- 27 Temmuz 2015
- 202
- 112
Ben yeni üye değilim canımYeni üyeleri ve fotoğrafı olmayan üyeleri izlemeye alamıyorum kızlar...
Fotoğrafınız yokBen yeni üye değilim canım
Canım açıkladım arladaşlara eşim koyarsam siteyi hepten yasak eder bana koydurmuyorFotoğrafınız yok
Canım açıkladım arladaşlara eşim koyarsam siteyi hepten yasak eder bana koydurmuyor
Bende eşime söylemedim buraya boy boy fotoğraf koyuyorum diye. Söylesem ne gereği var,kimler görüyor gibi söylenir tabi. Ameliyat olmadan önce veya sonra ne kadar foto görmek istiyoruz değilmi? Ameliyat olduktan sonrada başka kişilere yardımcı olmak için bizde bilgi amaçlı foto eklemeliyiz. Ha ben bilgi amaçlı sizden foto istemiyorum . Benim amacım sizin bayan olup olmadığınızı,Ameliyat olup olmadığınızı görmek sadece. Foto eklemeyip foto görmek isteyenleri anlayamıyorum nedense. Özür dilerim ama Buda benim görüşüm .Canım açıkladım arladaşlara eşim koyarsam siteyi hepten yasak eder bana koydurmuyor
Canım o ağzını öpeyimRahmetli babannem derdi ki "herşey kocaya söylenmez" :)) kocanız nerden biliyor ki buraya resim koyulacağını ya da burda resim olduğunu o zaman burda ki arkadaşlarınızın resimlerini eşinizde görüyor.dakika başı hangi sitede ne yapıyorsunuz diye kontrol mü ediyor..ha deseniz ki ben uygun bulmuyorum anlarım da .ben de arada yüklüyor arada kaldırıyorum. yanlış anlamayın sakın sadece bizim adamlar mı tuhaf onu anlamaya çalışıyorum
benim eşim burda resim oldugunu bilmez söylemek zorunda değilim o da bilmek zorunda degil kontrolde etmez zaten .
Canım güveni tam bana emın ol.bende ondan gizli bişey yapamam yapım değil.bu arada burdakı arkadasların memelerını gösterecek kadarda asağılık değilim ..mesajlarımı kontrol edersenızde nıyetim belli benim.3 cocuk annesi bir öğretmenim canım ..bana güvenip resım açanlarada ayrıca tesekkur ederim resmım olmadıgı halde.onlarda bana fikir verdikleri için sağlık dualarımı alıyorlar.sizde sağolunRahmetli babannem derdi ki "herşey kocaya söylenmez" :)) kocanız nerden biliyor ki buraya resim koyulacağını ya da burda resim olduğunu o zaman burda ki arkadaşlarınızın resimlerini eşinizde görüyor.dakika başı hangi sitede ne yapıyorsunuz diye kontrol mü ediyor..ha deseniz ki ben uygun bulmuyorum anlarım da .ben de arada yüklüyor arada kaldırıyorum. yanlış anlamayın sakın sadece bizim adamlar mı tuhaf onu anlamaya çalışıyorum
benim eşim burda resim oldugunu bilmez söylemek zorunda değilim o da bilmek zorunda degil kontrolde etmez zaten .
Canım herkes kocasına göre baş bağlayacakCanım güveni tam bana emın ol.bende ondan gizli bişey yapamam yapım değil.bu arada burdakı arkadasların memelerını gösterecek kadarda asağılık değilim ..mesajlarımı kontrol edersenızde nıyetim belli benim.3 cocuk annesi bir öğretmenim canım ..bana güvenip resım açanlarada ayrıca tesekkur ederim resmım olmadıgı halde.onlarda bana fikir verdikleri için sağlık dualarımı alıyorlar.sizde sağolun
Canım aslında bir doktora muayene olsan daha net cevap alırsın. Foton olsa bakar yorumda yazarız ama bu şekilde bir cevap yazamayız yani.kızlar selam bişey soracağım.karın germe ameliyatı dusunuyorum..bekarım bu arada 26 yasındayım..onu olmusken-eğer olabilirsem tabi- meme dikleştirme de olayım dedim..dikleştirmeyi silikonsuz ya da protezsiz yapamıyorlar mı?hiç bilmediğim için soruyorum.göğüslerim zaten yeterince büyük kilo verip almaktan biraz deforme oldu sadece.protez koydurursam daha buyuk gozukmez mi?ben anlayamadım nasıl yaptıklarını.bana yardımcı olursanız sevinirim :)
Canım aslında bir doktora muayene olsan daha net cevap alırsın. Foton olsa bakar yorumda yazarız ama bu şekilde bir cevap yazamayız yani.
Protezsiz dikleştirme Yapılıyor tabi. Ama bir iki sene sonra üst Kısım boş kalıyor ve yine sarkık gibi bir görüntü oluyor genelde. O Yüzden üst kızıma ufak bir protez iyi oluyor kanımca. Yinede fikir al,muayene ol. Zaten dikleştirme gerekecekse zaten deriden ve meme dokundan alınacak yani öyle kocaman olmaz canım
Rica ederimc tesı ercan bey e muayne olacağım cnm cok tesekkur ederım yardımcı olduğun ıcın.
Direnler çıkınca rahatlayacaksın , sırt ağrısı geçecek zamanla. Arada oturarak utumaya çalış , sırtın rahatlar biraz, çünkü oturarak uyuduğunda ağırlık kuyruksokumuna geliyor. Bu da ağırlığı biraz sırtından alır .Kas üstü 450 cc taktırmıştım şuan çok biçimsiz ve baskılı duruyorlar mentor marka protez kullanıldı uçları çok acıyor en rahatsız olduğum durum uyuyamıyorum sırt üstü yatma problemim var bu normal mi? Ayrıca ne zaman şekil almaya başlar bunlar düzenli uykuma nezaman donerim gece 5 kez uyanıyorum bugun de drenlerim alinacakk
Canım inan hepsi normal.. Biçimsiz olmaları,meme uçlarının şiş olması Ağrı olması yatamaman hepsi normal süreç..Kas üstü 450 cc taktırmıştım şuan çok biçimsiz ve baskılı duruyorlar mentor marka protez kullanıldı uçları çok acıyor en rahatsız olduğum durum uyuyamıyorum sırt üstü yatma problemim var bu normal mi? Ayrıca ne zaman şekil almaya başlar bunlar düzenli uykuma nezaman donerim gece 5 kez uyanıyorum bugun de drenlerim alinacakk