arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

Arzum 77 merhaba. Avatarındaki resim senin mi? Eğer seninse maşallah canım:nazar: harika görünüyor. Eğer beni eklersen diğer resimlerini de görmek isterim canım. Bende 1 ay önce ameliyat oldum henüz bir resim yükledim. Alışverişimi yaptıktan sonra yeni resimlerimi de yüklerim ve yorumlarınızı almak isterim:KK34:

Evet canım,avatardaki foto bana ait.Tabiki eklerim seni,diger fotolarımıda görebilirsin..Bende sizden gerçek yorumlarınızı isterim tabi,yorum almak,okumak güzel oluyor tabi.Sende alışverişini yap,birsürü foto ekle..Aslında bu ameliyattan sonra gögüslerimizi güzelligi daha ön plana çıkıyor,ne giysek yakışıyor,en basit bir askılı bady bile harikalar yaratıyor..Alışverişe takılma,evde ne varsa giyin giyin foto çekil,bizde sana yorumlar yapalım tabi..:KK16::KK54:

hayalimsin dediğin gibi hep pozitif düşün, güzel şeyler olsun. benimde sağ göğüsüm hiç ameliyat olmamış gibi, hiç ağrım yok ama sol göğüsümde arada sırada kendini hatırlatan bir ağrı var. özellikle göğüs ucum çok şiş ve hassas, dokununca sızlıyor, senin göğüs uçlarında şiş ve hassas mı?
aynen canim benim sag tarafta hic agri sizi yok iste dedigin gibi sol tarafta arada kendini hatirlatan bir agri var.gun gectikce daha azaldigini farkediyorum buda iyilestigimi gosteriyor:KK52:.gogus ucum evet biraz hassas ama sislik yok dokununda sizlamiyor . bende dokununca kasiniyor

Canım benim yaa..Ben seni korkutmak istemedim.Tabiki sıvı birikmesi olsa duramazsınki.Ben gece sabaha kadar kıvrandım,agladım durdum.Sabah ezanıyla hastaneye koştuk gittik biz,acil ameliyata aldı.Sende sıvı birikmesi tabiki yoktur,yoksa duramassın.Kızlar bu ameliyattan sonra tek gögüste daha fazla agrı olması normal,ben sizi rahatsız eden herşeyi doktorunuzla paylaşın söyleyin ,ihmal etmeyin demek istedim.Başımdan kötü bir olay geçti çünkü,haliyle korkuyorum.Mesela gögsünüzde farklı bir durum farkettiniz,normaldir demeyin,doktorunuzu arayın bilgilendirin en azından gidemezseniz bile.Bak şimdi çok üzüldüm panik olmuşsun sen :KK50: Lütfen..pozitif düşün tabi..

ah canim benim sende cok cekmissin.:KK50:
evet bir an panik oldum acaba olabilirmi diye ama gun gectikce agrimin azalmasi haplari birakmam. bu sureci nasil gun gun gecirdigim falan dusununce oyle olmadigini dusunuyor ve inaniyorum.
senin bizleri uyardigini ihmal etmememiz icin elinden geldigince, yazdigini biliyorum sekerim hic uzulme.:KK16: seninde dedigin gibi bencede ihmala gelecek bir konu degil tabiki farkli biseyde doktoru aramak gerekir.
daha oncede yazdim bence benim tum sorunum korsenin siki olmasi dolayisiyla daha iyilesmemis bir gogus ve korse baski yapinca buda bende agri yapiyor. boyle dusunuyorum:44:bakalim artik sali gunu kontolum var:KK52:
fazlasiyla pozitifim galiba:KK52: ne yapayim cicislere bakinca pis pis gulumseyip duruyorum icime bir rahatlik geliyor:KK53::KK24::KK24:

Slm bayanlar,

benimde bugün ameliyat olali 3cü günüm. Hic yok denilecek kadar kücüktü gögüslerim. Ameliyat öncesi burada baya, sizlerinde sayesinde bilgi edinebildim. Son ana kadar acaba dogrumu yapiyorum, vazgecsemmi diye teredüt icindeydim. Ameliyat olduktan sonrada, sen naptin kizim degermiydi diye pisman oldum ama allaha sükür simdi daha iyiyim :)

Sol yanim baya iyi aslinda ama sag gögsümde baya agri var daha. Öksürdüüm zaman kalbime bicak saplaniyor sanki ve sag kolumu kullanmakta zorlaniyorum. Sislik var baya. Bilmiyorum insallah normaldir. Ameliyat günü dogrulup yatakta oturmak bile imkansiz gibiydi. Yemek icmek zaten aklima gelmedi ve adim atmaya calistiimda, gözlerim karariyor, ter dökmeye basliyordum, hemen geri yatiyordum. Tabi daha cok yeni ama sorular korkular henüz cok.
Yataga yatmak ve kalmak da sizde okadar zorlandinizmi?

Yani yatmak bir yana, kalkmakta bir okadar dram:) sirt üstü düsmüs cekirge gibi bi 10 dak. aliyor kalkabilmek:)

Sevgilerimle

canım öncelikle geçmiş olsun güle güle kullan yeni cicişlerini :) ben de 7 ekim de ameliyat oldum..ilk gün hastanede kaldım zaten sonraki gün taburcu oldum ama bende hiç baş dönmesi ve öyle aşırı bir ağrı olmadı..ağrı kesici alıyoruz ya zaten ilk 4 5 gün doktorumun verdiği ağrı kesiciyi aldım sonra baktım hiç ağrı yok almadım sonra..sadece kalkerken zorlandım ve kendim kalkamadım o da sadece ilk 6 gün böyle oldu ondann sonra hep kendi başıma kalktım..bu kişiden kişiye değişen bir durum senin gibi ayağa kalktığında başı dönenler midesi bulanan arkadaşlar da çok fazla...yani tedirgin olma her şey gayet normal :) birkaç gün içinde turp gibi olursun turp :)) doktorun kimdi canım kaç cc kullanıldı anlat bakalım :KK66:
Slm bayanlar,

benimde bugün ameliyat olali 3cü günüm. Hic yok denilecek kadar kücüktü gögüslerim. Ameliyat öncesi burada baya, sizlerinde sayesinde bilgi edinebildim. Son ana kadar acaba dogrumu yapiyorum, vazgecsemmi diye teredüt icindeydim. Ameliyat olduktan sonrada, sen naptin kizim degermiydi diye pisman oldum ama allaha sükür simdi daha iyiyim :)

Sol yanim baya iyi aslinda ama sag gögsümde baya agri var daha. Öksürdüüm zaman kalbime bicak saplaniyor sanki ve sag kolumu kullanmakta zorlaniyorum. Sislik var baya. Bilmiyorum insallah normaldir. Ameliyat günü dogrulup yatakta oturmak bile imkansiz gibiydi. Yemek icmek zaten aklima gelmedi ve adim atmaya calistiimda, gözlerim karariyor, ter dökmeye basliyordum, hemen geri yatiyordum. Tabi daha cok yeni ama sorular korkular henüz cok.

Yani yatmak bir yana, kalkmakta bir okadar dram:) sirt üstü düsmüs cekirge gibi bi 10 dak. aliyor kalkabilmek:)

Sevgilerimle

Slm bayanlar,

Sevgilerimle

Canımcıgımmm..:KK71::KK71:Öncelikle geçmişler olsun,herşey geçecek panik yapma..Bizlerde bu evreleri atlattık ama şimdi harika memişlerimize bakınca herşeyi unuttuk gitti.Ben kas zarı altı yöntemiyle ameliyat oldum,agrı düzeyim çok düşüktü ama sonuçta agrı çektim bende,yatıp kalkarken özellikle çok zorlandım.Birisinin destegi olmadan kendi kendime dogrulup kalkamıyordum.Bahsettigin göz kararmaları terlemeleri bende yaşadım.Bunlar hep narkozdan ve kan kaybı yaşadıgımız için tansiyon düşüklülügünden dolayı oldu.Ama bir hafta sonra herşey yoluna giriyor,kendini daha iyi hissedeceksin inan bana.Henüz 3 gün olmuş,daha çok yenisin,bunların olması gayet normal..Ameliyta yöntemini yazmamışsın,sanırım kas altı yöntemiyle ameliyat oldun..Yukarda bahsettigim gibi tek gögsünde daha fazla agrının olmasıda gayet normal,herşey yoluna girecek,kontrollerini ihmal etme,doktoruna sık sık görüş,yaşadıgın şikayetleri bahsetmekten çekinme,kendini zorlama,yatıp kalkarken mutlaka birinden yardım al,kollarını fazla kullanmamaya çalış,uzanma sakın biryerlere..Bir hafta sonra yaşadıgın rahatlıgı ve şu anki farklılıgıda bizimle paylaş lütfen,dedigim gibi inanılmaz rahatlayacaksın canım benim..Yazın giyecegin kıyafetleri düşün,bikinileri,dekolteleri,o içi dolgusuz iç çamaşırları düşünn.:KK52:

Sevgilerle,güzel haberlerde buluşmak dilegiyle..bizi gelişmelerden haberdar et lütfenn..:KK54:

ah canim benim sende cok cekmissin.:KK50:
evet bir an panik oldum acaba olabilirmi diye ama gun gectikce agrimin azalmasi haplari birakmam. bu sureci nasil gun gun gecirdigim falan dusununce oyle olmadigini dusunuyor ve inaniyorum.
senin bizleri uyardigini ihmal etmememiz icin elinden geldigince, yazdigini biliyorum sekerim hic uzulme.:KK16: seninde dedigin gibi bencede ihmala gelecek bir konu degil tabiki farkli biseyde doktoru aramak gerekir.
daha oncede yazdim bence benim tum sorunum korsenin siki olmasi dolayisiyla daha iyilesmemis bir gogus ve korse baski yapinca buda bende agri yapiyor. boyle dusunuyorum:44:bakalim artik sali gunu kontolum var:KK52:
fazlasiyla pozitifim galiba:KK52: ne yapayim cicislere bakinca pis pis gulumseyip duruyorum icime bir rahatlik geliyor:KK53::KK24::KK24:

Evet canımcıgımm o korse inanılmaz rahatsızlık yapıyor,sonuçta gögsünün içerisi dikiş,kesik dolu..Korse yara olan yere baskı yapınca tabi sızım sızım sızlıyor.Ben sezeryan dogum yapmadım ama bu yöntemle dogum yapanlara ameliyattan sonra dikişlerin üzerine kum torbası koyuyorlarya..off..düşünmek bile istemiyorum,ne acı verici bir durumdur o yaa..Bence bununda ondan farklı kalan bir yeri yok yanii..Hayırlısıyla salı günü gelsede kurtulsan bu işkenceden canım yaa..Ama sonuç muhteşem olacak,biliyorum..Çünkü protez büyüklüklerimiz aynı :KK52::KK52: Sen görecegin o muhteşem güzellikleri düşün yavrucugumm..Rahatlaa..relaxxx...:KK16::KK16:

cok cok tskler:) allaha cok sükür simdi cok daha iyiyim. Aksam doktoruma kontöle gittim. Hersey yolundaymis. Gögüsüme 300cc protez yerlistirildi. Aslinda doktorla yaptiim görüsmede, kesinlikle büyük gögüs istemediimi söylemistim, oda zaten 300cc gecmem demisti.

Ameliyattan sonra ögrenince bir eyvahhh kocaman olmuslardir simdi diye bi tedirgin oldum:) tabi önce hic denilecek kadar yokken:) ama simdi birde sis olmalarina ragmen, hic de öyle abartili durmuyorlar. Bide az sekile girsin sizlerinde dedii gibi biraz zaman gecsin. Ama ameliyat sonrasi hic öyle gögüsleri kaplayan bandaj felan yoktu, yada digerlerinden duyduum gibi 2ay ameliyat sonrasi giydirdikleri sütyeni takmamda gerekmiyormus. Sporcu sütyeni giyebilirmisim haftaya. Nebilim ama Doktorumda kendinden baya emin olduu icin, bende ona güveniyorum. Ameliyatimi Hasan F. Beyde oldum. Cok seker bir insan ya. Ben yurtdisindan geldim diyorum ya son anima kadar acaaabalar icerisindeydim, döndüm durdum son dakikaya kadar bu forumda felan okuyup durdum hep, senin yorumlarinda yardimci olup icimi rahatlatti arzum'cigim:) ve soncta daha herseyin cok taze üstü olmasina ragmen, dogru bir karar vermisim diye düsünüyorum

Insallahda pisman olmam:) sekil felan daha tam oturmus diil tabiki ama aynaya bakip duruyorum :)eeh artik gülü sevende dikenine katlanicak diilmi :)

kocaman öpüyorum sizleri

Mrb arzum77,

Senin ve oraletin yorumlarini uzun zamandir takip ediyorum. Ameliyat konusunda çok tereddütlerim vardı ama ikiniz beni çok cesaretlendirdiniz. Deneyimleriniz,önerileriniz vs. çok faydalı; ayrıca okudukça araştırıyorum...
Şimdi burada sormak istediğim bişey var.. fiyat konusunda..

Dün NACİ ÇELİK i aradım ve sekreteriyle görüştüm. Yurt dışından geleceğimi söyledim ve bana ameliyatın maliyetiyle ilgili bilgi vermesini istedim. Direk 3500 Euro dedi.. Euro bazında söyleyince çok şaşırdım.. Bu yaklaşık 8000 TL ye tekabül ediyor. Biraz fazla mı söyledi ne?

Birde TEOMAN DOĞAN a mail attım Amerikan hastanesinde 7500TL, Jinemed de işe 5800TL ye ameliyat olabileceğimi söyledi..

Şahsen görüştüğüm doktor ise İBRAHIM AŞKAR 6800TL dedi...

Teoman bey dual plane ve zar altı ameliyatlarını uyguluyor, kesi de meme altından..
Diğerleri hakkında bir fikrim yok..

Bu doktorlar hakkında fikri olan varmı? Ve verdikleri fiyat nasıl? Sizce almancı muamelesi var mı?
Bana önerebileceğiniz başka doktor var mı?

Evet canımcıgımm o korse inanılmaz rahatsızlık yapıyor,sonuçta gögsünün içerisi dikiş,kesik dolu..Korse yara olan yere baskı yapınca tabi sızım sızım sızlıyor.Ben sezeryan dogum yapmadım ama bu yöntemle dogum yapanlara ameliyattan sonra dikişlerin üzerine kum torbası koyuyorlarya..off..düşünmek bile istemiyorum,ne acı verici bir durumdur o yaa..Bence bununda ondan farklı kalan bir yeri yok yanii..Hayırlısıyla salı günü gelsede kurtulsan bu işkenceden canım yaa..Ama sonuç muhteşem olacak,biliyorum..Çünkü protez büyüklüklerimiz aynı :KK52::KK52: Sen görecegin o muhteşem güzellikleri düşün yavrucugumm..Rahatlaa..relaxxx...:KK16::KK16:

canim benim sen beni cok iyi anlyorsun.bende aynisini dusunuyorum ve diyorum ki birazcik daha sabir az kaldi saliya:KK5:

Slm bayanlar,

Sevgilerimle
gecmis olsun canim.gule gule kullan.korkma butun bu soylediklerin hepsi normal gececek benim 11 gunum bayagi rahatladim.sirt ustu dusmus cekirge lafi tam yerinde olmus ilk gunlerimde yataktan kalkacam ama yardim edecek kimse yoktu ve ben oyle kalmistim:KK52::KK52:

sırt üstü düşmüş çekirge, çok iyi ya, işte ben.Kızlar 3 kasımdfa aml oldum,cuma günü cin gibiydim,sadece sırt ağrım vardı,sonra 2 saatlik yolculuktan sonra eve geldim.Tabi arabanın bazı dönüşlerinde ve yükseltilerinden geçişte müthiş canım yandı.Hastanede mutluluktan uçarken evde herşey tersine döndü.Soğuk soğuk terlemeelr,mide bulantısı Yatsam kalkamıyorum acıdan,otursam sırtım belim,dikişlerim heryerim acıyor,ilk kez dün gece ben ne yaptım diye sinirlerim gerildi,biraz ağladım,tabi aml ta karşı çıkan biricik eşim ben sana demiştim demek yerine gözyaşlarımı sildi,moral verdi v.b. Bu sabah 2. günüm çok şükür daha iyiyim,en azından iyileşme belirtileri gösteriyorum. Kendime gelir gelmez soluğu burada aldım ve yine rahatladım,demek ki herkes ilk günlerde sağlam bir acı hissetmiş,rahatladım

slmmmm,

canim sende benden bir gün sonra ameliyat olmussun. Buradaki arkadaslar baya desdek oluyor insanin icini rahatliyor. Bende senin gibi önce biraz pisman oldum, naptin sen diye..o gögüsün üstündeki agirligi söküp atmak geliyor icimden ama okadar yaptiran, bizim suan bulundugumuz durumu gecirmis memnun olan bayanlar var, bizimde insallah agrilar felan gecer rahatlariz. Diyorum acaba protezler daha kücük olsaydi belki kendimi daha iyi hissedermiydim :)))

Bide bak esinde desdekliyormus. Benim erkek arkadasim benden ayrilmayi tercih etti. Hic merak edip arayip sormadi bile bugüne kadar. Ama sunuda ilave edeyim beraberligimiz zaten baya sorunluydu, ama tabi ameliyata girerken hos bir durum diildi. Allah herseyin sabrini veriyor. Ya bide sey, aslinda ben cok üsüyen bir insanim, sanki ameliyat olduktan sonra ates basip duruyor. Hormonlarda sasirdi herhalde :)))))

cok cok tskler:) allaha cok sükür simdi cok daha iyiyim. Aksam doktoruma kontöle gittim. Hersey yolundaymis. Gögüsüme 300cc protez yerlistirildi. Aslinda doktorla yaptiim görüsmede, kesinlikle büyük gögüs istemediimi söylemistim, oda zaten 300cc gecmem demisti.

Ameliyattan sonra ögrenince bir eyvahhh kocaman olmuslardir simdi diye bi tedirgin oldum:) tabi önce hic denilecek kadar yokken:) ama simdi birde sis olmalarina ragmen, hic de öyle abartili durmuyorlar. Bide az sekile girsin sizlerinde dedii gibi biraz zaman gecsin. Ama ameliyat sonrasi hic öyle gögüsleri kaplayan bandaj felan yoktu, yada digerlerinden duyduum gibi 2ay ameliyat sonrasi giydirdikleri sütyeni takmamda gerekmiyormus. Sporcu sütyeni giyebilirmisim haftaya. Nebilim ama Doktorumda kendinden baya emin olduu icin, bende ona güveniyorum. Ameliyatimi Hasan F. Beyde oldum. Cok seker bir insan ya. Ben yurtdisindan geldim diyorum ya son anima kadar acaaabalar icerisindeydim, döndüm durdum son dakikaya kadar bu forumda felan okuyup durdum hep, senin yorumlarinda yardimci olup icimi rahatlatti arzum'cigim:) ve soncta daha herseyin cok taze üstü olmasina ragmen, dogru bir karar vermisim diye düsünüyorum

Insallahda pisman olmam:) sekil felan daha tam oturmus diil tabiki ama aynaya bakip duruyorum :)eeh artik gülü sevende dikenine katlanicak diilmi :)

kocaman öpüyorum sizleri

Owww...Fıstıkcıgım biz aynı doktorun hastasıymışızyaa..Süperr seçimm..:KK42::KK42:300cc çok abartı büyüklükte bir gögsün olmaz,zaten Hasan bey yapmışsa sonuç süper olur kesinlikle.Hasan bey hastalarının nasıl bir gögüs istedigine önem vererek protez büyüklügünü seçiyor..İçin rahat olsun..Ameliyattan bir hafta kadar sonrasında sprorcu sütyenine geçiyor hasan bey,2 ay kadar ameliyat sonrası sütyenin kullanılmasını düşünemiyorum bile..Hasan beyin yutdışından gelen hastaları çokca,ben ameliyat için hastaneye yattıgımda ve kontrollere gittigimde yurtdışından gelen hastalarıyla fazlaca karşılaştım ve karşılaşıyorum.Doktorumuz inanılmaz şeker bir insan gerçektende,Allah razı olsun..süper süperr..:KK16: Zamanla cicişlerin çok güzel şekil alacaklar,degişime hazır ol..:KK34:

Mrb arzum77,

Senin ve oraletin yorumlarini uzun zamandir takip ediyorum. Ameliyat konusunda çok tereddütlerim vardı ama ikiniz beni çok cesaretlendirdiniz. Deneyimleriniz,önerileriniz vs. çok faydalı; ayrıca okudukça araştırıyorum...
Şimdi burada sormak istediğim bişey var.. fiyat konusunda..

Dün NACİ ÇELİK i aradım ve sekreteriyle görüştüm. Yurt dışından geleceğimi söyledim ve bana ameliyatın maliyetiyle ilgili bilgi vermesini istedim. Direk 3500 Euro dedi.. Euro bazında söyleyince çok şaşırdım.. Bu yaklaşık 8000 TL ye tekabül ediyor. Biraz fazla mı söyledi ne?

Birde TEOMAN DOĞAN a mail attım Amerikan hastanesinde 7500TL, Jinemed de işe 5800TL ye ameliyat olabileceğimi söyledi..

Şahsen görüştüğüm doktor ise İBRAHIM AŞKAR 6800TL dedi...

Teoman bey dual plane ve zar altı ameliyatlarını uyguluyor, kesi de meme altından..
Diğerleri hakkında bir fikrim yok..

Bu doktorlar hakkında fikri olan varmı? Ve verdikleri fiyat nasıl? Sizce almancı muamelesi var mı?
Bana önerebileceğiniz başka doktor var mı?

Canım fiyat konusunda sana net bilgi veremem,çünkü fiyat nedir ne oluyor benim pek bir bilgim yok.Hasan beye ameliyat olan,yurtdışından gelen hastalarından burada sinemm34 var,o sana bilgi verebilir.Hasan beyin ekibi yutdışından gelen hastalarını havaalanından alıyor,otele yerleştiriyor,doktora muayeneye,ameliyata hastaneye gidiş dönüş araç tahsili var.Yani türkiyeye geldiginde herşeyinizle Hasan beyin ekibi ilgileniyor.Haliyle bunlarda fiyatın içine girince fiyat artıyor.Ama senin kalacak yerin varsa,sadece ameliyat ücretini ögrenirsin,yutdışından gelmen veya Türkiyede yaşamış olmada bir fark olmaz yani.Telefonla bilgi alabilirsin fiyat konusunda.Belirttigin fiyatlar yaklaşık olarak yakın,üç aşşagı beş yukarı yani.Şu anda Hasan bey meme büyütme ameliyatını 6000 ytl ye yapıyor normalde.Herşey içinde bu fiyat,ameliyattan önceki tahliller,kontroller,ameliyat sonrası takılan sporcu sütyeni,hastane masrafları,artı hiçbirşeye extradan para ödemiyorsun.Ameliyatlarını Çamlıca Alman hastanesinde ve bagdat caddesindeki Florence Nıghtıngale Hastanesinde yapıyor.Ben tabi kendi doktorumu öneririm sana,ama sen araştır aklında olan tüm doktorlardan fiyat al sana işte bu dedirten doktorada ameliyatını ol inşallah.

canim benim sen beni cok iyi anlyorsun.bende aynisini dusunuyorum ve diyorum ki birazcik daha sabir az kaldi saliya:KK5:

Bebegimm seni çok iyi anlıyorum tabi,aynı evreleri geçirdik,sabır güzelim sabır az kaldı Allahın izniyle çok rahatlayacaksın,herşey çok güzel geçecek..:KK54:

sırt üstü düşmüş çekirge, çok iyi ya, işte ben.Kızlar 3 kasımdfa aml oldum,cuma günü cin gibiydim,sadece sırt ağrım vardı,sonra 2 saatlik yolculuktan sonra eve geldim.Tabi arabanın bazı dönüşlerinde ve yükseltilerinden geçişte müthiş canım yandı.Hastanede mutluluktan uçarken evde herşey tersine döndü.Soğuk soğuk terlemeelr,mide bulantısı Yatsam kalkamıyorum acıdan,otursam sırtım belim,dikişlerim heryerim acıyor,ilk kez dün gece ben ne yaptım diye sinirlerim gerildi,biraz ağladım,tabi aml ta karşı çıkan biricik eşim ben sana demiştim demek yerine gözyaşlarımı sildi,moral verdi v.b. Bu sabah 2. günüm çok şükür daha iyiyim,en azından iyileşme belirtileri gösteriyorum. Kendime gelir gelmez soluğu burada aldım ve yine rahatladım,demek ki herkes ilk günlerde sağlam bir acı hissetmiş,rahatladım

Canım benimm çok geçmiş olsun :KK71::KK71: Daha çok yeni,agrılar,sıkıntılar,pişmanlıklar yaşaman gayet normal.Hele bir haftayı bir atlat sen herşeyi unutmaya başlayacaksın,memişlerine bakıp bakıp Allahım ben neden daha önce bu ameliyatı olmadım diye pişman olacaksın..Onların güzelligi herşeyi unutturacak sana.Canım benim bak ne güzel sana destek olan anlayışlı bir eşinde var,benimde eşim benim yaşadıgım sıkıntılarda bana çok destek olmuştu sagolsun.Yanında sana moral veren,seni anlayan birilerinin olması çok güzel tabi,ama ne olur sinirlerini yıpratma,kolay bir süreç degil ameliyattan sonrası.Ne kadar rahat olursan moralini yüksek tutarsan,kendini hasta gibi hissetmezsen daha çabuk iyleşirsin.Sana tek tavsiyem,kendini yorma,kollarını zorlama olacak.Bol bol dinlen.Kendini iyi hissettiginde gel yaz buraya,sıkıntılarını mutluluklarını paylaş bizimle,iyi gelir bu ameliyatı olmuş bayanlara sohbet etmek,rahatlarsın..Sonuçta bu bir ameliyat,kolay degil..Sabır güzelim,az daha sabır,herşey çok güzel olacak..:KK16::KK16:

slmmmm,

canim sende benden bir gün sonra ameliyat olmussun. Buradaki arkadaslar baya desdek oluyor insanin icini rahatliyor. Bende senin gibi önce biraz pisman oldum, naptin sen diye..o gögüsün üstündeki agirligi söküp atmak geliyor icimden ama okadar yaptiran, bizim suan bulundugumuz durumu gecirmis memnun olan bayanlar var, bizimde insallah agrilar felan gecer rahatlariz. Diyorum acaba protezler daha kücük olsaydi belki kendimi daha iyi hissedermiydim :)))

Bide bak esinde desdekliyormus. Benim erkek arkadasim benden ayrilmayi tercih etti. Hic merak edip arayip sormadi bile bugüne kadar. Ama sunuda ilave edeyim beraberligimiz zaten baya sorunluydu, ama tabi ameliyata girerken hos bir durum diildi. Allah herseyin sabrini veriyor. Ya bide sey, aslinda ben cok üsüyen bir insanim, sanki ameliyat olduktan sonra ates basip duruyor. Hormonlarda sasirdi herhalde :)))))

Yahu durun yahu,ne pişmanlıgından bahsediyorsunuz siz,nankörlük yapmayın onlara,gögsündeki protezi çekip çıkartmakmıı :KK9: Bebegim az sakin,bizde bu evreleri geçirdik,herşey geçiyor,bir hafta sonra inanılmaz rahatlama yaşayacaksınız.Protezler daha küçük olsaydı kendini daha iyi hissetmezdin canım,protez büyüklügü ile alakalı degil bu agrılar,ayrıca bu seferde küçük oldu diye kafaya takar mutsuz olurdun,ameliyat sonrası sevincini yaşayamazdın.

Benim eşimde ilk başta bu ameliyata karşı çıktı,ben ameliyat olacagımı hayal bile edemezdim dogrusu.Ama kadın kısmı kafaya birşeyi takmaya görsün valla herşeyi yapıyor :KK47: Ama ameliyattan sonra çok destek oldu bana,şimdide halinden gayet menmun,bende öyle tabi..Erkek arkadaşın desteklememiş,kendi bilir,neler kaçırdıgını bir bilse çok pişman olurda iş işten geçmiş olur tabi.Zamanla kafasını taşlara vuracak.Boşver takma kafaya demekki sana layık biri degilmiş,yalnış insan..Sen önüne bak,bırak geride kalanlar kendi hayatlarına baksınlar.Seni bu yaz kimse tutamaz ayol..:21::KK12: Bende genelde çok üşüyen bir insanım,ellerim ayaklarım pek ısınmaz benim,ameliyatta aldıgımız narkotik ilaçlardan dolayı oluyor bu sıkıntılar,bol bol su iç,ilaçları vücudundan at kendine gelirsin bebegim..Yeni bir hayat seni bekliyor,tahmin edemeyecegin kadar mutlu olacaksın,özgüvenin tavan yapacak,pozitif elektriginle çevrene ışık saçacaksın..:KK19::KK31:

Canım benim.Ben evli,2 çocuk annesi ev mutlu bir bayanım(evli,mutlu,çocuklu) Ben eger eşimin yanında soyunurken ışıkları söndürüyorsam,istedigim saten geceliklerin altından sütyen takmak zorunda kalıyorsam,eşim gögsüme elini attıgında içi sünger dolu sütyenler eline gelir ve bu ne gibisinden bana bakarsa,yazın tatile gittigimde bikinimi giyipte kabinden dışarı çıkmaya utanırsam ve sahildeki güzel gögüslü hatunlara erkekler gibi imrenerek bakıyorsam,bence bu yaşadıgım sıkıntılarda benim psikolojimi mahveder.Silikon taktırdıktan sonra pişman olacakmışım gibi bir his duymuyorum,aksine özgüvenim tavan yapacak,öyle düşünüyorumkiii...Allah pişmanlık vermesin.Ben hayatımda yaşadıgım bir bunalımdan dolayı silikon taktırmıyorum,ben bakımına,dış görünüşüne özen veren bir bayanım.Çok vücut delisi olsaydım 2 çocuk dogurmazdım.Ben dogumdan sonra deforme olan gögüslerimi yaptırıp,daha mutlu olmak istiyorum.Yinede yorumun için teşekkür ederim.Ama bu şekilde bir hayat yaşamayıda artık kabul etmiyorum.Tekrar diyorum Allah pişmanlık vermesin,Allah herkesin gönlüne göre versin,yaşayan anlar diyorum.Tekrardan teşekkür ediyorum.:KK68:

senin bu yazdiklarin beni cok etkiledi cunku ayni seyleri bende yasiyorum bana cesaret lazim

X