Anket Aşağıdakilerin hangisi Nobel Ödüllü teknoji Hydra IQ'ya sahiptir ?

Aşağıdakilerin hangisi Nobel Ödüllü teknoji Hydra IQ'ya sahiptir ?

• Ankete Katılan
    68
1- Songul
2- Ladyf
3- EbRuLi_SuLTaN
4- __ilknur__
5- AskBocugu
6- sukatre
7- _zeynep
8- bir_ay
9- nursel1
10- MELTEMRE
11- yasemin33
12- Laale
13- yaGmurluk
14- pamugum
15- sel

tebrikler......

Not : yarinki ankete bugun kazananlar katilamayacak, birde lutfen cevap verirken ne istedigime dikkat edin !

Adresi degisen varsa lutfen bana ozelden bildirsin....

1- Songul
2- Ladyf
3- EbRuLi_SuLTaN
4- __ilknur__
5- AskBocugu
6- sukatre
7- _zeynep
8- bir_ay
9- nursel1
10- MELTEMRE
11- yasemin33
12- Laale
13- yaGmurluk
14- pamugum
15- sel

tebrikler......

Not : yarinki ankete bugun katilanlar katilamayacak, birde lutfen cevap verirken ne istedigime dikkat edin !

Biliyordum % 1000 doğru olduğunu, :KK62: :KK62: :KK62:
teşekkürler Kazen,teşekkürler Nıvea...
En Büyük KK

1- Songul
2- Ladyf
3- EbRuLi_SuLTaN
4- __ilknur__
5- AskBocugu
6- sukatre
7- _zeynep
8- bir_ay
9- nursel1
10- MELTEMRE
11- yasemin33
12- Laale
13- yaGmurluk
14- pamugum
15- sel

tebrikler......

Not : yarinki ankete bugun katilanlar katilamayacak, birde lutfen cevap verirken ne istedigime dikkat edin !

tebrikler arkadaşlar.güle güle kullanın.:KK9::KK9::KK9::KK9:
:KK53::KK52: nasıl yani şimdi yarın ki ankete katılamayacağım ben şimdi.offf:KK50:

kazen büyüksün sennnnnnnnnnnnnnnn teşekkürler sabırsızlıkla bekliyorum çok saol diğer herkesede tebriklerrrrrrrr inşallah kazanamayanlarda yarın kazanır :KK16:

Birde soyle ricada bulunsam ayip olmaz degil mi ? Gecmiste hediye kazananlarda hic hediye almamis Pro uyelere oncelik tanirsa sevinirim. Gerci anket tum uyelere acik ama gozden nasil kacti anlamadim : )

3. gun anketinde ise ilgili konuda surekli aktif olan uyelere bu onceligi taniyacagiz.

Misal Hecha urunu odullu anket ama yemek bolumunde hic konu acmamis ama baska bir uye sadece orada paylasim yapmis. Oncelik o konuyu besliyene verilecek. Hecha hediyemizde de ektedir.

$HechaKKUrunGorseli.jpg

Son düzenleme:
ayy evet ben bunada katılmıstım kazen daha acıklanmamısmıydı kazandımmı ben :KK17:

Son düzenleme:
Birde soyle ricada bulunsam ayip olmaz degil mi ? Gecmiste hediye kazananlarda hic hediye almamis Pro uyelere oncelik tanirsa sevinirim. Gerci anket tum uyelere acik ama gozden nasil kacti anlamadim : )

olurr bence sakıncası yok.zaten kazandıklarım elime ulaşmıyor nasıl olsa.kazanma duygusu da hoşuma gidiyordu.başka arkadaşlar hem kazansın hem kavuşsun.bu benide mutlu eder.:KK24::KK66:

1- Songul
2- Ladyf
3- EbRuLi_SuLTaN
4- __ilknur__
5- AskBocugu
6- sukatre
7- _zeynep
8- bir_ay
9- nursel1
10- MELTEMRE
11- yasemin33
12- Laale
13- yaGmurluk
14- pamugum
15- sel

tebrikler......

Not : yarinki ankete bugun kazananlar katilamayacak, birde lutfen cevap verirken ne istedigime dikkat edin !

tesekkürleeerr :KK19:

X