Anket Aşağıdakilerden hangisi NIVEA Visage Aqua Sensation Göz Kreminin özelliklerinden ....

Hangi secenek NIVEA Visage Aqua Sensation Göz Kreminin özelliklerinden değildir ?

• Ankete Katılan
    94
yapmayın Kazen bey
soruda kremin özelliklerinden değilDİR demişsiniz
kozmetik mezunu olup 4-5 yıldır kozmetik sektöründe çalışmıyo olsamda
bir göz kreminin cildi temizlediğini duymadım
ama diğer özellikler bir göz kreminde istenilen ve olası beklentiler

sonucu merakla bekliyorum

Bakin sorumun sonunda demisim ki hem cevabi vereceksiniz hemde ankette dogru secenegi isaretlemelisiniz. 15 kisi dedim ve 15 kisinin dolmasini bekliyorum : ) 13 te kalmisti dogru sayisi henuz bakmadim kac oldu ...

yaa daha 15 kişi olmadımı kazen:KK50:
ne zaman açıklancak merakla bekliyorum valla:97::97:

bende KAZANMIŞIM YAWWWW süpperrrrr En Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KK teşekkürlerrrrrrrrrr

Son düzenleme:
1- careful
2- nihan86
3- zhebani
4- portakal_suyu
5- zorxx
6- bayan1903
7- Kedersiz
8- merve_uk
9- dnmzdidem
10- megryann
11- stuff.edc
12- asliuysal
13-siyah-düş
14-firstNimbus
15-PAPATYAM

tebrikler .....

Bende kazanmışım teşekkürler... Yalnız adresimizi nereye yazacağız.Ürün nasıl ulaşacak kazanan kişilere?İlk defa katıldım hiç bir bilgim yok bu konuda.Bilen varmı ?

tesadüf ya daha 2 gün önce aldım ben de yeni kullanmaya başladım

tesadüf ya daha 2 gün önce aldım ben de yeni kullanmaya başladım

Memnun musun diyeceğim ama daha 2 gün olmuş.Benim tamda böyle bir ürüne ihtiyacım vardı.Söyleniyordum herkese göz kremi diye.Güzel bir tesadüf oldu teşekkürler kazen...

sonuç için bir şey söylemek tabiki de çok zor ancak çok güzel nemlendiriyo ve makyaj sonrası temizledikten sonra ağırlaşan göz kapaklarını biraz ferahlattığını da söyleyebilirim.

sonuç için bir şey söylemek tabiki de çok zor ancak çok güzel nemlendiriyo ve makyaj sonrası temizledikten sonra ağırlaşan göz kapaklarını biraz ferahlattığını da söyleyebilirim.

Umarım bu yoğun nem yağ bezesi oluşmasına yol açmaz...

1- careful
2- nihan86
3- zhebani
4- portakal_suyu
5- zorxx
6- bayan1903
7- Kedersiz
8- merve_uk
9- dnmzdidem
10- megryann
11- stuff.edc
12- asliuysal
13-siyah-düş
14-firstNimbus
15-PAPATYAM

tebrikler .....

Bende kazanmışım teşekkürler... Yalnız adresimizi nereye yazacağız.Ürün nasıl ulaşacak kazanan kişilere?İlk defa katıldım hiç bir bilgim yok bu konuda.Bilen varmı ?

adres bilgilerini kazene özelden mesaj at canım bilgilerin zaten vardır onda ama sen yinele teyid etmiş olursun hem

1- careful
2- nihan86
3- zhebani
4- portakal_suyu
5- zorxx
6- bayan1903
7- Kedersiz
8- merve_uk
9- dnmzdidem
10- megryann
11- stuff.edc
12- asliuysal
13-siyah-düş
14-firstNimbus
15-PAPATYAM

tebrikler .....

:KK52: Çok teşekkür ederim Kazen. En Büyük KK

kazene özel mesajmı:KK53: korkarım gönderemem :18: :KK53: kazen napcamızı bize sölesinde bizde onu yapalım :nazar:

Son düzenleme:
aman ya korkutma beni :KK52: az süreceksiin yaw öle bulamıcaksın yüzünü

Tamam canım ürün gelirse bende aynı şekilde azar azar sürcem bakalım bir deneyelim ...

adres bilgilerini kazene özelden mesaj at canım bilgilerin zaten vardır onda ama sen yinele teyid etmiş olursun hem

Benimde aklıma dün o geldi ama başka bir yöntem varmı diye kazeni bekledim.En güzeli adresi dediğin gibi özel mesajla göndermek kazene...

kazene özel mesajmı:KK53: korkarım gönderemem :18: :KK53: kazen napcamızı bize sölesinde bizde onu yapalım :nazar:

Canım ama ne olacakki herkese göndermiyoruzki sadece kazene göndercez adresi.İstersen iş adresini falan yazarsın...

X