Anket Aşağıdakilerden hangisi NIVEA Visage Aqua Sensation Göz Kreminin özelliklerinden ....

Hangi secenek NIVEA Visage Aqua Sensation Göz Kreminin özelliklerinden değildir ?

• Ankete Katılan
    94
İlk defa katıldım a şıkkı dedim umarım doğrudur...

cevap a şıkkı
tabiki cildi temizlemez

Kimi sadece ankete cevap vermis kimi ankete dogru cevap verip buraya yanlis yazmis vee 15 dogru cevap malesef yok : )

beklemedeyim .....

Eğer cildi temizler olsaydı 15 doğru cevap olması gerekiyordu. ben umutlanabilirmiyim acaba doğru olduğuna. Hediye önemli değilde şimdi merak ettim ben.

Eğer cildi temizler olsaydı 15 doğru cevap olması gerekiyordu. ben umutlanabilirmiyim acaba doğru olduğuna. Hediye önemli değilde şimdi merak ettim ben.

toplam 15 dogru cevap bekliyorum ... lutfen cevaplari ve ankete verilen cevaplari kontrol edermisiniz ?

bencede a cıldı tazeler ama temızlemz c de olabılır sıskınlıklerı gıdermez ama azaltır kafam karıstı tuzaklı bı soruysa gercı hedıye kazananlar katılamaz ama eger kazanırsam devrederım artık dıye onayladım:KK34:

yapmayın Kazen bey
soruda kremin özelliklerinden değilDİR demişsiniz
kozmetik mezunu olup 4-5 yıldır kozmetik sektöründe çalışmıyo olsamda
bir göz kreminin cildi temizlediğini duymadım
ama diğer özellikler bir göz kreminde istenilen ve olası beklentiler

sonucu merakla bekliyorum

birden fazla seçeneğe oy verilebilir yazılmış a+b dir o zaman göz altı morluklarını tamamen gidermez ama azaltır amaaan kafam karıştı iyce :KK37:

Son düzenleme:
X