- 8 Nisan 2017
- 56.969
- 300.172
- 698
- Konu Sahibi Minik Duduklu Tencere
Benimde çevremde yok genetik çıkmadı benim de verem mikrobu pozitif bir yandan inh ilacı kullanmaya başladım çok tanHastalığın teşhis süreci bile insanı yıpratmaya yetiyor . Hele de ailede kimsede yokken sende varsa. Aslında genetik olarak çıktı ben de genetik testim pozitifti ama ne annemde ne babamda olmadı bu hastalık o yüzden onlar bile anlamadılar . Ben şanslıydım yaklaşık bir senede tespit ettiler . Diğer ilaçlar haplar bana hiç fayda etmedi . Siz de tedavinize başlayın hiç beklemeden. Anti TNF öncesi inh testi yapıyorlar pasif olarak veremle karşılaşma var mi diye . Ben de vardı 10 ay hap kullandım başlamadan önce zatürre asilarinizi yaptırın . Allah’a bin şükür ben çok faydasını gördüm insalah siz de görürsünüz
Yanlış anlamayın herkese soruyorum kemiklerde bozulma var mı diye eşiniz de var mı acaba merakım su yönde enbrel in vücudun bazı yerlerde açılma sağladığını söyleyen hastalar var meselaBenim eşim enbrel kullanıyor 6 yıldır çok şükür sıkıntımız yok tek faydayı onda bulduk malesef çok geçmiş olsun bu arada
Ben şuan egilebiliyorum sağa sola donebiliyorim ama
Araba geri viteste elimi arkaya atıp dondugumde citir çıtır sesler geliyor omurga daki deformeden onun için soruyorum yani
Birde bu hastalığa iğne kullanarak başlayanlar ilk iğne humira mi tercih ediyor yoksa doktorun teecihine göre mi degisiyor ...