Anket Aşağıdakilerden hangisi NIVEA Visage Aqua sensation canlandırıcı yüz kreminin ......

Hangisi NIVEA Visage Aqua sensation canlandırıcı yüz kreminin özelliklerindendir ?

• Ankete Katılan
    104
1- izmirli82
2- dasilvadido
3- Burcuözge
4- jade_06
5- dilarem
6- ank06
7- burfur
8- NaF
9- yeteeeeer
10- nnilüfern
11- nazoeren
12- shrylz
13- simenay
14- AskBocugu
15- Cemre

tebrikler .....

Teşekkürler kazen :81:

7- burfur

sayın patronumuz Kazen bey;
merhabalar,
bizler sadece oturduğumuz yerden''acaba Kazen bugün bizler için neler hazırlamış ''diye takip edip,çeşitli ürünler kazanıyoruz.yetmiyor neden,niçin,nasıl...diye birde sitemlerde bulunuyoruz.hemen hepsine cevap verip üstüne birde hediyeler veriyorsunuz.bu hediyeleri tek tek adreslerimize gönderiyorsunuz.verdiğiniz emek yatsınamaz.ne kadar teşekkür etsek az.sağolun,var olun.Allah kolaylık versin.herşey gönlünüzce olsun.

Son düzenleme:
bende teşekkür ederimmmmm

ilk defa bir şey kazandım kendimi çok heycanlı hissediyorum

adresimi yollamıştım bir kaç gün önce

cildin en derin katmanlarında bile yoğun nemlendirme sağlar.

Geçmi kaldım yoksa anket bitmişmiydi

KATILIYORUMMM ......

kargom elime ulaştı ve nıvea kremime kavuştum.tekrar teşekkürler.

burfurcum güle güle kullan

benim kargom da evde olmadığım için geri dönmüş çok üzüldüm yarın yine getireceklermiş ama :18:

Teşekkürler kazen hediyeler için

Kargolar dağıtılmaya başlanmış bugün evde yoktum gelmiş olabilirmi acaba :44:

burfurcum güle güle kullan

benim kargom da evde olmadığım için geri dönmüş çok üzüldüm yarın yine getireceklermiş ama :18:

teşekkür ederim canım.umarım sende en kısa zaman da kavuşursun.şimdiden güle güle kullan.dün ben kullandım kızım ''anne sen yüzüne ne yaptın ?aynı kardeşimin ki gibi yumuşacık olmuş''dedi.ayyyy çok mutlu hissettim kendimi.tekrar tekrar teşekkürler Kazennn

benimde bugün kargom geldi teşekkürler KAZEN

Son düzenleme:
arkadaşlar anketler ne zaman başlıyor, kaç gün süreli. baktıklarımın cevapladıklarımın hepsi bitmiş sanırım(hepside doğru çıkmıştı). yeni başlayan anketi nasıl öğrenebiliriz. iş yoğunluğundan dolayı birkaç aydır giremiyordum, yeni gördüm. an ketlere nasıl dahil olabiliriz? tşkrler saygılar

Güle güle kullan canım kremini

Benimde bugün geldi kremim çokkkkk teşekkürler kazen hediye içinn çok mutlu oldummm

teşekkür ederim canım.sende güle güle kullan.
tüm arkadaşlar sizde güle güle kullanın.

benim de kargom geldi.:97: ilk kez bir yerden hediye kazanıyorum, garip oldum. teşekkürler kazen. hepimiz iyi günlerde kullanalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…