- 15 Kasım 2024
- 234
- 79
- 13
- 21
- Konu Sahibi Sosyallanne
Yok inat ettim iner kendim alır demem onaHadi bakalim ins wardir. Sen inati birakta test aldir kocana bence adet gecikmeside bsliyo warsa cikar erken testte artik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok inat ettim iner kendim alır demem onaHadi bakalim ins wardir. Sen inati birakta test aldir kocana bence adet gecikmeside bsliyo warsa cikar erken testte artik
Bende görev gereği doğuda yaşıyorum ben büyük ihtimalle Ankara yada Eskişehir de bir profesöre giderimBen görev gereği doğuda yaşıyorum Adana’da profesör Bülent Haydar dedeoğluna gittim çok çok iyi bir doktor özel kliniği var
Test yaptınız mıBenimde 15.gun adet olmadım ama bel ağrım var duphaston içiyorum 5 gün sonra bitecek.
Yok inat ettim iner kendim alır demem ona
Üç gün önce yapmıştım negatifti sonra yapmadimTest yaptınız mı
Yarın tekrarlayın benceÜç gün önce yapmıştım negatifti sonra yapmadım
Yaaa maşallah birlikte bekleyelim bende perşembe günü oldum iğne mi şuan değerlendirme aşamasındayız ya canım birliktelikten sonra sperm geri geliyor normal diyorlar ama bilemedim birde hangi saatlerde değerlendirdiniz ? Ben bi 12.saatte değerlendirdik birde 33.saatte dün akşam yani bugün ve yarın da değerlendiririz
İstanbul’da Bulgurlu mahallesindeki Tayfun eczanesinden aldım iki defa üstüste. Bende bulamamıştım hiçbiryerde daha öncesi.Kızlar merhaba.
Ovitrelle yapanlar yakın zamanda hangi illerde buldu yardımcı olur musunuz hiçbir yerde yok
İyi birkaçına gitte canım gerisi önemli değil ihmal etmeBende görev gereği doğuda yaşıyorum ben büyük ihtimalle Ankara yada Eskişehir de bir profesöre giderim
Tamam canım giderimİyi birkaçına gitte canım gerisi önemli değil ihmal etme
Benimde 15.gun adet olmadım ama bel ağrım var duphaston içiyorum 5 gün sonra bitecek.
Hala regli olamadım olacak gibi de hissetmiyorum göğüs ağrım başladı çok bilemem ağrıdığını gaz sıkışmam de devam ediyor ishal kesildi
Test yaptın mı canımHala regli olamadım olacak gibi de hissetmiyorum göğüs ağrım başladı çok bilemem ağrıdığını gaz sıkışmam de devam ediyor ishal kesildi
Bende dün olmadım sabahları gaz çıkarma göğüs hassasiyeti ve kasıklarda adet olacakmısim gibi ağrım devam ediyor test hala yapmadımAynen beklemediyö canım bugün olmadığım için 1 gün geciktim sayıyorum
Ben bugün yapacağım gibiKızlar test yapan varmı ???
Yap canımBen bugün yapacağım gibi
Bende yapmadım canım yeni kalktım olmamışım göğüs ağrım gece çoğaldı akıntı yok kaık ağrısı yok bacaklarım ağrıyorBende dün olmadım sabahları gaz çıkarma göğüs hassasiyeti ve kasıklarda adet olacakmısim gibi ağrım devam ediyor test hala yapmadım
Bende yapmaya çalışacam alabilirsemBen bugün yapacağım gibi