Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
AnketAşağıdakilerden hangisi NIVEA Visage Aqua Sensation Göz Kreminin özelliklerinden ....
Eğer cildi temizler olsaydı 15 doğru cevap olması gerekiyordu. ben umutlanabilirmiyim acaba doğru olduğuna. Hediye önemli değilde şimdi merak ettim ben.
Eğer cildi temizler olsaydı 15 doğru cevap olması gerekiyordu. ben umutlanabilirmiyim acaba doğru olduğuna. Hediye önemli değilde şimdi merak ettim ben.
bencede a cıldı tazeler ama temızlemz c de olabılır sıskınlıklerı gıdermez ama azaltır kafam karıstı tuzaklı bı soruysa gercı hedıye kazananlar katılamaz ama eger kazanırsam devrederım artık dıye onayladım
yapmayın Kazen bey soruda kremin özelliklerinden değilDİR demişsiniz kozmetik mezunu olup 4-5 yıldır kozmetik sektöründe çalışmıyo olsamda bir göz kreminin cildi temizlediğini duymadım ama diğer özellikler bir göz kreminde istenilen ve olası beklentiler