• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşamıyorum... utanarak yazıyorum :(

Eminim ben bi psikiyatre gitsem bana ilac verir. Bu sekilde yasamayi seciyorum. Cunku bu insanin icsel bir durumu. Ilaclar bir yere kadar. Yasamini tamamen degistirmedigin surece hicbir sey degismez. Hatta degisse bile ruhsal sikintilar degismez. Bazi insanlarin.yapisi noyle cunku. Biraz kendine yardimci olmalisin. Kimsenin hayati sandigin sekilde ilerlemiyor. Bununla yasamaya alismalisin.
Ilaclar bitince duzelmiyorsun ki..
Ruh hastasi gorumcemden biliyorum. Az kullanmadi ama hala ayni

Kullanilan ilaclar insani sadece sakinlestirir. Günu kurtarirsiniz. Bana gore bir nevi uyusturucu gibi

Bu nasıl bir cehalet...

Benim eşim de bana bazen deli karım der ama ben çılgın hallerime dediğini bilirim. Sizde bu konuda hassasiyet oluşmuş

Kullanmamak daha mi iyiymis. Antidepresani şebeke suyuna vermeliler + tap water içilebilir olmali bu ülkede. Kullanmayan mi var allahaskina. Ben bile kullandım ki kullanmamam lazim cunku bipolarim :)

Eskiden kadin günlerinde kadinlar cantalarindan suda eriyen C vitamini tablet ikram ederlerdi. Simdi bakiyorum günlerde herkes kendi kullandigi antidepresani anlatiyor. Yani psikolojik rahatsizliklar herkeste var olabilir. Ayip olan doktora gidip ilac kullanmak degil, problemi oldugunu bile bile cevresini onunla yasamaya mecbur edip tedavi olmamaktir. Beni sorarsan bende ameliyat sonrasi gelişen anksiyete ile ilgili 3 ay antidepresan kullandim. RABBİM şifasiz hastalik vermesin. AMİN

Benim eşim de bana bazen deli karım der ama ben çılgın hallerime dediğini bilirim. Sizde bu konuda hassasiyet oluşmuş

Benim eşimde bana sürekli SARI KIZIM DELİ KIZIM der. Kocişim minnoşum kelebegim pıtırcığım demekten iyidir.

Back