- 8 Nisan 2017
- 56.969
- 300.172
- 698
- Konu Sahibi Minik Duduklu Tencere
Canım esimeşimCanım erkeklerde öyle ama kadınları bilmiyorum geçici kısırlık yaptığını söylemişti doktorumuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım esimeşimCanım erkeklerde öyle ama kadınları bilmiyorum geçici kısırlık yaptığını söylemişti doktorumuz
Canım esin dusunmedi mi hiç kamburkuk için ameliyat olmayi aklima geldi de sorayim dedim.mCanım erkeklerde öylema kadınları bilmiyorum geçici kısırlık yaptığını söylemişti doktorumuz
Çok fazla kamburluk yok biraz var ama çok etkilemiyor onu rahatsuz edecek kadar değil ama egzersiz ,yüzme falan yapmazsa artacağını söyledi doktorumuzCanım esin dusunmedi mi hiç kamburkuk için ameliyat olmayi aklima geldi de sorayim dedim.m
Ozaman eklemler btam kaynamadi demek ki insallah kaynamaz ilerlemezÇok fazla kamburluk yok biraz var ama çok etkilemiyor onu rahatsuz edecek kadar değil ama egzersiz ,yüzme falan yapmazsa artacağını söyledi doktorumuz
İnşallah çekilecek hastalık değil rabbim herkese sağlık sıhhat versinOzaman eklemler btam kaynamadi demek ki insallah kaynamaz ilerlemez
Yasayan anlıyor malesefİnşallah çekilecek hastalık değil rabbim herkese sağlık sıhasyhat versin
Çocuğunuz kaç yaşında?Eşim şu anda 37 yaşında tam teşhisi 31 yaşında aldı ama daha öncesinde de ağrıları falan vardı şiddetli değildi benim eşimde şu an çalışıyor işi de ağır çok sıkıntı yaşamıyor tabi eminim iğneyi bıraksa yine aynı olacak
Eşimin akrabalarının çoğunda var bu hastalık genetik tabi tek dua,miz evladimiz da olmaz inşallah benin eşim ve annem yakın akrabalar annemde de var malesef korkumuz o yüzden
B 12Benim kanda hiç bişey çıkmıyor kanda iltihap yok ama ağrıdan duramıyorum aynen bunu yaşayan insanlarda varmış benim gibi çok zencefil zerdeçal tükettim en çok ısırgan çayının faydası var bir nebze olsun
Hep onun düşünüyorum inşallah çıkmaz çocuklarımda çıkarsa da şuan hangi hastanede hangi bölüme götüreceğimi biliyorum en azından diyorum bu ağrıları kimseye yaşatmasın Allah im insan bazen hayattan kopuyor
Genetik testi temiz çıkıp aktif hasta olan çok insan varGeçmiş olsun canım . Kendine dikkat edip hareketli bir hayat besimsediğin sürece inşallah yan etki yapmaz bu iğneler yani ben buna inanıyorum . Yoksa o ağrılar ile yaşamaya yaşamak bile denmiyor . Ben de kullandım bir süre salozoprin alerji oldum hastanelik oldum tek faydayı humirada buldum. Benim de bebeğim olursa onda çıkma ihtimali var ama Allah nasip ederde olursa daha bebekken genetik testini yapıp ona göre bir hayat besimletmeye çalışıcam yani bizim gibi degil şanslı olacaklar . Deneyimli anne babalara sahip olacaklar inşallah
Hastalığınız çok agresif seyretse bile illa omurganız sabit kalacak diye birşey yok.Çok geçmiş olsun daha iyi olsun inşallah peki eşiniz kaç yaşında bana iki sene önce kamburluk başlamış dendi ama şükür her işimi görüyorum kaç senede omurga sabit kalıyor onu merak ettim :/
Sizde mi as hastasisiniz merak ettimHastalığınız çok agresif seyretse bile illa omurganız sabit kalacak diye birşey yok.
Hani şu doktorun elinize tutuşturduğu egzersiz kitapçığı varya ondaki hareketleri ömrünüz sonuna kadar hergün uygulayın.bu hastalığın kalıcı hasar bırakmamasının tek yolu bu.
Kiminde birkaç yıl içinde hareket kabiliyeti bitiyor kiminde 20 yılda kiminde 60 yılda
Bunun bir öngörüsü yok her beden farklı ve hastalık her bireyde farklı seyrediyor
Birgün omurgam sabit kalacak fikrini silin aklınızdan,bu yalnızca bir ihtimal
Propolis tüketmeye çalışıyorum diğerleri de aklımda olsun teşekkür ederimB 12
Yaban mersini
Ananas
Propolis
bunları düzenli olarak hergün tüketin
Geçmiş olsun canım en kısa zamanda ağrılarından kurtulmanı dilerimKizlar ilk ignemi vurdum bugün kendime hiç de zor olmadım öğlen 12 gibi vuruldum ama ağrılar tamamen ne zaman geçer bilmiyorum şuan hissettiğim ağrı kuyruk sokumu ve bel bitişiğinde bakalım o da gidecek mi
Tesekkur ederimGeçmiş olsun canım en kısa zamanda ağrılarından kurtulmanı dilerim
Lütfen acele etmeyin sabırlı olun. Ben 4-5 kere kullandıktan sonra faydasını görmeye başladım . Her bünye farklı bir şans verin aynı gün aynı saatte yapmaya özen gösterinAnti tnf iğnesinin ikincisini yaptım kendime ve ikincisinde hiç bir fayda göremedim nedense sanırım bu sıkıntılar hiç bitmeyecek
Doktorumda 3. İğneden sonra fayda edecek diyor ama aynı problemleri sil baştan yaşayınca iyilesemeyecegim diye düşünmeye başladımLütfen acele etmeyin sabırlı olun. Ben 4-5 kere kullandıktan sonra faydasını görmeye başladım . Her bünye farklı bir şans verin aynı gün aynı saatte yapmaya özen gösterin