• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık ayı çatlatma iğnesi olanlar gelin birlikte bekleyelim 😊

Benimde 15.gun adet olmadım ama bel ağrım var duphaston içiyorum 5 gün sonra bitecek.

Yaaa maşallah 🧿 birlikte bekleyelim bende perşembe günü oldum iğne mi şuan değerlendirme aşamasındayız ya canım birliktelikten sonra sperm geri geliyor normal diyorlar ama bilemedim birde hangi saatlerde değerlendirdiniz ? Ben bi 12.saatte değerlendirdik birde 33.saatte dün akşam yani bugün ve yarın da değerlendiririz

Kızlar merhaba.
Ovitrelle yapanlar yakın zamanda hangi illerde buldu yardımcı olur musunuz hiçbir yerde yok
İstanbul’da Bulgurlu mahallesindeki Tayfun eczanesinden aldım iki defa üstüste. Bende bulamamıştım hiçbiryerde daha öncesi.

Hala regli olamadım olacak gibi de hissetmiyorum göğüs ağrım başladı çok bilemem ağrıdığını gaz sıkışmam de devam ediyor ishal kesildi

kızlar iyi geceler kasıklarda batma yaşayan varmı iğne batıyo gibi 🫣 iğnenin 6. günü

Bugün 12. gün kaset test yaptım sonuç negatif zaten sürekli belimde ağrıyor regl olcam büyük ihtimalle

Benimde 15.gun adet olmadım ama bel ağrım var duphaston içiyorum 5 gün sonra bitecek.

Hala regli olamadım olacak gibi de hissetmiyorum göğüs ağrım başladı çok bilemem ağrıdığını gaz sıkışmam de devam ediyor ishal kesildi

Test yaptın mı canım

Back
X