Aşamadığım alışkanlık

Bu güzel ve sağduyulu, nazik yorumunuz için çok teşekkür ederim. İnanın kendime öyle kızıyorum ki. Neyi bekledim bilmiyorum... İş biraz da maddiydi belki. Ama yarından itibaren belirlediğim diş hekimleriyle görüşmelere başlayacağım.

Çok güzel izah etmişsiniz çok teşekkür ederim. "buraya bi konu açsaydın, türkiyenin her yerinden insan var
mutlaka öneren, isim söyleyen çıkardı" demişsiniz ama öyle değil. Çünkü böyle bir konu genellikle forumun "Bir Derdim Var" kısmında kabul edilmiyor ve "hiçbir başlığa uymayan yazılar" gibi kimsenin girmediği, uğramadığı forumlara taşınıyor. Böylece tavsiye veren, yorum yazan da çıkmıyordu.

ben genellikle durum bölümüne yazıyorum ordan geliyor fikirler
mesela robot süpürge için bir sürü yorum geldi, profilimden bakabilirsiniz

Biliyorum çünkü ben de çok ama çok zorlanıyorum. Bana önerebileceğiniz bir psikolog varsa sevinirim.

benim genellikle kafamda 1-2 marka veya model oluyor onların arasından karar veriyorum
mümkün olduğunca kolaylaştırıyorum
bütçe de çok belirleyici oluyor bende paramın yetemeyeceği ürünler direkt elenmiş oluyor
bi de her türlü güvendiğim markalar var onlardan alacaksam da fazla tereddüt etmeden alıyorum
tvyi, klimayı ve bulaşık makinesini internetten aldım fazla araştırmadan
elimdeki parayla alabileceğimin en iyisini almış oldum
şikayetler arasında kronik sorun, üretim hatası gibi şeyler var mı ona çok bakarım
mutlaka duyuluyor çünkü
şikayet dediğimiz şeyin de nerden baksanız yarısı kullanıcı hatası oluyor o da önemli benim için
son zamanlarda fiyatların sürekli artması araştırma süremi kısaltmamda önemli etken

1yıldızlılara bakma sebebiniz nedir?

Hiç sormayın biz de cep telefonu alırken böyle bir durum oldu ve aptal gibi gittik satış danışmanının şiddetle önerdiğini aldık. Çünkü bize pazarlamaya çalıştığı ürün ve markadan prim alacaktı. Kişi karaktersiz olunca kendi cebi için insanı kandırıyor. Şarjı üç gün gidiyor demişti, her gün en az bir kez şarj ediyorum!

karaktersizlikten ziyade onlarında ekmek parası peşinde olduğunu
bazı ürünleri gereksiz parlattığını bilerek alışveriş yapmak lazım
ben bir keresinde satış danışmanın önerdiği ve diğer modellerle kıyaslayınca fiyatına göre daha
iyi özellikleri olan bir telefon almıştım
o kadar memnun kaldım ki iyi ki de almışım dedim, benim hatam yüzünden bozulmuştu yoksa 2-3 sene daha kullanırdım
ama ben zaten cihazlardan anladığım için söylediği şeyler aklıma yattı ve öyle aldım
bilmeyen kişileri kandırmak çok çok kolay

sizin verdiğiniz örnekte eğer telefon tuşlu telefon değilse hiçbir telefonun şarjı 3 gün gitmez :)
yani hepimiz telefonlarımızı her gün şarj ediyoruz zaten
o şarjın 3 gün dayanmasının mümkün olmadığını bilerek alışveriş yapmak lazım

Rica ederim ama bu böyle Kendine kızma yıpratma kendini okuyarak deneyerek kendimizi geliştiriyoruz..... Benim de öyle ertelediğim çok şey var hatalarımdan aldığım dersler diyelim....

En azından 2-3 farklı hekime gidip görüş alıp karar verseydiniz. İşlem yaptırmadan önce hekimin daha önceki işleriyle ilgili görseller vardır mutlaka sayfasında . Eğer devlette biriyse de yorum olarak mevcut oluyor. Belki bu eski kötü tecrübenizden dolayı işlem mi yaptırmak istemediniz de ertelediniz ?

Sanırım korktum. Yine yanlış kapıya gideceğim sonuç yine hüsran olacak diye korktum.

3 yıl önce burada konu açıp Ankara'da diş hekimi tavsiyesi istemiş olsaydınız onlarca tavsiye gelirdi. Elbet birini seçerdiniz, şimdiye kadar halletmiş olurdunuz. Üstelik daha uyguna bir hizmet alacaktınız. Daha fazla vakit geçirmeden diş hekimi tavsiyesi için konu açın. Biriyle görüşün ve halledin. Seçimden sonra her şey daha da pahalı olacak. 2,3 gün veya hadi en kötü 2,3 ay beklenir de 3 yıl beklemek akıl kârı değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…