Aşılama

Ayy canım çok sevindim ya Allah sağ sağlim kucağına almayı nasip eder kasıkta ağrı falan varmı kaçıncı aşılaman bu ayy şok sevindim
Valla kasıkta ağrım var ilk denemem rabbime şükür olsun çok aratmadan nasip etti darısı senin başın inşallah canım benim

Tebrik ederim adınıza çok sevindim bende bu ay yakın bi zamanda aşılama yaptıracağım. İlk denemem olacak. Önerilerinizi almak isterim lütfen
Bol bol dua etmeni tavsiye ederim canım birrde ben yaptırdıktan sonra 4 gün evde dinlendim ilaçlarını tam vaktinde al rabbim nasip etsin inşallah nerde yaptırıcaksın

Bol bol dua etmeni tavsiye ederim canım birrde ben yaptırdıktan sonra 4 gün evde dinlendim ilaçlarını tam vaktinde al rabbim nasip etsin inşallah nerde yaptırıcaksın
eskişenir de yaptıracağım. Çalışıyorum 4 gün dinlenebilme durumum olmaz sanırım. ama mecbur dikkat edeceğim. İnşallah canım sağolasın. Siz de sağlıcakla kucağınıza alın inşallah.

Benimde eskişehirde en beğendiğim hastane acıbadem iniallah tek seferde tutar canım
İnşallah canım yaaa eşimde de bende de sorun yok çok şükür 2,5 yıldır bekliyoruz. Artık aşılama deneyelim dedik senin bi rahatsızlığın var mıydı canım

Aaaa ne güzel Acıbadem’de yaptıracağım canım. Ümit de başladık tedaviye ama bi sonuç alamadım orda sanki oyanlanıyor gibi hissettim .
Benimde eskişehirde en sevdiğim hastane orası inşallah ilk denemende tutar canım benide haberdar et durumundan arkadaşım orada tüp bebek yaptırdı ilk denemesinde tuttu şükür olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…