- 24 Haziran 2013
- 3.034
- 4.655
- Konu Sahibi AngryPenguin
Kiblemeniz hiç önemli değilll.. Ben asla kiblememm...akp sizin hayatınızı ,çocuklarınızın ,hayatını mahvetmişş burasıda enteresan...Bu kelimelerin ardına sığınmayasınızz .. öyle algıladımm.. sakın siz akp nin görüşlerine ve oy verenlerine asla saygım yok ve onlardan asla haz almıyorum diyemediğiniz için olmasınn.. yoksa neden sizin ,, ve çocuklarınızın hayatınızı mahvetmiş olsunn.. Kılıç daroğluna gelincee onunla bir alıp veremediğim yokk.. kendisini şahsi tanımam bilee.. Ben chp zihniyetini asla tavsip etmediğim için kabak onun başına patlıyo ve söylemleri sizlerin deyimiyle döneklikten başka bişi değil.. yoksa sahsiyeti eminim adam gibi adamdır insan sonuçtaa..merak ettiğim aynı hakaretlerr tayyibe yapıldığında kibliyormusunuz acaba yoksa alttan alttan hoşunuzamı gidiyorr..ve ben eminim ki acaip hoşlanıyorsun çünkü forum arkadaşlarından hakaret dolu bir yazı gördümmü beğendiğini görüyorumm..kandırmayalımm birbirimizii..
Sanırım klavyenizde problem var her yorumunuzda bazı harfler 2-3 defa basılıyor. Değil mi ?