slmmmm,
canim sende benden bir gün sonra ameliyat olmussun. Buradaki arkadaslar baya desdek oluyor insanin icini rahatliyor. Bende senin gibi önce biraz pisman oldum, naptin sen diye..o gögüsün üstündeki agirligi söküp atmak geliyor icimden ama okadar yaptiran, bizim suan bulundugumuz durumu gecirmis memnun olan bayanlar var, bizimde insallah agrilar felan gecer rahatlariz. Diyorum acaba protezler daha kücük olsaydi belki kendimi daha iyi hissedermiydim :)))
Bide bak esinde desdekliyormus. Benim erkek arkadasim benden ayrilmayi tercih etti. Hic merak edip arayip sormadi bile bugüne kadar. Ama sunuda ilave edeyim beraberligimiz zaten baya sorunluydu, ama tabi ameliyata girerken hos bir durum diildi. Allah herseyin sabrini veriyor. Ya bide sey, aslinda ben cok üsüyen bir insanim, sanki ameliyat olduktan sonra ates basip duruyor. Hormonlarda sasirdi herhalde :)))))
Yahu durun yahu,ne pişmanlıgından bahsediyorsunuz siz,nankörlük yapmayın onlara,gögsündeki protezi çekip çıkartmakmıı
Bebegim az sakin,bizde bu evreleri geçirdik,herşey geçiyor,bir hafta sonra inanılmaz rahatlama yaşayacaksınız.Protezler daha küçük olsaydı kendini daha iyi hissetmezdin canım,protez büyüklügü ile alakalı degil bu agrılar,ayrıca bu seferde küçük oldu diye kafaya takar mutsuz olurdun,ameliyat sonrası sevincini yaşayamazdın.
Benim eşimde ilk başta bu ameliyata karşı çıktı,ben ameliyat olacagımı hayal bile edemezdim dogrusu.Ama kadın kısmı kafaya birşeyi takmaya görsün valla herşeyi yapıyor
Ama ameliyattan sonra çok destek oldu bana,şimdide halinden gayet menmun,bende öyle tabi..Erkek arkadaşın desteklememiş,kendi bilir,neler kaçırdıgını bir bilse çok pişman olurda iş işten geçmiş olur tabi.Zamanla kafasını taşlara vuracak.Boşver takma kafaya demekki sana layık biri degilmiş,yalnış insan..Sen önüne bak,bırak geride kalanlar kendi hayatlarına baksınlar.Seni bu yaz kimse tutamaz ayol..
Bende genelde çok üşüyen bir insanım,ellerim ayaklarım pek ısınmaz benim,ameliyatta aldıgımız narkotik ilaçlardan dolayı oluyor bu sıkıntılar,bol bol su iç,ilaçları vücudundan at kendine gelirsin bebegim..Yeni bir hayat seni bekliyor,tahmin edemeyecegin kadar mutlu olacaksın,özgüvenin tavan yapacak,pozitif elektriginle çevrene ışık saçacaksın..