'Asgari Ücret ve En Düşük Emekli Maaşı 1500 TL'ye Çıkacak'

Benim valla içim almıyor.
Başörtüsü serbest olsunda isterse ben aç gezeyim, isterse çalsın çırpsın demek nasıl kafadır benim içim almıyor.

Bu kafa şöyle işliyor;

"Ben başörtülüyüm ve Akp başörtülülere avantaj sağlıyor. Bu dini kullanmak da olsa, başörtüsü rant aracı haline de gelse benim hayatımı kolaylaştırıyor. Akp'nin yolsuzluğu, hırsızlığı beni bağlamaz sonuçta ben de gitsin hırsızlık yapsın demiyorum. Oy verdiğim için ve başkaları eziyet çekerken bu gelişmeler benim hayatıma olumlu yansıdığı için sorumlu değil miyim? Değilim canım niye olayım ki? Hem hangisi gelse çalmaz? Bu en azından bizden. Ben çekeceğime başkaları çeksin."

öyle düşüdüğü zaman o idda ettiği masum dindar insan olamaz,kimse kendini kandırmasın,yolsuzluğa hırsızlığa gözyuman yapmış kadar sorumludur

Değişik bir tespit .. ben baş örtülü değilimm.. ve akpnin içindede birsürü baş örtüsüz kadınlar varrr..

Buda değişik bir tespitt ben demirtaşada hayranım birde sırrı sakık ğa ama oy vermiyorumm..

Sen demedin mi Tayyip Erdoğan'a içim %75 ısınıyor Akp'ye %60 ısınıyor diye. Rakamsal veriler verdin. %75 > %60. Demek ki senin için Tayyip Erdoğan > Ak Parti.

Azınlıkta da değilsin hiç çoğu kişi böyle düşünüyor.

Ara ara okudum yorumlarda ekonomi iyi falan gibi seyler gozume carpti. Ya Türkiye de yasamiyorlae bunlari yazanlar ya da hic carsi pazara cikmiyorlar cok zenginler.

Dun pazara çıktım patates bildigin patatesin kilosuna 5 lira verdim. 1 kilo patates de 3 tane! karnibahar en son aldigimda 7 liraydi ispanak pırasayi 3 liradan satıyorlar. Market alisverisine bi cikin bakalim her ay bi onceki aya gore zamlaniyor her sey. Bizim paramiz yetmiyor artik cogu seyden kisiyoruz.

Ekonomi iyi di mi?

yüzde 75 buçuk derkenn tayyibi kastetmemiştimm..yani adamın kendisini değil yaptığı icraatları ve söylediği sözleri kasdettimm. yani akp nin tümünü kasteddimm..oy oy dukaa..

süper süper

yüzde 75 buçuk derkenn tayyibi kastetmemiştimm..yani adamın kendisini değil yaptığı icraatları ve söylediği sözleri kasdettimm. yani akp nin tümünü kasteddimm..oy oy dukaa..
asgari ücretli ve emekli için ne yaptı söylermisiniz..faiz haram değilmi..halk faizin dibine batmış durumda kredisiz ev alabilen yok müslüman ülkeysek neden çözüm bulunmadı 13 yıldır

Bu kadar çirkinleşmeye gerek var mı?Hayır yani gerçekten merak ediyorum,ülkenin başına hiç geçmemiş,iyi-kötü hiçbir icraatını görmediğimiz bir adama bu kadar nefret duymanın sebebi ne olabilir?
Nefretmiii ben insanlardan nefret etmem canımm.. bizlerden biri çıkıp böyle bir yazı yazdımıı.. hemn oo yakışıyormu size diyosunuzz.. peki sizin yaptığınızz neee...???şöyle bir bu tarz topiklere bir göz gezdirrr.. akpden tutda seçmeni ile ne kadar dalga geçildiğini görr. dönek ,, cahil vs vs yaftalandığını bir görr. neden onlara uyarı yok neden yapmayın arkadaşlar demiyorsunuzz.. meraktayımmm..

Belli belli...Bir de nefret etseniz ne olacak Allah bilir...
Akp benim hayatımı,geleceğimi,çocuklarımın geleceğini mahvettiği için kinlenmem bir yere kadar normal de,Kılıçdaroğlu size ne yaptı gerçekten merak ediyorum.Hep böyle ucuz kelime oyunlarıyla hakaret etme çabaları filan...Ha ayrıca hangi görüşten olursa olsun genelde hakaret gördüğümde Kib'liyorumVe yine ayrıca başkalarının hareketleri sizin Kılıçdaroğlu'na hakaret etmenizi haklı çıkarmaz,"neden yapıyorsun" dendiğinde "ama bak, şunlar da böyle yapıyor" demek çocuklara yaraşır bir hareket

Son düzenleme:
iyi canım ekonomimiz iyi olazmı muhalefet uyduruyo

Kiblemeniz hiç önemli değilll.. Ben asla kiblememm...akp sizin hayatınızı ,çocuklarınızın ,hayatını mahvetmişş burasıda enteresan...Bu kelimelerin ardına sığınmayasınızz .. öyle algıladımm.. sakın siz akp nin görüşlerine ve oy verenlerine asla saygım yok ve onlardan asla haz almıyorum diyemediğiniz için olmasınn.. yoksa neden sizin ,, ve çocuklarınızın hayatınızı mahvetmiş olsunn.. Kılıç daroğluna gelincee onunla bir alıp veremediğim yokk.. kendisini şahsi tanımam bilee.. Ben chp zihniyetini asla tavsip etmediğim için kabak onun başına patlıyo ve söylemleri sizlerin deyimiyle döneklikten başka bişi değil.. yoksa sahsiyeti eminim adam gibi adamdır insan sonuçtaa..merak ettiğim aynı hakaretlerr tayyibe yapıldığında kibliyormusunuz acaba yoksa alttan alttan hoşunuzamı gidiyorr..ve ben eminim ki acaip hoşlanıyorsun çünkü forum arkadaşlarından hakaret dolu bir yazı gördümmü beğendiğini görüyorumm..kandırmayalımm birbirimizii..

bir şey yaptığından değil akp ye oy vermeyenleri kışkırtmak için..futbol takımlarında yapıldığı gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…