- 10 Temmuz 2015
- 376
- 332
Çok teşekkür ederim sabahtan beri ince ince artık bu panik atak nasıl bir hastalıksa ağlıyorum ya dikişlerim patlayacak korkusuyla bide.. Her tarafıma takmış durundayım aynada resmen yamuk duruyorum köprücük kemiklerim öne eğilmiş silikonlar okadar kötü duruyor ki ta sırtıma kadar uZanmış bu nasıl bir işse onuda anlamadım. Ödem mi şişlik mi silikon mu yoksa sargımı bilmiyorum aşırı biçimsiz kahvaltı masasından kalkıp için için ağlamaya başladım panik atağım tuttu sanırım 1 saat falan öylece ağladım keşke olmasaydım duzelmeyecek bitti ben falan diye.. Keşke bukadar buyuk koydurmasaydım hemde kas üstü kanamam devam ediyor diye korkup drenlerimi aldırmaya da gitmedim bugun. Biraz daha durabilir mi diye doktorumu aradım. Cumartesi alalım dedi. Fakat şimdide çok kan yok bu drenlerin durması olumsuz sonuç doğurur mu ? Çok pişman hissediyorum kendimi. Dun cok rahattım kalkıp çantadan tokamı aldım saçımı topladım. Oturmak bilmiyordum sıkıntı basıp duruyordu. Bugunse ölmüş durumdayım. Popom bile ağrıyor oturmaktan. Sırt ve kollarımı saymıyorum bile.. Bu normal mi sırtımda nerdeyse silikon koltuk altımı kaplamışCanım inan hepsi normal.. Biçimsiz olmaları,meme uçlarının şiş olması Ağrı olması yatamaman hepsi normal süreç..
Zamanla düzelecek herşey yavaş yavaş
Yatma şeklini sen ayarlayacaksın. Şu an için yan yatmak pek iyi olmaz. Ama Sırtını rahatlatmak için biraz pozisyon değiştirebilirsin .. Sırtını çok düz tutma,yastıkla destekle yükselt alçalt.. Çok yatma,evdede olsan bol Yürü hareket et. Sıvı gıdalar al.. Zaten drenler çıkınca bir anda acayip rahatlama olacak bak görürsün
Sabahları tutulmuş gibi Ağrılı uyanırsın. Kalkıp hareket ettikçe rahatlarsın. Ağrı kesicini düzenli al,kutunu bitir. Ağrı kesicinin bir faydasıda ödemelerin azalmasıdır..