Aşağı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık

Tabi beni kır kimim ki ben dış kapının dış mandalı ..

Cevabı biliyorsun madem, bu ilişkiyi sürdürme nedenini anlayamadım.

Kıyaslamanın sebebi ne? Aile başkadır, eş başka. Daha bismillah 1.5 ay olmuş, ne istiyor aileni mi silip atacaksın?

Ailene şimdiden saygısızlık yapan, sonra hep yapar.

1,5 ayda ne resti ne sevgisi ne evliliği ?
Gençsin tazesin hayalin planlar var
O hayal peşinde koşan hayattan beklentisi olmayan biri
Bi insan neyse odur değişmez 7-70 olayı

Aileden bi kr istemiorum Dio ya yalannn
Şuan evliliğin maddi boyutunu bilmediği için söylüo Ozaman gelince e beyaz eşyayı alsınlar yatak odasını alsınlar alsınlar diecek

Ailesiyle oturmak istemîo ya kirayı duyunca ailemle diecek

Belkide hiçbirini demiecek memleketine gidince aramıyacak bile seni ?

1.5 ay çok kısa bir süre bu kadar zamanda nasıl evlilik düşünülebiliyor e bu kişi askerde yani nasıl tanıştınoz bilmem ama sadece haftasonları görüşebildiniz demektir o da kısıtlı saatlerde yani maddiyatan çok önce iyice birbirinizi tanıyınn önlisans sınavı yeni yapıldı memurluk için ona girdiniz mi şubat martta nasıl atanacaksınız anlamadım bu kadar zamanda ailenize rest çekecek kadar tanımadınız ki acele etmeyin çok güvenmeyim bir de başka şehire gidecek iş arayacak orada daha sizin için erken

lazere gitmeyi dene. bi de tükürmeyi bırak.

igrenç esprinin ardından konuya gelirsek adam seviyor ve hemen evlenmek istiyor. bunda yanlış bir şey yok. zamanla hayatımızı kurarız birlikte diyor. sana da uyarsa bu durum evlenirsin.

seni sömürmek istiyor diyenleri de takma kafaya. ben bunların kafasını hiç anlamadım gitti zaten.

askerden sonra işe girecek birikim yapacak demişsiniz.. 27 yaşına kadar ne yapmış..
sevgilinizde "hayata geç kaldım" acelesi var sanki.. işe, eşe, çocuğa, ev geçindirmeye.. geç kalmış acelesi..
kimsenin acelesine ortak olmayın.. 20 yaşındasınız ve 1,5 aydır tanıyorsunuz.. hayalleriniz var..
bu yıl atanamazsanız başka hayalleriniz olacak belki..
ben yerinizde olsam "önce 2 yıllığı 4 e tamamlayayım sonra 1,5 ayı 1,5 sene yapayım evliliği o zaman konuşuruz derim" biz eşimle evlenecek duruma gelmek için 4 sene bekledik.. askerlik okul iş para biriktirme.. o da beraber geçen bir dönemdi.. bişey kaybetmedik..

Bitikci ve Mehmet 

Haha biz bakın 1.5 ay oldu hala aynı kafada evlenelim de evlenelim ve hala yaşıyorum böbreklerde tamam :)

Yine de tedbirli olmakta fayda var.

Evet yaşlandım diyor o geçen zamanda hiç gelecek kaygısı olmamıs ne bulduysa yemiş gününü gün etmiş

memetin maceraları devam ediyor
ediyor etmesine de çoktan ailenle aranı bozmaya başladı
bu adama güvenip evleneceksin
zaten memetin maceraları 6854358475983478ı da bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…