Anket Aşağıdakilerden hangisi NIVEA Visage Aqua sensation canlandırıcı yüz kreminin ......

Hangisi NIVEA Visage Aqua sensation canlandırıcı yüz kreminin özelliklerindendir ?

• Ankete Katılan
    104

Kazen

Yönetim
Administrator
14 Kasım 2001
21.330
69.486
Aşagıdakilerden hangisi NIVEA Visage Aqua sensation canlandırıcı yüz kreminin özelliklerindendir ?

a) kırışıkları giderir b) cildin en derin katmanlarında bile yogun nemlendirme sağlar C) cildi gerginleştirir.

Evet ankette dogru secengi isaretleyen ilk 15 Uyeye bu urun yollanacaktir. Lutfen hem yukaridaki anketi oylayin hem de cevap olarak yazin....

tebrikler .... Nivea ile yaptigimiz odullu ankette dogru cevap veren uyelerimiz....

cildin en derin katmanlarında bile yogun nemlendirme sağlar
b şıkkı
evliyim yurtiçinde yaşıyorum daha önce hediye kazanmadımmmm

Salatalık Özü içeren hafif formüllü bakım kremi anında serinletici bir tazelik hissi yaratır.
Magnezyum ve Ginseng ile yorgunluk belirtilerini hızla giderir.
İçeriğindeki doğal nemlendiricilerle cildinizi 24 saat boyunca derinlemesine nemlendirir.
E Vitamini içeren özel NIVEA VISAGE UVA/UVB koruması cildinizi dış etkenlerin yol açtığı hasara ve güneşin neden olduğu erken yaşlanmaya karşı korur.

Sonuç : Cildiniz anında tazelik kazanır, gün boyunca canlı ve nemli kalır. Teniniz taze ve güzel bir görünüm kazanır.

vayy güneşin yol açtığı tahribata karşıda iyi geliyormuş marmarisdeyaşadığım düşünülürse demekki bu ürün tam benlik

b) cildin en derin katmanlarında bile yogun nemlendirme sağlar

Son düzenleme:

pardonnnn hediye alanlar evlide olsa katılamıyordu değilmi...
neyse tebrikler arkadaşlar...

Kazen neden evliler onu anlayamadım valla...

Son düzenleme:

valla sabah sabah çok güldüm bu mesaja,özelliklede ''sadece evli çiftler katılırsa sevinirim''.:86:.nasıl yani ?eşimizle mi katılacağız,ya da buradan evli bi arkadaş bulup çift mi olacağız.(ya bak valla anlayışlı olduğunuzu bildiğimden yazdım.ne olur kızmayın.lütfen lütfen...)
vee herkese başta Kazen bey olmak üzere iyi seneler.

doğru cevap ''b'' şıkkı...
cildin en derin katmanlarında bile sağladığı yoğun nemlendirmesi ile göze çarpan,piyasadaki iddialı bir ürün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…