Kiblememeyi erdem zannedenlerdensiniz siz de herhalde.Valla bazen hiç uğraşasım olmuyor,çoğu zaman tartışmaya girip karşılıklı banlanmak yerine kib'lemek en akıllıcası geliyor bana.
Algılamışsınız da yine yanlış algılamışsınız.Herhangi bir şeyin arkasına sığınma gereği duymuyorum çünkü.Akp'nin görüşlerine ve oy verenlerine saygı duy(a)madığımı açıkça da belirtiyorum zaten.Şu gezi olaylarına kadar filan "herkesin kendi hayat görüşü var sonuçta" deyip bir nebze hoş görüyordum ama artık ne yapsam buna muvaffak olamıyorum,üzgünüm.Fakat herhangi bir siyasiye ya da seçmene bir hakaretim yoktur.Buradaki kişiler için sarfettiğim sözler ya da beğendiğim yorumlar olayın siyasetten çıkıp kişisel tahriğe ve polemiğe dönmesinden kaynaklıdır,anladın?
Dediğim gibi Akp'nin benim hayatımı çokça kötü yönde etkilediği için benim ona karşı tavrım normal zaten de,senin görüşündekilerin Kılıçdaroğlu'nu ya da Chp'yi (güya) kaale almayıp her fırsatta ona sataşması çok abes.Chp zihniyeti sana ne yaptı diye sormak bile istemiyorum zaten de,senin savunduğun parti iktidarken ve yine senin düşüncene göre Chp asla iktidara gelemeyecek bir partiyken bu kadar hırslanmak gereksiz değil mi?Yani bunca çabanın sebebi ne gerçekten anlamıyorum.