• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık ayı çatlatma iğnesi olanlar gelin birlikte bekleyelim 😊

12. Gün erken bak benim iğne dahil 16. Gün belirtiler bi geliyor bi gidiyor ama asla olacak gibi hissetmiyorum umudumu kaybetmek yok
Olsa 12.gun çıkardı baya kişi 12.gunde öğrenmiş belim ağrıyor regl olacağımı düşünüyorum benim yarın regl günüm umudum baya gitti 😔🥺

Bende yapmadım canım yeni kalktım olmamışım göğüs ağrım gece çoğaldı akıntı yok kaık ağrısı yok bacaklarım ağrıyor
Belimden gelen bir ağrı var adet olacağım zaman böyle oluyor bilmiyorum ya test yapacam galiba bugün sonuç negatif çıkarsa ne yaşarım bilmiyorum ya

Hayır hiç karamsar olmuyoruz bak bende adet olacağım dedim olmadım 2. Gün bugün ve olacak gibi degilim
Ay bilmiyorum ki çok doluyum en kötüsüde hiçbir sebep yokken olmuyor olduğum yerde doğru dürüst hastane yok doktor desen oda yok mecbur özel kliniğe gidiyorum profesör doktor yok eşimle ikimizin ailesi uzakta çok zor birsey 🥺

Bende alacam yapacam çıkacaksa çıksin yoksa da işkence çekiyorum kalbim kaldırmıyor artık
Sen bide hiç yapmadın seninki daha farklı 3 gün önceki testim çok çok ince bir çizgi bugün hemen yapıp varsa kan vermeye çıkacağım adet bekirtierim yok olacak gibi değilim midem bulanıyor bacaklarım belime vuruyor çok garibim

Ay bilmiyorum ki çok doluyum en kötüsüde hiçbir sebep yokken olmuyor olduğum yerde doğru dürüst hastane yok doktor desen oda yok mecbur özel kliniğe gidiyorum profesör doktor yok eşimle ikimizin ailesi uzakta çok zor birsey 🥺
Benimde eğiminde sorun yok olmuyor olmadı denedik rabbim çıktığımız yolda utandırmasın güzel sonlar nasip etsin

Yumurta kiste donunce nasil oluyo acaba. Bnm sag kasik agrim war baya belirgin rahatsiz edici yumurtamda sagdaydi. Bugun igne dahil 12ci gun

Ayy çok heyecanlı kızlar hadi yapın inşallah aramızda gebe olanlar çıkmaya başlar bugün 😊 Benimde bugün 11 gün eve gidince yapacağım öğleden sonra

Bilmiyorum hiç yaşamadım ağrı yapar mı acaba bende merak ediyorum
Walla bende bilmiyom ya adet olucam yada otarz bisey oldu. İgne oldugumdan beri kasik agrim hic hitmedi gunluk azaldi ama oksururken bariz agri oluyodu. Bide bu sabah 2 3 dk lik bi mide bulantisi oldu belirtimi ariyoruz stresmi yapiyoruz da oluyo bunlar gercekten jnsan kaldiramiyo

Back