arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

geçmiş olsun begon. :nazar: veee gözün aydın. atlattın sen de. :KK9: gelişmeleri anlatırsın sonra :KK52::KK76:

ayy evet acayip sabırsızım ama güzel gögüslere kavuşmak için en az 1 ayım olduğunuda biliorum. yarın bandajlarımı değiştirmeye gidicem. anladığım kadarıyla sen şubat ayında ameliyat olmuşsun hala kontrole gitmenin özel bir sebebi varmı? yani ameliyat olduktan sonra hangi sıklıkla doktora gitmemiz gerekiyor merak ediyorum.

Canım ben ameliyattan bir hafta sonra sag gögsümde sıvı birikmesi sebebiyle ikinci bir ameliyata girmek zorunda kaldım malesef.Biraz özel bir sebebimde var dogrusu ama Allahıma şükür gayet iyiyim.Doktorumda gayet ilgili,bende biraz evhamlıyım sonuçta bir sorun yaşadıgım için ufak bir durumda solugu doktorumun yanında alıyorum.Hasan beyde benimle ilgileniyor,nazımı çekiyor sagolsun.Kontroller zamanla 1 aya,3 aya,6 aya ve senede bire kadar arası açılabiliyor.Sizin iyileşme ve ameliyattan sonraki durumunuza baglı tabi.Hasan bey iyileşme durumunuza ve gidişatınıza göre en son gittiginiz kontrolde tekrar ne zaman gelmeniz gerektigini söylüyor zaten.

ayy evet acayip sabırsızım ama güzel gögüslere kavuşmak için en az 1 ayım olduğunuda biliorum. yarın bandajlarımı değiştirmeye gidicem. anladığım kadarıyla sen şubat ayında ameliyat olmuşsun hala kontrole gitmenin özel bir sebebi varmı? yani ameliyat olduktan sonra hangi sıklıkla doktora gitmemiz gerekiyor merak ediyorum.

amelıyatttan sonrakı kontroller cok onemlı..sonucta bız plastık cerrah degılılız ve bı anormallık oldugunda anlayamayız ama kontrolde doktorun farkettıgınde dırek mudahale edebılıyo..ben mesela ılk bır ay 5 kez gıttım sonrada ayda bır..1 yılım dolduktan sonrada gıttım..
doktor takıbınde olmak her zaman ıyıdır..ne zaman ızmıre yolum dusse doktorum ugra dıyo bana ha bunun dısında bı anormallık hıssedersende gel dıyo kı boyle bı durumumda olmadı..
sende amelıyat oldum bıttı deme duzenlı olarak gıt kontrollerıne masajını yap..amelıyat kadar amelıyat sonrası bakım ve duzenlı kontrolde cok onemlı..

verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim, bugün ameliyattan sonra ilk kontrolüme gidicem umarım herşey yolundadır. açıkcası gündüzleri çok iyiyim ama gece yatınca hiç hareket edemiyorum ve uyuyamıyorum, yataktanda tek başıma kalkamıyorum. sağolsun annem 24 saat uğraşıyor benimle. Bekar olupta ameliyat olmak isteyenler varsa kişisel tavsiyem evlendikten sonraya bırakmasınlar çünkü kimse annemiz kadar üstümüze titreyemez, bizi şımartmaz.

bugün muayene oldum. hasan bey ,göğüs dokumun az olduğunu söyledi. kas altını uygun gördü. 300 cc ye kadar olabilirmiş. görüşmeye çok gergin gittim. :18: ameliyat korkusu, sonrasında yaşanacaklar...(ve beni az çok tanıyanlar bilir) ve diğer nedenlerden ötürü böyleydim. öyle ki hasan beye fiyat konusunda soru sormadım bile. şaşkınlığın böylesi... yüz ifadem aynen buydu = :26:
2 ay öncesinden soru hazırlamıştım. o sorulara tekrar bakmadım bile, ki çoğu hakkında fikir sahibi edinmiştim sayenizde. anlayacağınız kafamda sorularla yine burdayım. :KK1: bu soruları size değil dr uma sorarım tabi. çünkü bazı şeyler dr a mutlaka sorulmalıydı. neyse...
ameliyat öncesi ikinci kez mutlaka görüşürüm. başka çare yok.

Oooo maş. 300 cc ye kadar olursa bomba gibi olursun bomba :) şimdiden hayırlı uğurlu olsun canım ilk görüşmeden sonra süreç çok hızlı ilerliyor bugün benim 16. günüm olaca mesela ne çabuk geçti diyorum.
bugün muayene oldum. hasan bey ,göğüs dokumun az olduğunu söyledi. kas altını uygun gördü. 300 cc ye kadar olabilirmiş. görüşmeye çok gergin gittim. :18: ameliyat korkusu, sonrasında yaşanacaklar...(ve beni az çok tanıyanlar bilir) ve diğer nedenlerden ötürü böyleydim. öyle ki hasan beye fiyat konusunda soru sormadım bile. şaşkınlığın böylesi... yüz ifadem aynen buydu = :26:
2 ay öncesinden soru hazırlamıştım. o sorulara tekrar bakmadım bile, ki çoğu hakkında fikir sahibi edinmiştim sayenizde. anlayacağınız kafamda sorularla yine burdayım. :KK1: bu soruları size değil dr uma sorarım tabi. çünkü bazı şeyler dr a mutlaka sorulmalıydı. neyse...
ameliyat öncesi ikinci kez mutlaka görüşürüm. başka çare yok.

Oooo maş. 300 cc ye kadar olursa bomba gibi olursun bomba :) şimdiden hayırlı uğurlu olsun canım ilk görüşmeden sonra süreç çok hızlı ilerliyor bugün benim 16. günüm olaca mesela ne çabuk geçti diyorum.

kas altı olması endişelendiriyor beni. ağrıdan, hem uzun hem kısa vadede korkmaktayım. inşallah canım. yıllardır nasıl aynaya baktığımda ya da kesintisiz her gün 20 sene boyunca ben bu ızdırabı çektiysem ameliyattan sonra da her gün sevinçten uçmak istiyorum. :KK52::KK52::KK52:

begoncum çok geçmiş olsun :KK34: artn bende seninle aynı şeyleri yaşadım bi korku sardı içimi :KK53: ama ben aklımdaki tüm soruları sordum cenk beye.dündü randevum.salı günü ameliyat olucam kısmetse.bana 250 yada 275 cc anca olur dedi göğüs kafesim darmış ve de minyon tipliyim.dual plan yöntemini uygulayacak yarısı kas altında yarısı kas üstünde yani.bakalım hayırlısı hepimiz için :KK35:

arzum mrb sen hatırlamazsın belkı ama bı kere bana msj atmıştın sana ve bu baslıktakı dığer arkadaslara dert yanmak istyrum 6 ay önce küçültme oldu bende su an hangi çamasırcıya gırsem sızın göğüsleriniz iri,size 80 c verelim hatta toparlayıcı bıle gösteren oldu dunden beri sürekli ağlıorum 1 değil 2 değil her gırdığımde aynı şeyle karsılasıyorum normalde 75dd idi 80b olucağını soledı benım boyum 158 ve yakışanı nedir bılmıorum aranızda benım boyumda olup göğüs büyültürenlar kaç eden sutyen gıyor acaba

begoncum çok geçmiş olsun :KK34: artn bende seninle aynı şeyleri yaşadım bi korku sardı içimi :KK53: ama ben aklımdaki tüm soruları sordum cenk beye.dündü randevum.salı günü ameliyat olucam kısmetse.bana 250 yada 275 cc anca olur dedi göğüs kafesim darmış ve de minyon tipliyim.dual plan yöntemini uygulayacak yarısı kas altında yarısı kas üstünde yani.bakalım hayırlısı hepimiz için :KK35:

vaaaauuuuuuuuv salı günü! ne güzel! :KK9: ben de en azından bunu tercih ederdim. dual planı yani. bilmiyorum.. daha çok var plandığım aya. çalışıyorum, malum.bi de kollarımı yoğun kullandığım için korkuyorum şubat tatilinde yaptırmaya. bir de nerede gizlicem o fıstıkları :KK1: :18:
inşallah güzel geçer ameliyatın ve sonrasındaki dönem. gizeml gibi bir dost var burada. ona danışırsın, anlatırsın yaşadıklarını. sana çok yardımcı olur.
güzel haberlerini bekliyoruz o zaman. :KK76::KK55:

vaaaauuuuuuuuv salı günü! ne güzel! :KK9: ben de en azından bunu tercih ederdim. dual planı yani. bilmiyorum.. daha çok var plandığım aya. çalışıyorum, malum.bi de kollarımı yoğun kullandığım için korkuyorum şubat tatilinde yaptırmaya. bir de nerede gizlicem o fıstıkları :KK1: :18:
inşallah güzel geçer ameliyatın ve sonrasındaki dönem. gizeml gibi bir dost var burada. ona danışırsın, anlatırsın yaşadıklarını. sana çok yardımcı olur.
güzel haberlerini bekliyoruz o zaman. :KK76::KK55:

sağol canımm :KK54: bende çalışıyorum ve 1 hafta anca izin alabiliyorum umarım 1 hafta içinde iyileşirim :emir_bebek: gizeml ameliyatından bunca zaman geçmesine rağmen çok yardımcı oluyo sağolsun :KK19: o rahat atlatmış dual plane olmasına rağmen umarım çok ağrılı bi dönem geçirmem.sonunda hayal ettiğimiz göğüslere kavuşalım da gerisi önemli değil :KK76:

sağol canımm :KK54: bende çalışıyorum ve 1 hafta anca izin alabiliyorum umarım 1 hafta içinde iyileşirim :emir_bebek: gizeml ameliyatından bunca zaman geçmesine rağmen çok yardımcı oluyo sağolsun :KK19: o rahat atlatmış dual plane olmasına rağmen umarım çok ağrılı bi dönem geçirmem.sonunda hayal ettiğimiz göğüslere kavuşalım da gerisi önemli değil :KK76:

amin canım. :KK42:

ben kas zarı altına oldum canım ilk 2 gün dışında öyle çok bi ağrım olmadı..kas altı nasıl oluyor hiç bilmiyorum inan..Çok güzel bir duygu bunu ameliyatı olduğunda çok daha iyi anlicaksın canım insanın sürekli aynaya bakası geliyor..senin de az kaldı gelişmeleri anlatırsın canım benim.
kas altı olması endişelendiriyor beni. ağrıdan, hem uzun hem kısa vadede korkmaktayım. inşallah canım. yıllardır nasıl aynaya baktığımda ya da kesintisiz her gün 20 sene boyunca ben bu ızdırabı çektiysem ameliyattan sonra da her gün sevinçten uçmak istiyorum. :KK52::KK52::KK52:

ben kas zarı altına oldum canım ilk 2 gün dışında öyle çok bi ağrım olmadı..kas altı nasıl oluyor hiç bilmiyorum inan..Çok güzel bir duygu bunu ameliyatı olduğunda çok daha iyi anlicaksın canım insanın sürekli aynaya bakası geliyor..senin de az kaldı gelişmeleri anlatırsın canım benim.

yaza düşünüyorum. az kaldı denemez... 20 sene bekle. sonra yine bekle ha bekle.... zor çok zor... anlatacağım inşallah. ayrıca biz temmuz başında giriyoruz tatile. yaz dediğim de bu yani. :KK5:

Canımcıgımmm..korkma ayol agrı agrıda çekecegin en fazla bir gece,oda hastanede sürekli agrı kesicile yapılıyor zaten..Dayanamayacagın çok çok şiddetli bir agrı degildir eminim.Bunu sana en iyi kas altından ameliyat olanlar söylerler tabi.Gamzeye sor mesela,eminimki çektigi agrıları unutmuş gitmiştir,güzel gögüslerinin tadını çıkarıyordur kendisi :KK34: Sonuçta sen daha dogum yapacaksın dur hele,agrılara dayanıklı ol ayol,sıkıntısız agrı sızı çekmedende bu güzelliklere kavuşulmuyor.Ben hep diyorum,yine diyorum sonuçta bu bir ameliyat.Her ameliyatın sonunda agrılar var,sonuçta vücudunuzdan bir bölge kesiliyor,biçiliyor,ugraşılıyor..ee narkozun etkiside var..Gözünü korkutmak istemiyorum yanlış anlama beni ne olur,ama güçlü ol,dayanıklı ol,hazır ol diye anlatıyorum bunları.Sen sonucu düşün,bırak o tarafları doktorumuz ve sevgili hemşirelerimiz ilgilensin.Sevinçten uçacagın günleri düşün..daha neler var nelerr..:92:

Woowww... Bu ne hız Kivi cigim..Salı günü ameliyat haa,çok sevindim canım.Emin ol Cenk bey seni harika gögüslere kavuşturacak canım benim.Boyut konusunda doktoruna güven,gögüs kafesin darsa ve minyon tipliysen bu ölçüler sana iyi olacaktır.Büyük olupta gögsünün kenarlarından protezleri hissetmende seni rahatsız eder,mutsuz olursun canım benim.Hakkında herşeyin hayırlısı olsun,çok çok mutlu olursun inşallah.Gelişmeleri bizimle paylaşırsın artık..:KK19:

arzum mrb sen hatırlamazsın belkı ama bı kere bana msj atmıştın sana ve bu baslıktakı dığer arkadaslara dert yanmak istyrum 6 ay önce küçültme oldu bende su an hangi çamasırcıya gırsem sızın göğüsleriniz iri,size 80 c verelim hatta toparlayıcı bıle gösteren oldu dunden beri sürekli ağlıorum 1 değil 2 değil her gırdığımde aynı şeyle karsılasıyorum normalde 75dd idi 80b olucağını soledı benım boyum 158 ve yakışanı nedir bılmıorum aranızda benım boyumda olup göğüs büyültürenlar kaç eden sutyen gıyor acaba

Canım benim,üzülme bu kadar.Daha ameliyat olalı bir sene bile olmamış.Ben tabi meme küçültme olmadım,büyülttüm ben.Ama benim arkadaşşım gögüslerini küçülttürmüştü,ondan edindigim ve gördügüm kadarıyla sana yardımcı olabilirim.Arkadaşımında emzirmelerden dolayı daha önceden büyük oan gögüsleri dahada büyümüz ve sarkmıştı.Ameliyattan önce 80 dd cup sütyen kullanıyordu.Ameliyattan sonra 80 d cup kullanmaya başladı.Ama ameliyattan sonra sargıları ilk açıldıgında ben şok geçirmiştim,çünkü gögüsleri silikon takılmış gibi dik ve diri kocaman görünüyordu.Bana göre harikaydılar tabi ama arkadaşıma yinede büyük gelmişti.Neyse aradan bir sene geçti ameliyat sonrası ödemler,şişlikler indi şimdi 80c cup sütyen kullanıyor,kontrole gittik beraber doktoruna keşke daha küçük olsaydı diye dert yandı biraz ama doktoru bundan küçügü sana yakışmazdı,ayrıca daha fazlada küçültemezdim vücuduna göre çok küçük dururdu,bu seferde rahatsız olurdun demişti.Arkadaşımın boyuda 1.60 en fazla,daha uzun olamaz tam olarak bilmiyorumda tabi,tahminen.Şimdi benim sana söyleyecegim b cup gögüste çok küçük anacıgım,benim ameliyattan önceki gögüslerim b idi,büyülttüm d yaptırdım.Bence gögüslerin çok güzel duruyordur,zaten bir sene geçince biraz daha küçülecekler emin ol,canlı örnegim var karşımda..Kafya takma bence.Bende 80 c takıyorum bazı çamaşırlarda,boyutu gayet güzel :KK34:

Woowww... Bu ne hız Kivi cigim..Salı günü ameliyat haa,çok sevindim canım.Emin ol Cenk bey seni harika gögüslere kavuşturacak canım benim.Boyut konusunda doktoruna güven,gögüs kafesin darsa ve minyon tipliysen bu ölçüler sana iyi olacaktır.Büyük olupta gögsünün kenarlarından protezleri hissetmende seni rahatsız eder,mutsuz olursun canım benim.Hakkında herşeyin hayırlısı olsun,çok çok mutlu olursun inşallah.Gelişmeleri bizimle paylaşırsın artık..:KK19:

Sağol güzel dileklerin için arzumcum :KK54: bir an önce olsun istiyorum adet dönemimde yakın ama umarım bi aksilik çıkmaz salı olurum :KK37: çok heyecanlıyım yaa artık benimde mi göğsüm olucak :KK1: her ayrıntısını burada paylaşıcam emin olun çünkü burda okuduklarım gördüklerim ameliyata karar vermemde çok yardımcı oldu.umarım herşey güzel geçer :KK76:

benım yontemımı uygulayacak sendede..rahat atlatırssın..ben 4 gun zorlandım oda sadece yatıp kalkmada..yururken bı problem yoktu ama bandaj sıkı oldugu ıcın benı one cekıyodu bıras kambur yuruyodum ılk 4-5 gun ama sporcuya gectım 1 hafta dolunca ve o zaman rahatlıyosun..benım amelıyat gunu tek sorun yasadıgım sey mıde bulantısıydı onunda ıgnesını yaptılar ılk once ama kesmedı sonra yemek yedım cıkarınca daha etkılı bır ıgne yaptılar ve sonrasında yemek yıyebıldım..cok mıde bulantısı yasarsan hemsırelere soylersın doktorunla konusup iğne yaparlar gecer..
bu arada amelıyat oldugun hastane cok guzel..refakatcınde cok rahat eder..yataga donusen koltuk var plazman bbuzdolabın falan..
yemek konusundada sana cıkan yemegın aynısını refakatcınede vverıyolar ucretsız... yanı hersey vercegın 4000 lıraya dahıl..kontrollerınde ucretsız olacak..

X