Aynen aynen, en küçük kardeşim mesela yemek yapmaya ve yemeye çok düşkündür. Ben evde waffle yapsam ertesi gün para gönderirim malzeme al sana tarif vericem yap diye.Senın de ailen makul durumda olsaydı senın için rahat etmezdi diye dusunuyorum ailenin durumu iyi oldugu için eşinin ailesine hissettiklerini anlayabileceğini sanmıyorum benim ailemde makul durumda ev kendilerinin emekli alıyor anne ve babasından uc kardesimle kendı yagınnda kavruluyolar ama ben ne zaman değişik yemekler yapsam bogazımdan gecmez
Göndermek istemesinin sebebi ne? Emekli maaşı ve kira gelirleri varmış. Yetmiyor mu diyorlar? Sizden habersiz göndermesi doğru değil tabi ki. Rızanızı alması gerek. Sizin eviniz arabanız var mı?
Bence haklısınız. Yüklü miktar kredi ödüyormuşuz. Eve lazım olan camiye haramdır derler. Onlar zorda olsalar durum farklı olur ama evde çalışabilecek, sağlıklı bir kızlarıda var, zorda olduklarını düşünmüyorum. Eşiniz sizin rızanız olmadan ortak bütçenizi ailesine veya bir başkasına veremez.
üstelik yaşadıkları il çok ucuz bir il yani istanbulda olsalar yine anlarım da herşeyin yarı yarıya ucuz olduğu bir yerde yaşıyorlar. sebzeleri meyveleri hep bahçeden organik yani en fazla ne olabilir diye düşünüyor insanEkstra kira geliri varken bir de kira dertleri yokken bence çok gereksiz ve saçma göndereceğiniz para. Şahsen müsaade etmeyeceğim bir durum
Bazı ınsanlar yani bizim gibiler ailesine karsı böle durumlarda cok hassas oluyor bu arkadasımızın eşide belliki öyle kendı leri dısarıya 10 bin lira harcarken ailesinin makul bir şekilde gecinmesi onu uzuyor olabilirAynen aynen, en küçük kardeşim mesela yemek yapmaya ve yemeye çok düşkündür. Ben evde waffle yapsam ertesi gün para gönderirim malzeme al sana tarif vericem yap diye.
Senın de ailen makul durumda olsaydı senın için rahat etmezdi diye dusunuyorum ailenin durumu iyi oldugu için eşinin ailesine hissettiklerini anlayabileceğini sanmıyorum benim ailemde makul durumda ev kendilerinin emekli alıyor anne ve babasından uc kardesimle kendı yagınnda kavruluyolar ama ben ne zaman değişik yemekler yapsam bogazımdan gecmez
haklı olabilirsiniz bişi diyemiyorum. dediğim gibi ben anlam veremiyorum konuyu özellikle bunun için açtım yorumlar yol gösterici olacakBence biraz gaddar düşünüyorsunuz. Sizin aileniz ile eşinizin ailesinin maddi durumu eşit değilmiş ki. Eşin belki biraz daha rahat etsinler istiyor, ayda 500 tl de çok bir şey değil sizin durumunuza göre. Ama siz sadece ona inat olsun diye hiç ihtiyacı olmayan ailenize 500 tl göndermeyin, biriktirin.
Katılıyorum.Bazı ınsanlar yani bizim gibiler ailesine karsı böle durumlarda cok hassas oluyor bu arkadasımızın eşide belliki öyle kendı leri dısarıya 10 bin lira harcarken ailesinin makul bir şekilde gecinmesi onu uzuyor olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?