- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.833
Arzumcum foto koyunca sen bana haber verirsinde ben sana vermezmiyim:)
Albümde
O zaman hemmennn albüme gidiyorumm Vınnn...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Albümde
Albümde
kızlar esımı ıkna edersem bende taktıracagım tesetturlu olmam en buyuk engel ama bakalım hayırlısı
canım cekıncem esım deıl aılesı protez tırnak yaptırdım oje surdum dıye kıyamet koptu ısım geregıkı modelıstım sık vede bakımlı olmak zorundayım ıkız cocuklarıma sut verdıkten sonra cıddı bıcımde deforme oldular olay bu
canım cekıncem esım deıl aılesı protez tırnak yaptırdım oje surdum dıye kıyamet koptu ısım geregıkı modelıstım sık vede bakımlı olmak zorundayım ıkız cocuklarıma sut verdıkten sonra cıddı bıcımde deforme oldular olay bu
ya arzucum ozelden gelen mesajı okuyamıyorum acaba bır msj kotasımı var bellı bır sayıdan once acmama durumumu var ?
bır daha atarmısın ?
kızlar ne olur cevap verin amaa :).. tam olarak ne zaman iyileşilir. yani evlilik hayatı vs söz konusu sonuçta..normal göğüs gibi ne zaman oluyor??
Hmm bunu nasıl cevapliyim düşünüyorumm...:26: Ameliyattan bir hafta sonra belirli bir iyileşme başlıyor,bir aya sonra oldukça iyisin,ikinci ay daha iyi,üçüncü ay unutmaya başlıyorsun ameliyat oldugunu,altıncı ay süpersin,dokuzuncu aya yakşatıgında ayol ben ameliyatmı oldum..ben zaten hep böyleydim diyorsun... Bilmem açıklayıcı oldumu,çünkü ben ameliyat oldugumu unuttum bile,hatırlayamıyorum o derece yani..
tesekkür ederim cevabın için.. Bana hep (göğsümde sonuçta yabancı bir cisim olacak) rahatsız olurmuşum gibi geliyor.ama öyle bir durum yok anladığım kadarıyla?
Arzum cum şu an online oldugun için sana soruyorum.Biraz kel alaka olcak ama Gerci butun ameliyatlarda takıldıgını duymuştum gene de sorayım.Bu idrar sondasından takılıyormu ameliyatta.İki kere sezeryan oldum ve en hoşlanmadıgım şey onun takılma anıydı
Arzumcum sonunda aranıza katılabildim kusura bakmayın :) konu açmayı başarabilirsem detaylarını anlatıcam