız düzenli olur,hem iş saatlerin belli olur,hem borçlardan kurtuluruz...
Ben mi fazla hayalciyim,yoksa eşimmi anlamadım...Değişik yaşamlardan deişik görüşlere ihtiyacım var...Yerimde olsanız ne yapardınız ?
Çok harcama yapan biri değilim çok değil hiç yapmam desem yeri,yani elimdeki paraya göre geçinirim.Hani harcamaya bağlı diycek olanlar olur o yüzden diyorum.
Eşim geçinilmez diyip duruyor.Diyorum ki zaten şu anda da hatta 6 senedir zar zor geçiniyoruz,değişen bir şey gene olmaz.Ama artısı hem paramız düzenli olur,hem iş saatlerin belli olur,hem borçlardan kurtuluruz...
Ben mi fazla hayalciyim,yoksa eşimmi anlamadım...Değişik yaşamlardan deişik görüşlere ihtiyacım var...Yerimde olsanız ne yapardınız ?
Çok harcama yapan biri değilim çok değil hiç yapmam desem yeri,yani elimdeki paraya göre geçinirim.Hani harcamaya bağlı diycek olanlar olur o yüzden diyorum.
Son düzenleme: