'Asgari Ücret ve En Düşük Emekli Maaşı 1500 TL'ye Çıkacak'

Sanırım klavyenizde problem var her yorumunuzda bazı harfler 2-3 defa basılıyor. Değil mi ?

Kiblememeyi erdem zannedenlerdensiniz siz de herhalde.Valla bazen hiç uğraşasım olmuyor,çoğu zaman tartışmaya girip karşılıklı banlanmak yerine kib'lemek en akıllıcası geliyor bana.
Algılamışsınız da yine yanlış algılamışsınız.Herhangi bir şeyin arkasına sığınma gereği duymuyorum çünkü.Akp'nin görüşlerine ve oy verenlerine saygı duy(a)madığımı açıkça da belirtiyorum zaten.Şu gezi olaylarına kadar filan "herkesin kendi hayat görüşü var sonuçta" deyip bir nebze hoş görüyordum ama artık ne yapsam buna muvaffak olamıyorum,üzgünüm.Fakat herhangi bir siyasiye ya da seçmene bir hakaretim yoktur.Buradaki kişiler için sarfettiğim sözler ya da beğendiğim yorumlar olayın siyasetten çıkıp kişisel tahriğe ve polemiğe dönmesinden kaynaklıdır,anladın?
Dediğim gibi Akp'nin benim hayatımı çokça kötü yönde etkilediği için benim ona karşı tavrım normal zaten de,senin görüşündekilerin Kılıçdaroğlu'nu ya da Chp'yi (güya) kaale almayıp her fırsatta ona sataşması çok abes.Chp zihniyeti sana ne yaptı diye sormak bile istemiyorum zaten de,senin savunduğun parti iktidarken ve yine senin düşüncene göre Chp asla iktidara gelemeyecek bir partiyken bu kadar hırslanmak gereksiz değil mi?Yani bunca çabanın sebebi ne gerçekten anlamıyorum.

Neyse zaten burada birine "mal" demek hakaretten sayılmıyor herhalde...Son günlerde şahit olduğum ve ceza almamış ikinci olay bu.

sizin o bahsettiğiniz yağ,tüp kuyrukları 70 li yılların sonu,80 li yılların başında evet olmuştur,ama öyle bir yazmışsınız ki sanki Türkiye akp iktidar oluncaya kadar hep öyle yaşamışta akp gelince millet rahatlamış gibi.peki bu 20 yıllık ara dönemde ne olmuş hiçbir fikriniz var mı,ben 80 doğumluyum ve 35 yaşındayım,evet Türkiye nin ekonomisi hiç bir zaman iyi olmadı ama bu ülkeyi hiç bu kadar huzursuz ve tahammülsüz görmedim de duymadım da.

evet almancı diye tabir ettiğiniz kişilerdenim bende,Almanya doğumluyum ve ailem 89 yılında temelli dönüş yaptı.öncelikle şu dış ülkelerle Türkiyeyi her fırsatta karşılaştırmayı bırakın lütfen,bunu yapabilmeniz için hem ekonomik hem de sosyal olarak eşit olmalıyız ki adil bir karşılaştırma olsun.hıhı evet avrupa da da ekonomik kriz var haklısınız ama nedense (almanyadan örnek verdiniz diye veriyorum)almanya da etin kilosu 4-5 euroyken bizde 40 tl ye dayandı,dünyanın en pahalı benzinini biz tüketiyoruz.en basidinden çık git pazara bak bakalım,patatesin kilosu olmuş 4-4,5 tl,domates aynı şekilde,o tüp yağ kuyruğuna laf ederken haklısınız ama bunları niye görmezden geliyorsunuz.

biz ikimiz farklı bir Türkiyede mi yaşıyoruz acaba merak ettim.

Benim valla içim almıyor.
Başörtüsü serbest olsunda isterse ben aç gezeyim, isterse çalsın çırpsın demek nasıl kafadır benim içim almıyor.
hayır zaten hiç kimse de kimsenin başından başörtüsünü almıyor ki,benim anne tarafım(teyzelerim,dayılarımın eşleri,birkaç kuzenim)hep tesettürlüydü şimdi yine tesettürlü değişen hiçbirşey olmadı ki,ben de inadına açık bir bayanım,hep birbirimize saygı duyduk duyuyoruzda,ortaya bir attılar şu başörtüsünü yıllardır onun üstünden ekmek yiyorlar,pess.

Yag kuyrugu ekmek kuyrugu deniyor;yıl olmuş 2015 10 saatlık elektrık kesıntısıne ve sebebinin acıklanmamasına çıt çıkarmıyorlar.Valla garip insanlarsınız.
Şu Mersin'e yapılan santralde meydana gelecek 2 dk'lık elektrık kesıntısınde çernobil etkisi ypabilecek patlama olacak.Hee siz Akdeniz civarında yaşamıyor musunuz ? Amaaann salla ozamn patlarsa patlasın mantığı...

Bende 34 yaşındayım
Enflasyon canavarı
Türban sorunları
Kürt sorunları
Şehit cenazeleri
Faili meçhuller
JİTEM
Hırant dink
Uğur mumcu
Ahmet kaya adnan menderes
Susurluk
Bunlar 15 yıl önce yaşandı
Niyetin şimdi herşey 4*4 olduğunu idaa etmek değil ama bundan öncede insanlar çok huzurlu değildi

Bugun foxta sabahları çalar saat varya. Orda emekli bir öğretmen konustu.
İlk emekliye ayrıldıgımda maaşım yeni memur maaşının 2 katıydı şimdi yarısı dedi.
Dogrumu bu acaba. Doğruysa durum cok cok vahim.

gerçek maalesef,bu hükümet açık konuştu tekrar zam gündeme gelmeyecek şeklinde..bence bu bakanın halkla uzaktan yakından alakası yok

Dogru.O para cok geliyor artiyor bile diyen hocaanim emekli oldugunda da bordrosunu paylasir gosterir zaten.1400 ten yukari emekli maasi yok.

Analari onlari ozel ucaklari inise gecerken saray bahcesi inis alaninda agzinda ALTIN kasikla dogurdu icin ne bilecek Allah askina de gdin isinize..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…