'Asgari Ücret ve En Düşük Emekli Maaşı 1500 TL'ye Çıkacak'

sayın k.k dini konuların yasak olduğu bir sitede bence parti vs gibi konularında yasaklanması gerekmektedir diye düşünüyorum ,millet girecek birbirine herkesin düşüncesi kendine,t

1 +8+ 4 u soran bir arkadas vardi ama kacirdim kimdi diye.Ona cevap vereyim.Ilkokul sadece 1 yil olacak sonra branslara mi ayrilacak mi diye sormussun.Ordaki 1 ana sinifi 8 ise kesintisiz ilkogretim.Yani eski sistem.444 lanetinden onceki sistemden bahsediliyor.

Ben sormuştum teşekkür ederim biraz bakındım ayrıntılara dediğiniz gibiymiş. Umarım tarih ve Inkılap tarihi derslerinin süreleri de artar , çok boşverildi bu dersler ki bana göre en önemli dersler

Katılıyorum. Bunun yerine üretimi artırıcı ve millileştirici ekonomi planları yapılsa gerisi çorap söküğü gibi gelir zaten.

Dünyada kendi kendine yetebilen 7 ülkeden biriyken herşeyi ithal eder olduk başkaları üretiyor biz alıyoruz. Ülke kaynaklarını en verimli şekilde kullanabilsek ne işsizlik kalır ne fakirlik ama herzaman diyorum hep de diyeceğim bu hale bilinçli getirildik beceriksizlikten değil.

Ben sormuştum teşekkür ederim biraz bakındım ayrıntılara dediğiniz gibiymiş. Umarım tarih ve Inkılap tarihi derslerinin süreleri de artar , çok boşverildi bu dersler ki bana göre en önemli dersler

Cok haklisin.Konular fazla,mufredat agir ama ders sayisi azaltiliyor.Ecdadimiz ecdadimiz derken;osmanli torunlarıyız,Kurtulus savasıla can bulduk derlerken celiserek bu kadar onemsenmemesi insanı canını sıkıyor.

Cok haklisin.Konular fazla,mufredat agir ama ders sayisi azaltiliyor.Ecdadimiz ecdadimiz derken;osmanli torunlarıyız,Kurtulus savasıla can bulduk derlerken celiserek bu kadar onemsenmemesi insanı canını sıkıyor.
Ders saatini azaltıp , konuları fazlalaştırıp müfredatı ağrılaştırdılar yani , böyle nasıl öğrenecek ki çocuklar , ağır müfredat çocukları tarihten soğutur.. Sosyal Bilgiler Dersinin de saati azaltılmış , ya bizim tarihimizi bizim coğrafyamızı , vatandaşlığımızı anlatan bir ders nasıl azaltılır hayret ediyorum..

Turkiyedeki egitim sistemine hic girmeyelim cunku boylesine çökmüs bir sisteminin neresinden tutarsak elimizde kaliyor.Zaten berbatti iktidar hirsiyla 444le tüy diktiler tam oldu..

Ayni fikirdeyim. cok kararsizdim oy konusunda fakat chpnin bu beyannamesi gayet yasanan sorunlari ele alan guzel bir bildiri olmus. Bunu insanlari kucumsemek adina asla soylemiyorum ama vaadlerini cogunluk yine anlamayacaktir. Bu ulke bu dilden anlamiyor. Acik ve net. Sokak agzi konussaydi ve durust bir insan olmasaydi iktidar koltugunda coktan oturuyor olabilirdi Kilicdaroglu. Chp kollari okumayan, cahil kesime hitap edemiyor ki.

Sorun zaten senin eşin ya da diğer polisler değil ki. Alınganlık yapmana lüzum yok. Sistem sorunlu. Aklın çıkacak tabi günden güne daha da çıkacak aklın eylemler daha ateşli bir hal alacak çünkü. Sustalı maymun hepimiziz. Hepimiz halkız hepimiz boğazımızdan üç kuruş lokma geçsin diye eziyet çekiyoruz. Bazıları canını ortaya koyuyor senin emekçi eşin gibi.

yok bizim millet alısmıs sıkıntı cekmeye hoslarına gidiyor yahu keyiflerini bozmayın ne gerek var :))

Sadece asgari ucreti yukseltmekle olmuyor ki..
Komple tum maaslara zam sart boyle bir durumda.

Meslek liselerine giris icin sinav mi gerekiyor artik? Yegenlerim de meslek lisesi mezunu, hic haberim yoktu. 10 yil once sadece Anadolu, Anadolu Meslek ve Fen liseleri sinavla ogrenci aliyordu, meslek liselerine ne ara sinav koymuslar bunlar?

Meslek liselerine giris icin sinav mi gerekiyor artik? Yegenlerim de meslek lisesi mezunu, hic haberim yoktu. 10 yil once sadece Anadolu, Anadolu Meslek ve Fen liseleri sinavla ogrenci aliyordu, meslek liselerine ne ara sinav koymuslar bunlar?
Anadolu Meslek liseleri ve bazı meslek liselerinde sınav var, Çocuk meslek lisesi elektronik bölümünde okumak istiyorsa o bölüme giriş sınavına girmek durumunda, puanı tutmazsa tutan başka bölümde okur mecburen.
Kız Meslek liselerinde de sınav yok ama 9. sınıf hazırlığı bitirdiğinde istediği bölümde okuması için sene sonu puanlarının o bölümü okumaya yeterli olması gerekiyor, öyle ben Çocuk Gelişimi okuyacağım, Bilgisayar bölümü okuyacağım deyip gidemiyorsunuz istediğin bölüme.

Evvelden bilgisayar ve elektronik bolumleri ortaokul not ortalamasi baz alinarak idi, sinav yoktu. Hatta benim (esimin) yegenlerden biri bilgisayar, digeri elektronik istemisti de not ortalamalari tutmamisti. Biri Makina Ressamligi, digeri Elektrik okudu. Endustri ve Teknik Meslek Lisesi idi. Ben Ticaret Lisesi mezunuyum, bizim zamanimizda bizim lisede bolum secmeye not ortalamasi bile yoktu diye hatirliyorum. Simdi var mi bilmem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…